Oow! Namlu içi nasılda dikkatimden kaçtı.
Peki namlu içi paslanırsa nasıl temizlenmeli? Askerdeyken karıncalanmış namlu derdik. Birkac harbi isleminden sonra ateslerdik ve barut basıncıyla da temizlenirdi. Havalıda nasıl olacak bu iş?
cahitkeskin tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Uzun süre silahı elinize almayacaksanız hafif yağlandırılmış bir bezle metal olan kısımları silin. Çok ince yağ tabakası paslanma ihtimalini yok eder. Kılıfında dipçiği yere basacak şekilde dik koyabilirsin.
-
Perşembe günü Eskişehir'de olacağım. Poligonun adresini bilen varsa yazabilir mi? Gidip görmek isterim.
-
Sıfırlamaları yaparken rüzgarın durumuna göre yan klikleride değiştirmeniz gerekecektir. Ama skalaya sadece yukarı kliklerini yazmanız yeterli.
-
Merhaba,
Tüfeğinizi 10 metrede sıfırlayın sonra sırasıyla 20 - 30 - 40 - 50 - 60 ... metrelerde yine sıfırlayarak atış yapın. Ama sonraki sıfırlamalarda artan mesafelerde dürbününüzün yükseltme klik sayılarını kenara not alın. Yani 20 metrede sıfırlamak için, artıkılı 10 metre sıfırlamasından 15 klik yukarı aldınız diyelim. 30 metre için 10 klik, 40 için 8 klik vs... Bunları bir kağıda yazıp dipçiğinizin yanağınıza gelen kısmına yapıştırın.
Sonra atış yapacağınız mesafeyi biliyorsanız dipçikteki skaladan klik sayınızı ayarlayıp tek atışta hedefinizi vurun. Tabi önce tüfeğinizin en isabetli attığı pelleti bulmanız lazım. Anlatabildim mi acaba?
Kolay gelsin. -
İstanbul Anadolu yakasından bi team kurulsa nasıl olur?
İst-Anadolu, Anadolu34, İstanadol.
İsim bulmakta zor. -
Exador nickli üyenin fotoğraflı anlatımları var sitede.
-
Bende Çamlıca'da oturuyorum. Bu tarafta düzenlenecek buluşmalara gelirim.
-
Videodaki kompresörün ufak ama güçlü olmasının sebebi jet uçağı parçalarından yapılmış olmasından. Rüştü abi bu topiği farkederse açıklar bize.
Yanlış hatırlamıyorsam 1000 TL ye satıldı o kompresör. -
10 metre grupmanları nasıl yapacaksın o zaman? O keyiften mahrum olma.
24 büyütmeli dürbünler havalı tüfekler için ideal aslında. Yakın mesafeleride kurtarıyor o zaman. Benim denediğim öyleydi. Genelini bilemem.Termopl'ün 12 metre grupmanı: 18 büyütmeli dürbünle yapıldı.
[Resim Engellendi: http://img237.imageshack.us/img237/5530/01052008074uh3gz0.jpg]
Bu da benim 9 büyütmeli dürbünümle 9 metredeki grupmanım:
[Resim Engellendi: http://img132.imageshack.us/img132/4059/30da30defianteg9.jpg]
Ama bunları 40x bi dürbünle 20 metrede yaparsan alacağın keyif bizim 10 metreleri ona katlar heralde.
-
Kaba taslak hesap yapmak için soruyorum;
9 veya 12 lt scuba tüpü soğuk 200 bar'a kaç TL ' ye dolduruluyor?Beşiktaşta 15 TL ye 195 bar doldurtmuştum. Sonra Rüştü Abi'de (Ironarm) doldurmaya devam ettim. 230 bar bile basmıştık Rüştü Abiyle. Videosunuda çekmiştik dolum işleminin. İzleyelim.
<embed id="VideoPlayback" src="http://video.google.com/googleplayer.swf?docid=-1736558653149926400&hl=tr&fs=true" style="width:400px;height:326px" allowFullScreen="true" allowScriptAccess="always" type="application/x-shockwave-flash">
-
Scuba tüpüne pompayla basılacak ilk 50 bar için fazla zorlanacağını sanmıyorum. Biraz sabredip scubaya 7 litre 120 bar basarsanız işinizi kolaylaştırır bence. Tüfeğin tüpüne basmadan önce scubadan 120 bar + üstüne pompayla 80 daha. Yarı yarıya vakitten kazanırsınız heralde.
-
Mantık ve başarı derken ? Gereksiz bir övgü olmuş. Pump action silahlar zaten var. Diğer sistemler daha başarısız falan da değil aslında..?
Ben ilk defa görüyorum böylesini. Ve çok beğendim. Bu tüfeğe başarılı demem diğerlerini başarısız mı kılıyor?
-
Çok güzel. Güle güle kullanın.
-
Çok mantıklı ve başarılı bir pellet yükleme mekanizması. Bravo Hatsan'a.
-
Güle güle kullan.
Bende zamanında 6x24-50 modelini almış kullanamamıştım. Arızalı gelmişti benimki. Aşağı yukarı klik alamıyordum.
İkinci fotoğrafta zoom yaptığın objeyi çözemedim. Nedir o? -
-
Geçmiş olsun. Çok üzüldüm.
BU siteden sipariş verebilirsiniz. Buradaki GLOCK için ama bi şekilde uydurulur. Tıklayın
Site güvenlidir, arkadaşlarım sürekli alışveriş yapıyor.
-
Her zaman alışveriş yaptığım av bayim bana bir şey satarken "sana şu fiyat olur" der ve indirim yapar. Safire 25 lik bir paket Zuber fişek için 17 lira olur dedi. Fiyat uygun mu arkadaşlar?
-
Belki izlemeyenler vardır. Ateşli silahlarda milyonda bir ihtimalle en kötü kazaya bir örnek.
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.