hayırlısı olsun bakalım bekliyoruz paylaşımları
bymax9 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
hayırlı olsun güle güle kullanın
-
güzel ama çok küçük gibi geldi bana bide kurma kolunu öne doğru alsalar çok güzel olurdur
-
teşekkür ederim bi temizleyeyim bakalım ne çıkacak ortaya ona göre yaparız bişeyler
-
tüfegin ahşap parcalarını söküp komple metal kısımları mazot dolu bir kap içerisinde bekletin birkacgün sonra sıfır numara bulaşık telliyle iyice ovalayın dış yuzeylerini namlu içi ve iç kısımlarınıda aynı şekilde bir tüfek harbisinin ucuna bulaşık telini iyice sarıp namludan sıkı girecek sekilde yumak yapınız bunu namlu içini temizlemede kullanın bu uygulamıyı birkaç kez yapınız ama her seferınde mazota yatırınki pas yumşasın ve cabuk temizlensin en son olarak işlemler bittikten sonra (benzinle temizleyip wd40 çok amaçlı yag ile yaglayınız) igne kısmına gelince onu siz sökemeye bilirsiniz sökebilirseniz bir kücük tüp üzerinde ısıtarak düzeltebilirsiniz şimdiden kolay gelsin
çok teşekkür ederim cevabınız için biraz temizledim ama istediğim gibi olmamıştı birde sizin dediğiniz gibi yapayım ozaman
-
çok güzel görünüyor gerçekten pro modeli satışa bi çıksada baksak ne olmuş ne yapmışlar
-
ne denebilirki????
-
ranger kundağını çok beğeniyorum bende merak ettim şimdi resim video bekliyoruz
-
ya anlamıyorum Allah aşkına video çekmek için düzgün bir kamera yokmu cep telefonuyla video çekip paylaşıyorlar gerçekten yakışmıyor ben yapsam olur sıradan kullanıcı yapsa olur ama bir fabrika bunu yapamaz ya!!!
-
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
-
benimde zorakim var benide ekleyin da
-
daha güzel videolar bekliyoruz. birde dikkat ettinizmi arkadaki tüpten dolayı sanki tüfeği kavramak zorlaşmış gibi olması gerekenden daha uzun tutulmuş dipçik kısmı sizlerede öyle geldimi?
-
evet gladius tan kesinlikle daha güzel ama detay yok tabi forumda ilgili arkadaşlar var belki bi inceleme videosu gelir ama üreticilerimizin yaptığı en büyük hatalardan biride bu... tanıtıma kesinlikle önem verilmiyor bi tüfek çıkarıyosunuz ve kimsenin haberi yok şöyle adam akıllı bi tanıtım videosu hazırlayın özelliklerini chronosunu penetrasyon testlerini grupmanlarını filan yapın bakan adam neye baktığını alan adam ne aldığını bilsin... ama nerde hooopp akşam tasarlayıp sabah piyasaya sürüyorlar kimse bişe bilmiyor bekleki biri alsın inceleme yapsın Allahtan meraklı ve araştırmacı arkadaşlar var hepsini olmasada ellerine geçenlerin videolarını paylaşıyorlar eksik olmasınlar.. Ama üreticilerin bu işe ciddiyetle eğilmesi gerekmektedir...
-
hocam çok başarılı olmuş tebrik ederim, üretilip satılacak kadar başarılı
-
6.35 in siparişini verdim.Bahsettiği değerlerin yüzde 90 nı karşılasa bile 6.35 için mükemmel 1200 fps Crikette 6.35 900 fps Bu arada kutu içeriği şöyle bipod askı kayışı bakım yağı + sucuba tüp dolum aparatı onlarda herhalde pompa ile doldurulamaz diye düşünmüşler
paylaşımları dört gözle bekliyoruz, hayırlı olsun bu arada
-
abi ben zorakiyi eve sokana kadar ne hal çektim ama harbiden güzel bişey çıkmış ortaya çok hoşuma gitti elinize sağlık.
-
Yaylı tüfeklere dampasız dürbün montajı bu linki bi inceleyin belki işinize yarar.
-
Sayın Zeyax'ın dampasız dürbün montajı ile ilgili bir konusu vardı göz attınızmı acaba?
-
hocam serçe değilde çakmak de ozaman soda şişesi de başka bişey gelmedimi aklınada serçe dedin sonra değiştirmişsin serçe büyüklüğünde diye niyet gayet açık ve belli geç bu işleri hedefmi yok atacak canlıdan uzak durun..
-
pelet çok önemli hocam jsb ilaç niteliğinde ver namluya hiçbişeyi kalmaz :))