çok teşekkür ederim bakalım arıyorum daha
bymax9 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
hocam ben bugun aldım bursadan 600 tl gercekten vrdıgım paraya deger gamo dürbünler de vardı hawke de ama hep derım önemli olan içine sinmesi begenmen severek zevk alarak kullanman gersı boş nence
acaba artıkılın görüntüsünü paylaşmanız mümkünmü merak ettim doğrusu.
Sayın karapence dürbün ft amaçlı olmayacak daha çok plinking tarzı atışlar için kullanılacak
-
Hawke Vantage 4-12x40 AO bu dürbün nasıl peki
-
600 e çıkınca vectorunde güzel dürbünleri var artıkılı çok hoş olan sentinel modeli var oda var gözümde
-
Teşekkür ederim fiyat aralığına uyuyormu ona bakmam lazım
-
Arkadaşlar yaz gelmeden yeni bir pcp seti hazırlamak istiyorum hepsini birlikte almak yerine parça parça almaya başlıyorum dürbün olarak gamonun netliğini bayağı bi öven oldu ama kullanan varmı bu 6-24×50 modelini artıkılı işe yararmı resimlerden görünenle kıyaslama yapmak çok doğru olmuyo kalınmıdır incemidir işe yararmı yada 400-450 tl ye alınabilecek başka bir öneriniz varsa çok sevinirim 9 ve 12x zom istemiyorum en az 16× - 24× arası olması tercihimdir
-
hangi ateşliyle oturup 250 mermi atabilirsin, poligona gidersin alan kısıtlı imkan kısıtlı evin bahçesinde atsan hoopp gelir tüfeğide senide götürürler köyde tarlada atayım dersen hadi bi gün iki gün 10-15-20 bilemedin 100 tane sıktın 3. gün biri rahatsız olur şikayet eder uğraşırsın ama havalıyla istediğin yerde mis gibi ister 250 ister 500 bahçede olur evde olur çayırda tarlada olur pelette ucuz maliyetide uygun arıza dediğinde ateşli tüfekle sen günde 250 tane at bak bakalım ne hale geliyor şans işi birazda sayın ZETAX'ın dediği gibi ömürlük silahlarda var al kaliteli bi alet imkan varsa bak bakalım ateşliye bakıyormusun bidaha, daystate air wolf la 250 metreden tava deliyor insanlar, at44 200 metreye atan arkadaşlar çok var puncher aynı şekilde forumda arat yetenekli arkadaşların yaptıkları ortada daha ne olsun... ateşlide dersin menzil sıkıntım yok istediğim yere atarım belki ama şöyle bişey var yivli olmadıktan sonra istediğin verimi asla alamazsın ki kaç defa öyle 300-500 metreye atacaksın oda var iyi bir havalı candır bencede pcp olur yaylı olur farketmez.
-
bugün bende mail aldım fabrikadan karaboa nın çıkış tarihi oldukça yakın arkadaşlar mayıs gibi piyasada olur denildi... hayırlısı bakalım yazın oldukça bol seçenekler olacak önümüzde anlaşılan
-
eğitimde yetmiyor artık...
-
bence hercules sıkıntısız ve temiz bir üretim ile gerçekleşirse 6.35 envantere kayıt edilebilir. yazdıkları hız büyük ihtimal ile alaşım pellet iledir ama yinede güzel. Allahım hayal kurmaya başladı yurdum vatandaşı sen boşa çıkarma
aminnnn
-
aksuavda yakında satışta diye yazıyor satılacak ama 7.62 olan gelmez
-
karaboayı bekliyoruz
-
çok stabilmiş gerçekten
-
güzel atışlar
-
e varsa bizde alalım nerden aldınız acaba
-
Sayın Zetax'ın yorumlarından hatırladığım ve kendimde başka model vortexler kullandığımdan şöyle söyleyebilirim vortex hatsanda çok etkili oluyor mod 135 in yayı çok büyük ve o yayın iler geri salınımı hem isabet hemde dürbün konusunda sıkıntı çıkartıyor fakat vortex tek yönlü tepme yaptığından dürbünün sağlığı ve isabet konusunda oldukça önemli bir artı sağlıyor hatsan modellerinde yaylıyla vortex arasında isabet konusunda vortex olanlar bayağı önde oluyor vortex olanı almanızı tavsiye ederim bende.
-
abi o çekiç sesi nedir öyle ya orjinal halimi bu
-
hava tüketimi fazla ama hızda çok yüksek değil 820 küsürlerde atıyor en yüksek güçte ayarsız bi durum var sanki
-
sirf bu yüzden ruhsat gelse de ruhsata sahip kişiler rahat rahat istediğini alabilse diyorum
ruhsatı yivliden pahalı yaparlar
-
nerdeeeeee....