Bu silahlar 88 gr tüp kullanıyor,kullanmadım fakat bildiğim kadarıyla bir tüple 400 atış yapabiliyorsunuz.Dolum yapamazsınız bitince yeni tüp kullanmanız gerek.
hamilo tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Çok teşekkür söylediğiniz yeri biliyorum,daha önce oradan alış veriş etmedim devamlı mercan yokuşuna çıkıyordum.
İyi akşamlar. -
Sayın Korth bayinin ismini vermeniz mümkünmü, yarın o tarafta olucam alıp denemek isterim.
-
Expander 4.5 kısa mesafe yani tabancalarda kullanıyorum,ben memnunum iyiler.
-
İyi akşamlar.
buradan tüpün yerleştirilmesini görebilirsiniz.Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
walter distribütörü turac a.ş, avcity web sayfaları var fakat siz en uygun fiyatı bayilerinden bulursunuz.Hiçbir distribütör bayilerinin altında fiyat vermez,veya temiz ikinci ellere bakın.
-
aynı tabancadan bende de var ben gönderdim geregini yaptılar.zaten bu ürünlerin distribitörü kendileri. 0312 212 70 61 yanlış hatırlamıyorsam şevket beydi teknik servise bakan kisi arayın yardımcı olurlar.
-
walter distribütörü altunbaş a.ş Ankara da buraya gönderirseniz gerekeni yaparlar.Bende aynı sorunu yaşamıştım,hallettiler.