RAA tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Emeğinize sağlık.
    Benim tüfeğim 2014 üretimli eski sayılabilir,
    isabet olarakta çok çok iyi bana göre gamo cfx royal 4.5 mm kullandım gamonun sadece 1 tık altında isabet konusunda 10-15 metreden destekli olarak 1 tl lik grupman yapabiliyorum benim için yeterli.
    Dedigim gibi benim tufegim 2014 uretim ve nerde yapildigini bilmiyorum.
    Kazasız atışlar dilerim.

Aynısı benim mod125 sniper in ustundeki 3-9x44 optimanin basinada gelmisti cift ayakla kullanmistim ben aldigim yere goturunce bozulmus daha ise yaramaz demisti tufegi aldigim kisi
    Ama tabi forum üstadlarımızın cevapları onemli bence :)

Hayırlı olsun emir abi.
    Hatsanın servis kalitesi çok iyi ben mod125 sniper gondermistim tetik aksamını bozmuştum ve komple tetik grubunu değiştirmişlerdi insallah global pazarda çok daha da iyi yerlede görmek nasip olur hatsanı

Cevabınız icin tesekkurler daha aciklayici olamazdı herhalde.
    Yazın at44 almayı düşünüyorum da şimdiden kafama takılan soruların cevaplarını tecrübe sahibi kişilerden öğrenmek istiyorum.
    tekrar tesekkurler.

Çok güzel atışlar elinize sağlık.
    Regülatörsüz bi at44 le sizin atışlarınıza yakın atışlar yapılabilirmi?
    Mesela o mesafede regülatörsüz at44le kaç atışta kere vurulur.
    Bilgilendirirseniz sevinirim.

Merhaba ben 5.5 lik almistim 2 paket pellet bitirdikten sonra yeterli gelmedi bana optima 3x9x32 aldım
    4x32 likte zoom olmadığı icin uzak mesafelerde(+60) bayağı zorlanmıştım
    Tavsiyem zoom lu bir durbun kullanman yönunde 3x9x32 gayet yeterli geldi bana zaten silahi bir sure kullandiktan isabeti sayesinde uzak mesafelere atmak istiyor insan o yuzden 4x32 yeterli degil

merhaba adım serdar biliyorum konuyu yanlış yerde açtım kusuruma bakmayın bir kaç tane sorum olacak
    pazartesi günü tüfek alacagim kredi kartıyla en güvenli en hızlı site hangisidir ?
    daha önceden mod 125 sniper kullandım tecrübesizliğim yüzünden kullanamadım üstündeki dürbün bozuldu dampasız kullandım şimdi ise isabetliliği için x20suppressor veya atac almayı düşünüyorum ve sorum şu atac ta dampa ya gerek olurmu ? sizce hangisini tercih etmeliyim isabet ve geri tepme dürbün ayarı konusunda? site konusu önemli lütfen cevaplarınızı esirgemeyin.
    kusura bakmayın foruma yeni üyeyim daha kendimi tanımadım ama şu silahı bir alayım imzamı falanda yapacağım tskler