ne ayağı abi kafasına sıksın valla
Kamil ÖZTÜRK tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Bi tüfek düşünüyorum kendi kendine atış yapabilen dürbün ayarı bozulmayan tüpü hiç bitmeyen
-
samimiyetimle söylüyorum ki kralı tebrik ediyorum bulpob modelini alacam hemde inşallah helal olsun adamlara
-
hocam bunla atışa gidersen askerde seni terörist diye vurabilir çok ciddiyim
-
benim bildiğim tüpün ön kısmına zayıf nokta yapıyorlar ki parlarsa oradan patlayıp arkadaki insana zarar vermesin diye sizin nokta biraz fazla zayıf olmuş galiba
-
çok teşekkürler arkadaşlar
-
selam arkadaşlar acaba aranızda excell de formülleme hakkında bilgisi olan var mı varsa ekte ki resimdeki formül
-
-
hocam silahın atış esnasında sallanıyor büyük ihtimalle
-
at44 long lw var elimde isabetine diyecek yok 40-50 civarı stabil atış yapıyor puncher daha fazla stabil atış ve daha ergonomik galiba serviste hatsanı kimse tutmaz ama puncher daha yakışıklı işte meret insanda şüpheuyandırıyor yoksa bence tatlı bir silah puncher bence sen at44 long lw al beğenmezsen satarsın puncher alırsın onuda beğenmezsen yapacak bişi yok hayırlı sahurlar
-
buna dürbünden dolayı mermi yüklemek zor olmuyor mu hocam
-
valla benimki tek bilezik aynı ahşap ama anlamadım yani sebebini bende
-
üstad trabzondan yeni tayin oldum erzuruma keşke orada olsam beraber giderdik bende de at44 long lw var yanlız benimkinde namlu ile tüpü birleştiren tek bilezik var seninkinde 2 tane farkları ne acaba
-
tüfeği gererken içeri doğru kayan metalin u. kışmını kilitleyen yay olabilir tüfek yine kurulur ama sürtünme sesi geliyorsa o yaydır eğer o yay ise takılması lazım
-
dayımı görünce aklıma acall of duty deki cpt. Price geldi
-
kralı tebrik ediyorum gayet temiz gözküyor ayrıca tetik tertibatının da gizlenmiş olması başka bir güzellik
-
Hocam bende at44 long lw var ahşap kundaktı ama şimdi plastik kundak aldım yoksa çok çabuk çiziliyor bilgin olsun ayrıca silah çok isabetli onuda söyleyeyim ayrıca ofis hocam şişeciler biraz değişik hissettirdi bana :)))
-
vay be koca siteden bi tane alan çıkmamış mı ya
-
Selam arkadaşlar kral Puncher alan kullanan birileri var mı isabet oranı falan nedir bu tüfeğin
-
ek komik kısmıda tüfeği kırmaya çalışması ama bunu 5,45 den sonrası ufo gören masum köylü gibi ama çok tatlı komik biri
güle güle kullansın inşallah...