3 el atış yapılmış tüpü sökmek çok riskli bir durum, sakın ha sakın. Hem kendinize, hemde tabancaya ciddi zarar verebilirsiniz. İçindeki gaz açığa çıktığında dondurucu etki yapacaktır, ciddi yanık riski var. Bir co2 tabancaya tüp takarken, en az 40-50 atış yapıp tüpü bitirebileceğinizden eminseniz takın.
timberlake tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Ve yurtdışına giden silahların bırakın fiyatını,kalitesi ve beraberindeki aksesuarları bile farklı arkadaşlar.
-
Eski modeller diyebilmemiz için satıştan kalkmış olması gerekir,değilmi? Geçen hafta perşembe günü gidip canik,sarsılmaz ve tisaşın hemen tüm modellerini inceledim. Ve ağırlıklı olarak polimer düşündüğüm için Sarsılmaz ST9 alıp geldim. Zevk meselesi,ama emeklilik öncesi alacağım son tabanca hakkımıda ya sarsılmaz yada tisaştan yana kullanacağım gibi görünüyor.
-
Bahsettikleriniz yeni,elden geçmiş modeller. Gelen şikayetlerden sonuç çıkarmış olmalılar tahminimce. Bilhassa Tp9 un standart emniyetsiz versiyonu ile Shark Fc modellerine denk gelirseniz inanılmaz kalitesiz işçilikleri var.
-
Caniğin tabancalarında işçilik kalitesi rahatsız edici derecede düşük arkadaşım. Buna metal modellerde,polimer modellerde dahil.Yakından inceleme fırsatı bulursanız ne kastettiğimi anlarsınız.
-
Hocam daha ne gücü olacaktı,pardon ? Adam yaban domuzuna atabilirsin diyor. Dikkatinizi çekerim :800 fps .357 kalibre için....
Tip konusuna gelirsek, tactical silahlardan hoşlanan ve UTAS UTS-15 alamayanlar için ideal... -
Öncelikle elinizde güçlü,daha doğrusu profesyonel bir airsoft silahı varsa bununla atabileceğiniz en fazla tahrip gücüne sahip BB alüminyum alaşımdan üretilen,6 mm çaplı ve 0,30 gr. ağırlığa sahip metal BB'lerdir.Üstüne basarak söylüyorum,"iyi bir silahınız varsa."Çünkü sıradan bir airsoftun gücü bu BB'leri bile istikrarlı atmaya yetmeyecektir ki bırakın çelik BB atabilsin.Bu arada standart bir airsofttaki tüm hareketli parçalar ve namlu plastik BB ile kullanım için imal edildiğinden bu tip alaşım BB'ler ile kullanıldığından çok kısa sürede kırılmalar ve aşınmalar yaşanması kaçınılmazdır.
Yok,illa çelik BB atacağım derseniz bulabileceğiniz en başarılı çelik BB 0,88 gr. ağırlığa sahiptir ve bunu sadece minigun tarzında airsoftlar ile atabilirsiniz.Çünkü bunlarda hem güç fazladır hemde namluda aşınması muhtemel yiv/set bulunmamaktadır.
Sonuç olarak amaç tahribatsa Steyr M9A1 gibi güçlü bir CO2 tabanca alın,20 metreden dilediğiniz şişeyi kırın arkadaşım. -
CO2 li orta karar güçte bir tabancayla,dolu bir tüple 20 metreden soda şişesini rahatlıkla kırabilirsiniz. Ayrıca tabanca olsun,tüfek olsun fabrikasyon olarak 6 mm çelik BB atan bir airsoft silahı zaten yok arkadaşlar.2,5 grain plastik BB atmak üzere imal edilmiş bir airsofta çelik BB attırmaya çalışmak ise fantezide son nokta olur.
-
Bilhassa çelik BB atan tabancalar ile kapalı alanda atış yaparken iyi korunma şart.Sert yüzeylerde inanılmaz yerlere sekebiliyor.Onun dışında ortlama çıkış hızına sahip bir Co2'li tabanca 20 metreden çok rahat soda şişesi kırıyor.
-
Arkadaki hava boşluğunun çok dar oluşu beni de düşündürmüştü açıkçası.Alıştığımız peletler gibi arka kısımda içinde havayı hapsederek itici güç sağlayacak kadar boşluk olmaması menzili kısaltabilirmi acaba diye düşünüyorum.
-
Satan arkadaş kontrol tarihinin geçmediğini teyid ettiyse o zaman sorun olacağını sanmıyorum. Büyük bir darbe,hasar vs. almadılar ise tabii.Fotodakileri bazılarında ufaklı büyüklü darbeler görünüyordu çünkü.
-
Yanılmıyorsam Malatya'da birisinden aldığınız o tüp 12 litrelik değilmi? Eğer bir ilanda fotolarını gördüğüm aynı tüplerden biri ise,tüpler bir hayli yorgun görünüyorlardı.Kullanmadan önce güvenilir bir yerde test ettirmenizi öneririm.
-
Ya da bu picatiny mount'tan alıp tüfeğinin üzerine sabitleyeceksin.Ondan sonra üzerine dürbünü çok daha sağlam tutan dilediğin şekilde tek parça bir ayak monte edebilirsin.
-
Üstadım, peki tahribat amaçlı atılacaksa tercih hangisinden yana olmalıdır?
-
Bence estetik ve fonksiyonel olmuş...
-
Tüfekteki taktikal ayarlanabilir dipçik ile aynı malzeme ve renkte el kundağıda var arkadaşlar,dün gördüm.Kundağın altında bipod veya lazer vs. için picatiny rayda mevcut üstelik.
-
Tahribat özellikleri kesinlikle beklediğimden az. Gamo hedef kutusuna 6-7 metreden mod 125 vortexle attığımda dümdüz oldular ve metalde kayda değer bir iz bırakmadılar.
-
Eğer 32 lik dürbünde de aynı sorun yaşanabiliyorsa biz bu tüfekleri gez/arpacikla kullanacağız başka çare yok.
-
Haklısınız.Zaten Hatsan gibi bir firmaya tek yakıştıramadığım konuda bu verdikleri optiklerin arkasında durmamaları.Daha tüfeği alırken tüfek garantili ama dürbüne garanti veremiyoruz demelerinden anlaşılıyor bir sıkıntı olduğu,olacağı.
-
Daha 100 atış yapmadan optima 3*9*44 dürbün artikılı saat yönünde 10-15 derece döndü. Buna yapılacak birşey varmı sizce arkadaşlar?