Ben daha önceden mod 90 kullanmıştım ancak bu ürün çok daha üstün bir ürün.Artıları çok:Çok daha iyi işçilik,altın tekik,2 ayarlı tetik(tetik yolu ve kuvveti),Emniyet mandalı patriotunkiyle aynı,açık arpacık olması,çok daha hafif olması ve en önemlisi tepmenin ciddi olarak düşürülmüş olması.Tabi Kundak çok güzel işlemeli ve kaliteli(Beni elinden düşürme diyor).Namlu kurma yolu kısaltılmış.Birde güç artışı varsa (bana göre güç artışı olmuş gibi) yeme de yanında yat misali.İlk izlenimlerim bunlar
moguz tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Mustafa abi yok bi gelişme.Tası-tarağı neyimiz var neyimiz yok çıkardık satlığa.Şekli-şemali, resmi,görüntüsü...!? Yok mu bir gün parıltı günışığı.
İnşaAllah biraz makul bi fiyat olur ise yemede yanında yat misali olur.Beklemek vede sabır göstermekte zor.Ümit varız... -
Benim merak ettiğim bu buluşmada yeni yapılmakta olan tüfekle ilgili bir bilgi veya görüntü sızması oldumu?
-
Selamlar.
Bu ne Pcp trafiği ve kampanyalarıdır, ortalık duman oldu.Üstat'lar yeni çalışmalar hakkında bilgi verirlerse iyi olcak yoksa yeni kampanylara kapılıp gidecez sonra da ah'u vah edip feryadı basacaz(en azından kendi adıma)
Vesselam... -
Karnakan demiş ki
tebrikler
bu güçte bir momentuma sahip olacak bir tüfeği üretecek olmanız inanın beni çok memnun etti.şu sıralar kaliteli bir tüfek alma aşamasındayım. bu haberi okuyunca pusuya yatmaya karar verdim tüfeğin lansmanıyla ilgili e-maillerimize haber verme şansınız olurmu ? Başarılar diliyorum...+1
Aynen bende pusudayım.Bir de neye benzediğini görseydim pusudan çıkıp karar verecem -
Bu ne yaaa.Mithiç bir güç.İnanılır gibi değil.Helal olsun ne diyim.Demekki bunları da görücektik!
-
İnşaallah gurur kaynağımız olacak olan bu tüfeğin bi prototip resmi yokmudur acaba.Neye benzer; klasik görünümlümüdür yoksa modern tasarım yeni nesil havalı tüfeklerden midir.Arz'ı endam edip bi görebilirmiyiz acaba. Merak eder durur güzel insanımız.
-
3*9*32 powerline dürbünüm zum ayar düğmesinin dibinden kırıldı.
Anladığım kadarıyla gövdeden kırılmış.Ne yapabiliriz, tamir edebilirmiyiz -
Mustafa bey vermiş olduğunuz bilgilerden dolayı çok teşekkür ederiz.Çalışmalarınızın devamını bekler Cenab'ı Allah'tan başarılar dileriz.
Son olarak fiyat aralığı ne düşünülüyor.Bi de nacizane öneri olarak güç yapısının iki değilde değiştirilebilir çok kademeli(Condor da olduğu gibi)olması
daha iyi olmaz mı? -
Bi ara teorik bir bilginin pratiğe geçirilmesiyle yapılan ölçümlerde 80 fp güç ölçüldüğü ve üzerinde çalışıldığı ifade edilidi.Ancak o gün bu gün hiç bir bilgi sızıntısı yok!
Bu güçte bi pcp 40 stabil atış yapma kapasitesine de sahipse iş bitmiş demektir.Geriye bence sadece satışı kalmış demektir.Merakla büyük bir başarı öyküsünü bekler olduk.Şöyle MADEİN YATAGUN PCP 80 fp yerli malı kuzusu bekliyor ülkemin güzel insanları.ÜSTAD'ım yokmu bir ışık sızıntısı veya son gelişmelerin bilgi kırıntısı...
Veselam -
Yatagun bu güçte bi pcp mi üretiyor?Yoksa 1 Kasım yıl dönümü hediyesimi olacak:)
-
Yaptığın modifiye sonucu tüfeğin tepmesinde nasıl bi değişim oldu acaba?
-
-
fotoğraf bunlar
[Resim Engellendi: http://s8.directupload.net/images/081006/temp/foq2t3h5.jpg]buda uzunluğu hakkında bilgi vermesi için
[Resim Engellendi: http://s8.directupload.net/images/081006/temp/foq2t3h5.jpg] -
Tüfeği söküp yağladıktan sonra tpoladım ancak tüfek kurulmuyor.Bir parça dışarda kaldı nerinin oldğunu bilmiyorum. Ancak internetteki konfügrasyonda da o parça görülmüyor.Yoksa tetik mekanizmasını mı yanlış kurdum.Acil yardım bekliyorum