somun ekmeğinin içini kullanıyorum ben arada sazanlar geliyor
Kamil ÖZTÜRK tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
yakuşuklu tüfek hayırlı olsun güle güle kullanın inşallah
-
sağolun Allah razı olsun daha almadım ama bilen var mı acaba volvo v40 daki geartronik vites nedir nasıldır bilginiz var mı acaba
-
verdim Astra hb dizel otomatik alıcam hocam 81.500 tl ye en son buldum
-
çok sağolun Sinanali bey Allah razı olsun
-
Hocam ford ranger, Toyota hilux, inanın amarok,u aratmayacak araçlardır. Ben makyajlı Corolla alacağım kararımı verdim
-
-
yakuşuklu duruyor iç piyasaya verirler mi acaba
-
bence scuba tüp al hiç pompaya girme derim hocam:)
-
bence piston aşağı inmiş
-
ekol amcamda var şuanda iki yıldır kullanıyor sıkıntı çıkmadı ama işçilik ve malzeme kalitesi biraz zayıf amcamdaki silahın
-
herkese çok teşekkürler dsg otomatikten vazgeçtim tamamen
-
yeni elentra nasıldır dizel otomatik 86.000 tl i 30 mu elentra mı
-
arkadaşlar kusura bakmayın biraz geç geldim eve çok yoğundum arazide çalışıyorum net yoktu aldığım araca uzun yıllar binmeyi düşünüyorum dsg de bir yığın şikayet var kimi iyi diyor kimi kötü Hyundai araçları da çok güzel ama şanzıman nasıldır tereddüt ediyorum ister istemez
-
Herkese iyi akşamlar, sizlere birşey danışmak için bu başlığı açtım 85 bin liralık otomatik sıfır bir araç alacağım yakın zamanda ama bu konuda pek bi bilgiye sahip değilim, otomatik şanjumanda hagisi iyidir çift kavramalı mı yoksa diğerleri mi aklımda bir kaç tane araç var aslında seat leon dizel otomatik,....... skoda rapid dize lotomatik,........ hyundai elentra veya i30 dizel otomatik...... .yada .........toyota corolla benzin otomatik + lpg..... taktıracam buna bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz bilgisi olan varsa tabi iyi geceler
-
Kazığı hazırlayın ama yağ sürmeyin
-
bende bir sefer süper poze av tüfeğini içine fişek koyup kapattım o anda yere patladı yanımda da kardeşim vardı Allah göstermesin kimselere
-
Slugger kullanmadım hocam ama sarsılmaz ve armsan'ın bütün silahlarını kullandım sarsılmaz hakikaten sağlam bir tüfek m204 hunter kullanmıştım güzel silah çalışmada falan bir sıkıntısı olmuyor, armsanında silahları seri atması zevkli ama çok güven vermiyor hatsanın pompalıları hakkında da pek bir bilgiye sahip değilim açıkçası ama onlarda iyidir muhakkak yarı otomatik düşünür müsünüz peki
-
kardeş hayırlı uğurlu olsun astega Türkiye de hatsanın yaptığı gibi namlu ile tetik sisteminin bitişik olduğu silahı yapan nadir firmalardan biri bence güzel tercih hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanın inşallah
-
sarsılmaz m204 hunter benim çok beğendiğim silah