güzel olmuş elinize sağlık
bymax9 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
bymax9 arkadaş,
25 Grain Doluların güçlü yaylı tüfeklerde 700 Fps namlu çıkışı var. 600 ün altında kötü sonuçlara ulaşılır. Tüfeğiniz herhangi bir 25 Grainlik pelleti 600 Fps civarı atabiliyorsa, ŞAVK 25 Grain Doluyu kullanabilirsiniz. Diğer solidler gibi tüfek yayını zorlamaz. Tüfeğiniz herhangi bir paraşüt tip 25 Grainlik peleti 600 civarı atamıyorsa, DOLU 25 uygun gelmez.
Saygılar.
cevabınız için teşekkür ederim, 25 gr için biraz güçsüz olur ozaman, orta seviyede bi tüfek çünkü atac
-
güzel olmuş gerçektend elinize sağlık
-
arkadaşlar stoeger atac supp. için uygun olan bi modeli varmı acaba bunların bende denemek istiyorum
-
çok güzel aletmiş ya
-
geliyor demek yakında hayırlısı bakalım
-
Arkadaşlar,konuyla ilgili bir açıklama yapma gereği duydum,herkesi tek tek sorup uğraştırmak yerine fiyatları ve işlem çeşitlerini yazayım;
iki farklı regülatör modelim var,
1-tüp delinerek takılan;tüfeğe montajını siz yaparsanız fiyat 200 tl,ben takar ve ince ayar yaparsam fiyat 250 tl.
2-tüp delinmeden takılan;tüfeğe montajını siz yaparsanız fiyat 250 tl,ben takar ayarlarsam 300 tl.
fiyatlandırma bu şekilde.
gelelim benim yaptığım ayara; istediğiniz güç,hız,atış sayısı doğrultusunda tüfeğinizi en verimli hale getirecek ayarlamayı yapıyorum kendim ölçüm ve deneme yaparak.bu işlem tüfekten tüfeğe değişiyor,fiyat değişmiyor.tam bende özelden sormak için foruma girdim konuyu gördüm iyi olmuş bence fiyatlarda normal inşallah bt65 alınca hemen kargolıycam
-
güzel grupman olmuş elinize sağlık
-
aynen tüfek gözede hitap etmeli o yüzden bt65 glatianın av tüfeği formu hiç hoşuma gitmedi benim...
+1
-
Çok güzel olmuş gerçekten elinize saglik
-
Teşekkür ederim cevabınız için bende Rb ye bayılıyorum regülatörden sonrada 200 e atış yapıyorsa isabetli bir şekilde galatiandan bir adım öne çıkar benim için çünkü görünüşü daha güzel bu bilgi iyi oldu gerçekten.
-
Halil bey peki maksimum mesafedeki değişme nasıl oldu denedinizmi hic en uzak ne kadar etkili oluyor reg den ve 115 bardan sonra
-
tam benimde aklımdaki konu olmuş bende çok merak ediyorum iki tüfek arasındaki farkları yakında stoeger i satıp bu ikisinden birini almayı düşünüyorum ama çok takılıyor aklıma ikiside bence güzel tüfek şekilleri hoşuma gidiyor bt65 rb ahşap olan özellikle hiç karşılaştırması filanda yapılmamış heralde bulamadım çünkü internette bizim forumumuzdada yok aradığım kadarılya göremedim. bt 65 regülatörle 100-150 mt arası mesafeden şişe kırabilecek şekilde kaç atış yapabilir regülatörlü ve regülatörsüz aynı soru galatian içinde geçerli benim için tahribat bu mesafelerden atınca şişeyi kırmak başka bişeylerini istemiyorum tabi tüfeğin stabiliteside önemli kaçta kaç yapacağımızda önemli, ayrıca galatian serisinin 1-2-3-4 aralarındaki fark sadece şekil ve malzememi yoksa başka farklarıda varmı? konuyu açan arkadaştan daha çok soru sordum heralde ama bu bilgilere ihtiyaç var ve sadece tecrübeli olan kullanmış olan arkadaşlarımız abilerimiz aydınlatabilir başka yerden öğrenme şansımız yok mazur görün bizide
-
abi bu ne böyle ya adamı devirecek nerdeyse
-
hepsine ayrı ayrı başarılar diliyorum gerçekten güzel bir olay inşallah iyi sonuçlar alınır.
-
çok güzel konu olmuş elinize sağlık,
-
hayırlı olsun güzel atışlar
-
abi çok güzeller ya benimde muhabbet kuşum var hakikaten evden biri annem nerdeyse bizim kadar seviyor ama acayip konuşkan ya çok fazla kelime konuşabiliyor
-
hayırlı olsun güle güle kullanın güzel görüntüsü var gerçektende
-