500 cc luxfer marka tüp
250 bar kullanım basıncına sahip.
500 cc olan nova değilmiydi bu daha düşük sanki..? 180-250 cc arası gibi
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
500 cc luxfer marka tüp
250 bar kullanım basıncına sahip.
500 cc olan nova değilmiydi bu daha düşük sanki..? 180-250 cc arası gibi
tüp hacmiyle ilgili bilgisi olan varmı bayilerdeki ilanlarda göremedim ben hatsanın sitesinde zaten yok bu yeni modeller
güzel olmuş tebrikler... bi kaç soruda benden olsun kaç grain pelet kullandınız acaba ölçüm yaparken, long versiyon için bunu uygulasak ortalama 800-850 fps aralığında 16-18 grain pelet ile kaç atış yapabiliriz, kendimiz uygulayabilirmiyiz regülatörü ayrıca hız ayarını bizim sonradan değiştirebilmemiz mümkünmü, birde bu at44 ün güç ayarını yapma işini değiştiremezmisiniz :)) puncher gibi basit bir şekle sokulamazmı acaba??
arkdaşlar kusura bakmayın site hata verdi bir sorun oluştu tekrar deneyin diye tekrar göndere bastım bende istemeden aynı mesajı bi kaç kere atmışım.
bundan 1 hafta önce sorduğumda lw gelicek zaman belli değil yaza doğru tarzında demişlerdi şimdide bu tarz bi cevap aldım sanırım konu hakkında yetkili kişi ile görüşemiyorum
yaklaşık 6-7 ay oluyor belki fazla bile olabilir tam zaman hatırlayamıyorum fabrikayla puncher hakkında bilgi almak için görüşürken onuda sormuştum gelecek ama zaman belli değil deniliyordu halen daha gelecek...
katılıyorum bayağı atış yapar bakalım gelir videoları
hatsan semi auto cıkartsa agırdakı danayı satar alırım
+1
Tipi fena olmamış namlu lw değil heralde birde güç ayarı yapılmıyor bundada galiba
namlunun boyutunu uzatmışlar 58 cm olmuş namlular 53 cm di
o anlamda demek istemedim, lw bekliyor herkes onu demek istedim
namluyu değiştirmeden tüfeklerin boyutunu uzatıyorlar enteresan bayağı büyük oldu ozaman maxi 280cc ydi 330 olmuş bayağı atış yapar yani
hayırlı olsun
bakalım bekleyelim ozaman.. güzel şeyler olacak galiba
hocam şekil itibariyle çok güzel işlemelerle süslenirse daha güzel olur hızın yükselmesi iyi olur çok değil biraz tabi, bide biraz daha detay fena olmazdı
hayırlı olsun güle güle kullanın inşallah.
Dede yadigarı tüfeğinizin iğne yayında bir sıkıntı var muhtemelen.
Kubuzdaki pas giderilip mekanizma onarılabilir ancak namludaki pas hem içeriden hem dışarıdan metale derin işlemiş görünüyor. Yani namlu çoktan emekliye ayrılmış.
Tüfeği kullanmamak, evinizin duvarında asılı tutmak şartı ile kendi çabalarınızla asit bazlı pas sökücü , zımpara, boya vs.. ile kısmen görünümü kurtarabilirsiniz. Fakat tüfeği bu şekilde temiz görüp bir amca-dayı oğlunun denemeye çalışması nahoş sonuçlar getirebilir.
teşekkür ederim. ozaman onarıma gerek yok iğnesi öylece dursun, sadece temizleyip pasını alıp muhafaza etmek en doğrusu olacak.
herkese hayırlı bayramlar... Arkadaşlar rahmetli büyükbabamın köyde dolabın arkasında kalmış oldukça eski bir tüfeği vardı bende alıp bakım yapıp hatıra olarak saklamak istiyorum ama oldukça kötü bir halde tüfek. Her yeri pas içinde ve öyle böyle değil bu paslanma resimlerdende görebilirsiniz.. Namlunun içide oldukça kirli.. Bu pas nasıl temizlenir acaba?? Tamamen düzelmez galiba ama olabildiğince çıkarmak istiyorum. Birde iğnesi yamuk biraz ve bu bi sorunmu tam emin değilim horozu çekince iğne içeri çekilmiyor elle iteliyorum öyle geri gidiyor tetik düşürünce normal şekilde yerinden çıkıyor. Bu iğne değişirmi ve düzeltilebilecek bir sorunmudur acaba?? Tüfeğin pas ile ilgili görüntüleri için resimleri inceleyebilirsiniz, bahsettiğim iğne olayı içinde videoyu izleyebilirsiniz... Bu arada tüfeğin markasıyla ilgili hiçbirşey yazmıyor üzerinde bu konudada tahminde bulunabilirseniz çok sevinirim..
Video
Aliexpress ten sipariş ettiğim Aimpoint reddot dün elime ulaştı.
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available.
hayırlı olsun atışları bekliyoruz ozaman
A30---4.5 mm olanı--> alaşım pellet ile 365 mt/s - kurşun pelet ile 305 mt/s
5.5 mm--> olanı kurşun pellet ile 240 mt/s çıkış hızları.. a30 3×9×40 AO dürdünle geliyor
X3 tac 4.5 mm 170m/s 5.5 mm de 140 m/s çıkış hızları var. X3 tac ve x20 4x32 dürbünle geliyor tüfeklerin hepsinde yaylı sistem kullanılmış demekki bu gaz sistemi okadar tutmadı.
Güzel atışlar eline sağlık
evet güzelmiş gerçekten bakalım tr ye nezaman gelir yada gelirmi?
güzel olmuş eline sağlık, gayet iyi grup olmuş