Aralarında çok fark yok bence imkanınız varsa maxi olanı alın
bymax9 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Daystate Air Ranger e hill pompayla 270 bar basiyorduk...sonra muhteşem 400 metre de 60cm çapındaki hedef atışları başlıyordu!
Hocam nekadar sürüyordu dolum merak ettim bende bu novayı düşünüyorum ama tüpüm yok 250 bar korkutuyor
-
pcp yaptıkları günden beri geliyor halen daha gelecek ben beklemiyorum o yüzden
-
Daha ne olsun ne güzel vakit geçirmişsiniz Allah daim etsin dostluğunuzu diyelim ozaman
-
Midot dürbünlerin kullanımı ile ilgili forumda sabit konu mevcut olup linkini paylaşıyorum
Red dot ise kısa mesafeler için hızlı bir şekilde nişan alıp haedefi vurmaya yarayan bir nişangah şeklidir en basit tanımıyla anlatıyorum red dotta tek nokta vardır mil dot dürbünlerde ise x ve y eksenlerinde üretim şekline göre farklı sayılarda olmakla beraber genelde 8 er adet dot vardır ve dot yada noktanın büyükülüğü moa ile ölçülür reddotlarda uzak mesafe atışları için dot un küçük olması tercih edilir moa ve dot olayını linkteki konuyu okuduğunuzda daha iyi anlayacağınızı ve benim çok yüzeysel olarak anlattığım şeylerin detayını çok daha iyi bir şekilde kavrayacağınızı düşünüyorum üstatlar açıklamış konuda hesaplamalarıda mevcut forumda iyi akşamlar telefondan yazdığım için düzgün yazamadım kusura bakmayın
-
Güzel vakit geçirmişsiniz, resimleriniz görünüyor bu arada
-
Hayırlı olsun güle güle kullanın, inceleme için teşekkürler.
-
Yahu anlamadığım insanlar niye yanlış bilgi versin ellerine ne geçer ticari bi amaç gütseler anlarım ki oda en fazla iki kişiyr yanlış yaparsın 3. De foruma yazılır duyurulur vs. Yanlış iş yapma imkanı yok bence aklımda olan ama alamadığım bir tüfek inşallah birgün alırım arkadaşlara yollarım takarlar reg. 50 mt 5 kuruş yapar hale getirilsin daha fazlasnı istemem
-
çok güzel olmuş elinize sağlık
-
hayırlı olsun hocam güle güle kullanın
-
beraberinde chrono cihazına nazar değmesin tık demedi. Bende forumdaki karşılaştırmalı chrono cihazı testi sonrası xcortech 3200 cihazından temin ettim. Malesef sürekli Tout hatası mesajı alıyorum. Anladığım kadarıyla çok hassas bir cihaz namluyu cihaz eksenine tam paralel ve kımıldamadan tutmak gerekiyor. Elde ve hafif sallantida sürekli hata veriyor.
hocam bende test videolarından sonra aldım ama herhangi bir sıkıntı yok zorakiyi kullanırken açıya filan çok dikkat etmedim ne şekilde atsam ölçüyor sensörlerde sıkıntı olabilir
-
hocam atışlar tam güçtemi yapıldı acaba
-
bende barska mı ordan aldım sıkıntısız problemsiz geldi
-
hocam gecmis olsun bizlerede güzel bir uyarı olmuş oldu gerçi benim alışveriş yaptığım internetten tek bayi var onuda forumda herkes biliyor henüz bir sorun sıkıntı yaşamadık şükür.. Herkesin başına gelebilir insanız güveniyoruz para veriyoruz ama gel görki paranın sokaktan toplandığını düşünen bazı insanlar yüzünden türlü türlü haller geliyor başımıza Allah beterinden korusun...
-
hocam gamonun rocket peletini araba camında neden demediniz acaba varmı bir nedeni yoksa elinizde bulunmuyormuydu video çekerken?
-
cok fazla fava harciyor gibi 330 cc tüp var pelet ağır değil 1000 fps yi gecmedi 3 şarjör attı hava sarfiyatı fazla bence reg ve güzel bi ayar şart
-
elinize sağlık, aslında şu yaptığınız modifiye işlemlerini video olarak çekip paylaşsanız ne çok şey öğrenirdik
-
hayırlı olsun paylaşımlarınız için şimdiden teşekkürler emeğinize sağlık
-
hocam atış yapma imkanı bulabildinizmi acaba
-
bu tüp işine ısınamadım arabayla alıp 3-4 saat yol gidersek bi durum olurmu acaba taşımaya korkuyorum ben?