Yanlış bişi dikkatimi çekti bi yığın parça var silahıiçinde kapağı açtım yaylar fırladı 2 tane takan nasıl taktı acaba bunu merak ettim onları oraya sabitleyip kapağı kapatmak marifet valla
Kamil ÖZTÜRK tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Neyse ki hatsan bu hizmet konusunda iyi Allahtan birde beni arayıp diyorlarmış olum sen ne yaptın bu tüfeğe diye
silahı takamadım parçalı şekilde
kutuladım
-
Valla onlar taktıysa bende takarım dedim ama öyle değilmiş demek ki :))
-
o zaman Yarın faturayıda kestireyim ben ağa..
-
fatura yı bile kesmediler daha fatura olmazsa sorun olur mu acaba üretim tarihi 07.2014 ama
-
Ama iyiydi gücü falan rahmetlinin
-
Valla hiç demeyin işte aklımı seveyim abi oldu bi iş işte ya namluyu bozmazlar umarım
-
Selam Arkadaşlar yeni aldığım at44 long lw yi temizlemek için sol tarafında ki LONG LW yazan kapağı söktüm ve geriye içinde ki yayı bi türlü takamadım sonra o stresle yanlışlıkla namluya 2 mermi yükledim ateş ettim onlarda çıkmadı silahın 2. günü daha yarın hatsana göndericem geri ama çok canım sıkıldı :(((
-
Arkadaşlar bi dolum hesaplama vardı sitede bulamıyorum
konu ile alakasız ama :9
-
setiskur nedir desem ayıp olur mu
valla hocam silahın siparişini verdim ama elime gelmedi güçden ziyade atış sayısı artar mı acaba onu düşünüyorum genel de 30-35 stabil atış oluyormuş
-
Zaten arkadaşta söylemiş at44 ler birbirine oluyor tüp olarak ama bt ve galatian serisi farklıymış bende at4410 wx lw var acaba long yedek tüpü alsam at4410 wx long lw gibi olur mu yoksa iç kısmında havayı ayarlayan bir farklılık var mıdır ?
-
Sevgili Bülent abiciğim sorun değil anlıyorum ben arkadaşları ayrıca senin şu yorumu yapman bile beni mutlu etti bilmiş ol.....
-
Ya varya bu hatsanın yaylıları ile 1000 atış yapıp sonra dürbün takacan aslında
-
Peki 6 lt at44 ü kaç defa doldurur (180 cc tüp )
-
İlgi ve cevaplarınız için çok teşekkürler bu konuda tedirgin olmuştum bişi daha merak ediyorum 12 lt. tüp çok mu büyük olur arabam yok ama alıcam inşallah 2 aya kadar...
-
Peki abiler alümünyum ile çelik olmasının farkı var mı acaba
-
12 lt Alimünyum dalış tüpü 325 bar da tesr edilmiş 200 barlık pcp için kullanılabilir mi ne dersiniz tehlikeli midir
-
Ağalar mod 125 kullanmış biri olarak herşeyi sıkıntılı bir silah benim vardı geçen yıl valla acaip isabet ve dürbün sorunu yaşamıştım üstelik hatsanın plastik aksamları çok çabuk çatlıyor eminim bunu herkes biliyordur zaten..
-
Neyse kimse cevap yazmadı bende hatsanı aradım belki merak edeniniz olur yazayım en azından at44 e tüm at44 tüpleri oluyprmuş ama bt65 tüpü olmuyormuş. Atış sayısına gelince 5-6 atış artar dedi görevli arkadaş
-
Merhaba arkadaşlar Hatsan at44-wx10 aldım acaba bu tüfeğe galatian 255 cc yada bt 65 tüpü taksam nasıl olur atış sayısı artar mı ?