Sürekli camp ve dogada gezdigimiz için bir bıcak gereksinimi duymaya başladık bu iki marka arasındaki bıcaklarlar. Ka bar 1271 veya cold steel srk arasındayım hangini veya başka hangi markayı tavsiye edersiniz.
ramadan çetin tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
Çok teşekkürler metehan ile görüşmekteyim.
-
pcp için uzun mesafe netlik önemli.
-
400tl ye kadar dürbün önerileriniz .?
-
sevgili abim dürbünün yanındaki taret ten saat yönünün tersine dogru cevirerek ayarlayabilirsin yani r- yazan tarafa ceviriceksin.
-
peki ince mehmet 30grains kaç bar arası ve gurupmanı nasıl abi.
-
Bt65 sb lw (alman namlu) sahibiyim jsb exact jumbo heavy 18.1grains pellet en iyi gurupman için kaç bar basınc kullanmak gerekli.?
-
çok teşekkürler. jsb exact jumbo heavy alıcam 18.1grains tüfegimde regulatör yok ama 200ve 140bar arası yapıyorum atışları.
-
125barda 75m den tam vurulan hedef 200barda 75m de kayma yaparmı bilginiz varmı.
-
https://www.youtube.com/watch?v=n01-S1R-v0o
bu video da görüldüğü gibi.
-
Peki h&n baracuda extreme 19.09 grains bu pellets nasıl bilginiz varmı.
Jsb exact jumbo 18.13 grains pellet gurupman olarak tavsiye edilen bir pellets bunu tercih edicem gibi.
https://www.youtube.com/watch?v=n01-S1R-v0o
bu video da görüldügü gibi.
-
50-110m arası atıyorum gamo ts22 kullanıyorum ama pek isabetli degil sanırım 10atışta 7si hedefi buluyor yani hedefin içini ve 500ml lik su şişelerine atıyorum.
-
BT65SB LW NAMLU TÜFEGE SAHİBİM EN İYİ GRUPMAN CIKARACAK VE GÜÇE SAHİP PELLET SECİMİM NE OLMALIDIR BİLGİLENDİRİRMİSİNİZ.
Forumlarda büyük punto harflerle mesaj yazmak yasaktır, bu şekilde mesaj yazmak bağırmak, hakaret anlamları taşır, bu hususlar forum kurallarımızda açıkca belirtilmiştir.
Lütfen Forum kurallarını okuyun -
En isabetli saçma hangisi olur biliyomusunuz ve 100barda 50m tam hedef vuruyorum 50m 200bar atarsam hedefde sapma olurmu.
-
Çok teşekkürler peki karbondioksit kullanabilirmiyim.
-
ABİLERİM KARDEŞLERİM AYNI TÜFEK BENDEDE VAR POMPA İLE ZORLUYOR TÜP ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM SADECE KURU HAVAMI KULLANAYIM AZOT VEYA ARGON GAZI KULLANABİLİRMİYİM BİLGİSİ OLANLAR YARDIMCI OLABİLİRMİ.
Forumlarda büyük punto harflerle mesaj yazmak yasaktır, bu şekilde mesaj yazmak bağırmak, hakaret anlamları taşır, bu hususlar forum kurallarımızda açıkca belirtilmiştir.
Lütfen Forum kurallarını okuyun