arkadaşlar ben de uzun bir araştırmadan sonra asg dw 715 dan wesson aldım.pellet kullanması ve CZ nin lisanlı bire bir replikası olması beni cezbettirdi doğrusu.
Aramızda bu silahı kullanan var mı acaba?
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
arkadaşlar ben de uzun bir araştırmadan sonra asg dw 715 dan wesson aldım.pellet kullanması ve CZ nin lisanlı bire bir replikası olması beni cezbettirdi doğrusu.
Aramızda bu silahı kullanan var mı acaba?
50 yard atislar gayet basarili,95 yard sanki fazla açılmış gibi,airwolf mesafe uzasada pelletleri pek açmaz sadece deligin çapı büyür,ama yinede başaralı.
Aynı tüfegi 2 yildir kullaniyorum(son 8 aydır kılıfında zamansizliktan)
İlk ve son tüfeğim.
Dürbüne şimleme yaparsan 200 metreden yine aynı isabetleri alabilirsin biraz çalışmayla.
Son bir nacizane tavsiye,kesinlikle jsb 18 grn pellet kullan.
12 farklı seçenek kesinlikle tartışmasız büyük avantajlar sağlar kanısındayım,ancak bu düşüncem müsabakalar için geçerli.en düşük ve en yüksek güç,şuan standart karttakiyle aynı sanırım,benim airwolf 980-1010 fps civarında 15.89 grain pelleti atıyor,daha güçlü olması,bitakım sıkıntılar açabilir zira orjinal olmayan oringleri patlatıyor standart güçte,ben ingiltereden getirttim en sonunda,öyle çözebildim.
Azot -196 santigrat derecede sıvı haldedir,yani gaz haline geçmesi -196 ve üzeri ısılardadır,yüksek basınç altında gaz halden sıvı hale geçebilir,buda tüm mekanizmanın bu soğuğa maruz kalması demek.bu düşük ısıya hiçbir metal dayanamaz,biz sıvı halini donmuş boğa spermalarını muhafazada kullanıyoruz.
Dampa ayak birçok dürbünden pahalı olur zaten,ama dampa olmadan,dürbün kullanman çok zor.
Olabilir,daystate üretimden kaldırdığı ürünlerini genellikle web sayfasında daha önce bildiriyor.bana mail gelmişti konuyla ilgili ama MK4 hakkında bir bilgim yok.
başlık inceleme olunca,grupmanlarıda aynı başlık altında görürüz diye tahmin ettim,demek ki neymiş,İNCELEME konularınında grupman olmazmış.
Airwolfe ait chrono sonuçları sanırım zamana yenik düşmüş,açılmayan kısımları güncelleme imkanımız var mı?
6 yıl geçmiş konunun üstünden
Daystate hakikaten sınırlı mı üretilmişler.
İki ay geçmiş,yok mu grupman
İthal lw namlu,bu tüfeği hakkaten şahlandırır,fiyattabelki 100-110 dolar fark edebilir,ama değer bence.
Rontgenle lumbal omurdaki saçmanın,havalı tüfekten mi,yoksa yivsiz ateşliden mi kaynaklandığını tespit etmek bana biraz farazi geldi veteriner hekimi olarak.konu bence havalı silah üzerine kapılan bir kara propaganda.
İNSAN bu,sapanla kuş vurur!
Yasaklamak çare değil.
Ben genel olarak söylemiştim,hazır konu açılmışken.
Anlıyorum ki bu konuda araştırma yapmışsınız,sizi kutluyorum,smoth twist namluya da eğer bir bullet üretebilirseniz tadından yenmez
Başarılar.
Bildiğim kadarıyla bullet yada pelletlerin yüzey sertliği belli bir noktanın üzerinde olmaması gerek,ne kadar sert olursa namlu yivinde o kadar olumsuz etki oluşturur,namlu içerisinde ki tur yolu düşer,buda isabete çok olumsuz etki oluşturur diye düşünüyorum.
Shore olarak sertliği ölçülüp daha detaylı bir çalışma gerçekleştirilebilir,zira sıkıştırma,kurşunun gereğinden fazla sertleşmesine neden olacaktır.
Çok güzel bir inceleme videosu olmuş tebrikler,havalı silahlarda neden böyle incelemeler yok diye sormadan edemiyor insan
Ülkemizde havalı silahlara olan ilgi,profesyonel anlamda yeni başlıyor yada yetersiz,amerika da her 124 vatandaştan birisi havalı silaha sahip,avRupa keza öyle,ülkemizde bu durumun bir istatistiği yok ama kabaca 20 bayi,yılda 50 silah satsa 10 yılda 10000 silah eder,70000000/10000:7000 yani ülkemizde 7000 kişide bir havalı silah var.dolayısıyla sektörel olarak sivil yapılarda bulunmuyor,avrupada ulusal yayın yapan 9 tv kanalı var sadece havalı silahlarla ilgili vs,vs
Dolayısıyla,ülkemizde üretim yapan firmalar,havalı silahları yelpazelerinin çok küçük bir alanında görüyolar gibi geliyor bana.türkiye üretimi pcp lerin incelemelirini bile yurtdışında ki tv kanalları yapıyor.
Hüseyin sorun dürbününde,artıkıl kaydımı? O tüfekte ben iki dürbün yedim,yapabileceğin en iyi şey yeni bir dürbün almak,çıkma bende bir dürbün var bi ara al dene istersen,sorun dürbündeyse yeni bir dürbün alırsın