Yaylı mi vortex mi aldın hocam bilgilendirirmisin birde kullandıktan sonraki yorumlarını yazarsan bizde aydınlanmiş oluruz
xppeacexp tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Hayırlısı olsun abi
-
Destekliyoruz inş olur yada bizden biri yapar da herkez faydalanir
-
Abi keşke bedava değilde en iyisini herkes kullana bilse
-
Daha öncede kullandım havali ya alisirim bir kere alınacak sonuç olarak şuanda öğrenciyim evden uzaktayim o yüzden bir heves de yaptım sorma ateşli silahlarim da kullanıyorum yani problem yok alısirim bir şekilde .d
-
Keşke ama işte öğrencilik o kadar da çıkamıyorum ki 1 buçuk u buluyor bakalım duruma göre artik
-
Yokmu başka kullanan önerisi olan arkadas
-
Aynen oradada hatsan in servis anlayışı devreye giriyor bajalim
-
teşekkür ederim tabiki izmir candır vazgeçilmez vortex alıcam gibi duruyor şuanda bakalım okul bitsin izmire gideyimde kararı o zman vericem
-
yine bir bilgi sahibi arkadaş olursa paylaşım yapsın lütfen bizde yararlanalım...
-
dikkat ederim havalı tüfek kullanıyordum ama öğrencilik hali uzak kaldım normal otomatik av tüfegüm ve pozem var ama havalı işte he ryerde atabiliyorum dediklerin mantıklı izmirdeyim zaten hatsanın fabrikası 1 saat uzaklıkta bana vortexe bakayım ben en iyisi
-
evet abi bakalım karar verme aşamasındayım vortex kadar bütçem var kararsızım açıkcası
-
teşekkür ederim peki şahsi fikrin olarak alsan hangisi dersin bana
-
peki süreklilik bakımından yani hangisi daha uzum ömürlü olur
-
arkadaşlar sniperin yaylısı ile vortx arasında kaldım formu full okudum ama net bir bilgi bulmadım güç ve hasar bakımından önerisi olan varmı ...
-
Hem hedef olsun hemde tahribat yani 500 liraya kadar bütçe var teşekkür ederim gece olsa katıldım aranıza iyiki katılmıştır. .d
-
Merhabalar arkadaşlar yeni bir tufek almak istiyorum önerisi olan varmı gas piston tercihimdir