Aksu avdan 6_24*44 hawkın durbununu yatagunun dampa ayağıyla birlikte aldım sagulsun yusuf bey ilgilendiler darısı aas510 basına alırım inşaallah onuda
alperenakif tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Mustafa hocam zaten aas510 ve daystate arasında gidip geliyorum ama daystate kafayı takmıştım artık alacağım dedim bir atış listesini yayınlamış bir arkadaş pek istenilen gibi çıkmamış gene kaldım kararsız
-
Ozaman mustafa hocanın yorumlarını bekliyoruz buraya
-
Doğru haklısınız ama bir kere insanın istemediği başa gelince ister istemez bu sefer secici oluyor herşey için teşekkürüm ederim
-
Ziyagg hocam görüşleriniz çok teşekkür ederim peki aas510 daystate desem hangisini secersiniz
-
Eyvallah doğan hocam peki daystate hakkındaki görüşünüz ney acaba ben bu tüfeğe taktım kafayı
-
Üstadlar daystate huntsman xl 5.5 hakkında ne dersiniz çok hoş bişey buda..
-
Peki öbürlerinin ucundaki moderatörün amacı ney
-
Eyvallah hocam
-
Peki dogan hocam bu delikli olan t kundak demi ondan hangisini tercih edelim
-
Bide ustatlar hilal avin sitesinde 4 cesit hw100 var hangisi en cok tutulani.
-
Tabiki daha uygunsa alınabilir bide ustatlar şunu sorayım bu durbun capı buyudukce ne gıbı faydaları var hw 100 için hangi cap uygundur
-
dampa ayagim var alinca bakariz artik tesekkur ederim saulun...
-
Eger gelecekse dediğiniz daha mantıklı peki ben bu durbununu arada yaylıdada arada kullanırım darbeye dayanıklımıdır sizce
-
Peki hocam durbun hakkında ne dersiniz
-
Ha bide aas510 daki regulatör sistemi hw 100 le aynımı
-
Hocam ilginizden dolayı teşekkür ederim peki ben bu tüfeğe hawkın 6_24*44 durbununu alsam nasıl olur yada önereceginiz baska durbun varmı
-
Hocam 5.5 mm istiyorum yaylı tufegımde 5.5mm peki hw100 de yokmu regulator veya sonradan takılan bişeymi
-
Sağol hocam teşekkür ederim
-
Arkadaslar hayirli aksamlar,guzel bir pcp havali almayi dusunuyorum yardimci olursaniz sevinirim.aklimdan gecenler air arm s510,hw 100 ve diana.gerci dianayi yorumlarda pek tercih etmeyin diyorlar ama genede sizlere danisayim dedim.sizce hangisi daha kullanisli yedek parca temini hangisinin kolay olur yardimci olursaniz sevinirim...