hayırlı olsun tekrar video bekliyoruz bşrde acaba 6,35 nasıl olurdu?
bymax9 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
hocam hayırlı olsun çok merak ediyorum gerçekten paylaşımlarınızı bekliyoruz kutu içeriğinden bahsedermisiniz birde 7.5 joule olarak kullanmıyorsunuz demi ayarladılarmı onu acaba. birde o arkadaki plastik kutu tüfeğin kutusumu
-
güzel olmuş elinize sağlık, bu pro ile breaker arasında güç farkı varmı acaba yoksa sadece tüp hacmimi fazla bunun
-
eline sağlık biraz dağınık olmuş sanki o mesafeler için kısık gücte atış yapılsa daha toplu olur belki
-
yeni şanzımanları çok güzel inceleyin hocam yeni i30 hem çok konforlu hem çok sessiz çok tatlı ceed de aynı şekilde
-
i30 ve kia ceed kesinlikle incelemelerine bakın 2016 ve 2017 modelleri ikisininde donanımı çok ama çok dolu çift kavrama şanzıman var ve ikiside konfor konusunda çok iyi ön yargılı olmadan bakmanızı tavsiye ederim hemde şiddetle
-
bu süpriz oldu işte çok güzel tebrik etmek lazım acaba satışa çıkacakmı
-
gercekten çok güzel görünüyor hayırlı olsun
-
sanki puncher maxi nin atış değerleri daha stabildi yanlışım yoksa tabi.. tam gücte 70 atış kısa mesafelerde gücü kısarsak dahada çok atış yapılabilir 100 ü görür belki kısa mesafe icin konusuyorum ama beklediğim kadar iyi bulmadım ben yada beklentimi çok yüksek tutmuşum demekki maxi daha alınabilir gibi benim icin suan..
-
izlemeden yorum yapayim dedim resmini ilk gördügünden beri çıkacağı günü bekliyordum teşekkürler
-
hay maşallah Allah mutluluğunuzu daim etsin benim kuzumda büyüdüğünde inşallah bizde böyle günler görürüz beşbuçuk aylık yawrum daha
-
elinize sağlık güzel olmuş atışlar.
-
-
benim pakette bugun geldi 2 aya yakin oldu ;))
-
güzel olmuş elinize sağlık
-
teşekkür ederim
-
cok güzel atışlar elinize sağlık dürbün hakkındada bilgi verirmisiniz kaç mt sıfırlandı kaç x zoomda yaptınız dotlar kurtardımı
-
Hocam chrono x3200 mü aldınız?Benim chrono da çabuk gelmişti. Diğer ıvız zıvır ufak takipsiz ürünlerin bazıları 1 ay bazıları 40 günde geldi.
evet hocam chrono yu aldım çabuk geldi sadece bu bantlar bukadar uzadı hiç bukadar geciken alışverişim olmamıştı ama sıkıntı etmiyorum tabi
-
ücret filan yok hocam alırken ödüyosun hepsini zaten sadece alacağın şey neyse dikkat et iyi puanı olan satıcıdan al bak daha önce Türkiyeye göndermişmi satıcı eğer göndermiş ve o satıştan olumsuz puan almamışsa tereddütsüz al ama arkadaşın dediği gibi önce ucuz bişeyler getirterek deneyebilirsin zaten 100 dolar üzerine çıkmayın aldığım en pahalı ürün 50 dolardı. bu arada benim bantlar daha gelmedi :))
-
devamlı alıyorum bende en son chrono aldım o geldi ama 1 ayı gecti bantlar gelmedi