Kardeş iyi günler ben sarsılmaz saw700 kullanıyorum av silahı olarak sağlam ama kaba birazda sana tavsiyem hem savunma hemde av için yarı otomatik silahlar daha uygundur. Pompalı ile sen ikinci mermiyi yatağa sürmeden domuz kaybolur emin ol yada sana doğru gelen bir domuza karşı 2 fişek bile atamadan domuz yanında olur sana tavsiyem yarı otomatik slug namlulu bir silah alman olur ama pompalı alıcam dersende o butçelere hatsan,sarsılmaz,armsan ın güzel silahları var silahta en önemlisi sağlamlık ve tutukluk yapmaması bence
Kamil ÖZTÜRK tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Hercules guzeles ama hep aynı şarjores ... Hatsan o kadar silah yapıyon birde şarjör yap bari işi rast gelesice
-
Arkadaşlar iyi günler herkese yeni gördüm ben kral arms N-11 ne N-07 diye iki yewni model çıartmış 1250 fps yazıyor tüfeğin üzerindede Kral Air N-11 Arboreal plastik kaplamalı olan çok hoşuma gitti
-
video için teşekkurler elinize sağlık.. güzel silah yapmışlar inşallah teknik veriler ve isabetide iyi olur birde fiyatı güzel olursa kesinlikle alınacak bir silah bence
-
Merck ettimde o zamanlar pcp tufegi ne ile doldurmuslar 200 300 bar basinci ne ile basmislar
-
gerçekten tebrikler son zamanlar gördüğüm en iyi paylaşımlar
-
Arkadaşlar iyi günler bildiğim kadarıyla damascus serisi var bora bıçaklarının ve ömür boyu gara ti veriyor bi bakın derim
-
Hatali uretilen sarjorden kesinlikle firmanın sorumlu olmasi lazim.
-
hercules hakikaten hoş duruyor 50 stabil atış yapsın 6,35 kalibrede fiyatıda 2000 ₺ altı olsun isabetli olsun... Bi tane de benim olsun
-
büyük kalibreli silahları vermiyorlar yurt içine şeytan diyo bi gece gizlice fabrikaya gir istediğin silahı al
-
-
Arkadaşlar iyi akşamlar Erzurumda beraber vakit geçirebileceğimiz, atış yapabileceğimiz arkadaşlar varsa; havalar ısınmadan bi gün bizlerde buluşsak da bi etkinlik yapsak, hem tanışmış oluruz, hemde birbirimizin bilgi ve becerilerinden faydalamış oluruz. SAYGILAR.
-
Bende solak birisiyim aslında şu anki tüfekler solaklar için gayet ideal, tüfek sol omuzda, sol el tetikte, sağ el ile kurma kolunu kuruyorsun ve gayet seri atış yapılabiliyor. İlk defa istemedende olsa solaklar için bişi yapılmış bence
-
Sanki arkası eğri gibi bu arabanın
-
Sanki arkası eğri gibi bu arabanın
-
eyvah hoca sana takmış hacımm ben 44 ortalama ile bi dersten kalmıştım hocaya dedim dilekçe yaz dedi yazdım geçirmişti sonra inşallah seninki de hallolur ama bence önce bir hoca ile görüş ki gıcıklanmasın derse ver dilekçeni bakayım diye sende verirsin
-
Arkadaşlar 8-10 bine gerçek yivli silahlar var onları alın bari
-
Ula Hatsan artık değiştir şu şarjörünü be
-
Ula Hatsan artık değiştir şu şarjörünü be
-
türkiyede olsa hergün bunla 3-5 adam vururlar