2024 te stoklarda olmasını planlıyoruz.
b_ozisik tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Hayırlı olsun, inşallah memnun kalırsınız.
-
oturup seyremek bile keyifli
-
Muhtemelen farkında değillerdir. Getirilir ama fiyat çok yükselir.
gectim hocam, artik gelmiyormus, ve ozel siparis de olmuyormus, ancak 20-30 tane alirsan ancak.
ustellik neden M/ii almislarki anlamiyorum, S modelin tetikleri 10 kat daha iyi
-
Bu modelin görüntüsünü ben de çok beğendim.
Atış sayısı heyecan verici ama çok kısa sürede ön tarafa tüp takabilmek için aparatlar çıktı piyasaya ve tüm estetik kayboldu.
Takipteyim bakalım yakın zamanda alıp denemek istiyorum.
-
Artık ithal edilmiyor diye biliyorum. Distribütörü Meydan Av. Firma ile iletişime geçtiniz mi?
-
Eğer amacınız hedefe atış yapmaksa, mutlaka yivli namluya sahip pellet atan bir model tercih edin. BB, bilye vs mühimmat kullanan tabancalar daha antrenman amaçlıdır, gerçek tabancaları simüle eder.
öncelikle hoşgeldiniz.. Bu konuda b_ozisik size yardımcı olur, kendisinin ilanlarına da bakmanızı tavsiye ederim.
-
Güzel videolar olmuş elinize sağlık.
-
Yüksek güçte ve 303 kalibre bir tüfektir standart bir moderatör işinize yaramayabilir.
-
Tüfeğiniz hayırlı olsun,
-
Kundak çok güzel olmuş bende Alparslan beyi bekliyorum.
-
JSB jumbo monster diablo 25,39gr ile 50-100 metrede grupmanlar çok dağınık sonuç verdi ama tahribatı muazzamdı
JSB Diabolo Exact Jumbo Heavy 18,13 sonuçlar çok daha başarılıydı -
Herkese merhaba
Çok uzun zamandır pcp tüfek sahibi olmak istiyordum nasip Daystate'miş. Wolverin 0.22 hakkında resmi sitedekiler dışında bir bilgi yok konuya hakim olan arkadaşlardan birkaç konuda yardım rica ediyorum.
Tüfeğin sesi çok yüksek azaltmak için moderatör alıcam orjinal ürün mü tercih edilmeli yoksa yerli ürünler de aynı işi görür mü ? Forumda bu üretimi yapan bu hobiye gönül vermiş arkadaşlar vardı , üretime devam ediyorlar mı ?
Pellet seçim konusunda tavsiyeleriniz veya tecrübelerinizi paylaşırmısınız. İstanbul' da Karaköy ve Mercan da bulabildiğim en ağır pellet JSB jumbo monster diablo 25,39gr, fakat henüz atış imkanı bulamadım.Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim
-
su altı apayrı bi zevk. bu kamplara isteyen herkes katılabiliyormu ?
-
hayırlı olsun isabetli atışlar dilerim
-
Elinize sağlık çok güzel olmuş
-
Hayırlı olsun
Hafta sonu fuarda Daystate modellerini incelemiştim ithalatçısının hemen önündeki standta bizimdi. Elime alır almaz Hatsan hevesimi kırdı herhalde daha önce hiç böyle bi ahşaba dokunmamışım .Neyseki fiyatını duyunca yüzüm güldü -