rasgele dıyelım durusuya balabandanmı gırdın.
sunuyx tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
sıkıntıya dusersem sızı rahatsız ederım hafta sonu baslıcam kullanmaya ınsallah.
-
bu tufeklere regulator takılmıyomus acaba 10 veya 15 atıstan sonra mermide dusmeler olurmu dıe dusunuyodum.
-
arkadaslar hatsan derken 2 el bı avrupa tufek dek geldı onu aldım yorumlarınız ıcın tesekurler. aldım tufek airarms s510tc
-
arkadaslar hatsan derken 2 el bı avrupa tufek dekgeldı onu aldım yorumlarınız ıcın tesekurler. aldım tufek airarms s510tc
-
cok sevındım bu rakamları gorunce daha dun s510 tc aldım ama kullanmak nasıp olmadı.bı kac eksı var 8ıcımde bı ıkı sıkıntı vardı onlarda gıttı
-
arkadaslar kendını tanıt yerıne yazdım ama cıkmadı galıba acaba yanlıs yeremı yazdımkı
-
hayırlı olsun
-
SELAM ARKADASLAR BEN BIR TANE PCP HAVALI TÜFEK ALACAM FUAR DA HATSANIN YENI URUNÜ GALATİAN I GALATİAN II GALATİAN III SERISI COK HOSUMA GITTI BU SERI HAKINDA KULANIPTA BILGISI OALAN VARMI YADA SIZCE YERLI MI YABANCI ARAYIS ICERISINE GIREYIM BANA YARDIMCI YORUMLARINI BEKLIYORUM BIR DE HATSAN PCP TUFEK LERINI KULANALARIN TAVSİYESİNI ISTIYORUM ....
-
HAYIRLI GURLU OLSUN BENDE BIR TANE ALMAYI DUSUNUYORUM AMA BIR TURLU KARAR VEREMEDIM SEN BIRAZ KULANDIK TAN SONRA BENI BILGILENDIRISEN SEVINIRIM .
-
hayırlı ugurlu olsun ben de alacam ama bır turlu karar veremedım sen bıraz kulandıktan sonrA BENI BILGILENDIRISEN SEVINIRIM .PCP HAKINDA