Ertuğrul tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Cevap için teşekkürler, Diana yaylıda son nokta, imkanlar el verirse dediklerinizi düşüneceğim, sağolun

Biraz anlatım bozukluğu yapmışım, aslında gez-arpacık atarken ayar tutmadı, dürbün montajını yapmadım, dürbün ile belki ayar tutardı ama belli yani namlu sıkıntılı.Bu arada yeni tip gez çok oynak kesinlikle 2.atış aynı yere gitmez

Bugün Kral arms ile görüştüm, ne gerekiyorsa yaparız dediler, gezi'de eski versiyon ile değişmek istediğimi ilettim onu da onayladılar, piston'da sıkıntı varsa onu da değiştiririz dediler ama yine de sıfır üründe böyle sıkıntılar hoş değil.

Çok sağolun..

Aslında bir nebze mod125 e yakın güçte olucağını düşündüğümden, bir nebzede gaz pistonuyla dürbünü zabdetip biraz daha stabil atışlar yapmaktı amacım.

Açıkçası bir kral breaker ile tekrar başlamadığıma pişman oldum.

Herkese selamlar..

Uzun bir aradan sonra tekrardan hobiye dönüş sağladım ve kral n11 modelini aldım gaz pistonlusundan, üzerine protector ayak ve discovery 3-9X40 seti tamamladım.

İlk gün atışda bir türlü sıfırlayamadım, ayar turretlerini en sola ve en aşağı çekmeme rağmen 10 metrede hala 10 cm üst ve 5 cm sağ atıyordu, gezi hiç beğenmedim zaten

Güç olarakta yağ tenekelerinin kalın olanını iki taraflı delmiyordu, arkadaşımda mod70 var o dinlemiyor teneke falan.

Velhasıl kelam gönderdik fabrikaya, arayınca ilgilendiler ama uzun süre sonra tekrar heves sarmışken umudum kırıldı.

Nedir önerileriniz abiler, kardeşler ? :/

Herkese selamlar, bugün bakım ve pompa arızası nedeniyle fabrikadan İdris usta ile görüştüm kendisine tekrardan teşekkür ediyorum tüfeğin de bakımları yapılacak aklıma takılan acaba bu puncher serisinde güç ayar vidası hariç güç arttırabilir miyim acaba idi onu da sordum tetiğin arkasında bir adet setiskur vidayı gevşetip yine orda bulunan büyük bir vidayı sıkarak bi nebze artabileceğini öğrendim, tüfeğim memlekette olduğu icin deneme sansım şuan yok, bilgisi olan var mıdır veya uygulayan ? Herkese saygılar..

Herkese teşekkür ediyorum daha iyileri sizlere nasip olsun inşallah.
    Geçen kısa bi iznim vardı lakin deneyemedim geldikten sonra atış yapılmış sıkıntı yokmuş ben omuzladım dürbünüyle uğraştım herşey tamam dedim kurma kolunu çektim kurulmadı bi garip geldi pelleti sürdüm tetiğe bastım atış gerçekleşmedi,tekrar kurma kolunu çektim yine kurulma olmadı bu sefer takılı kaldı ileri gitmedi.Sonra sağolsun Yusuf abi ilgilendi konuştum fabrikadan bi ustamızla görüştürdü hemen yollayın dediler şimdi bakımda artık bi dahaki fırsatta tecrübelerimi aktarmaya çalışacağim muhtemelen evde boşa atıldığı için yaptı dikkat etmenizi tavsiye ederim Kazasız belasız atışlar..

Alacak kişiler kesinlikle yüksek ayak tarzı birşey tercih etsinler, hawke dürbün ve hawkenin normal ayağıyla yanaklık takılı halde net ve rahat omuzlayamadım görüntü alamadım

Öncelikle selamlar, siparişini geçtim ve tüfeğim şuan memlekette insallah izinlerde kullanma sansım olacak merak ettiğim birkaç konu var mesela tüp dolu iken yapılan boş atış tüfeğe zarar verir mi, uzun süreler kullanamayacağim belki de tüpün dolu durması sakıncalı mıdır , yanında hawke 4 12 40 mildotlu dürbün de satın aldım tecrübelerimi paylaşmaya çalışacağım

Hocam mod95-99 tarzı arpacıklar küçük bi setuskur vidası olması lazım resimde görülen gözden kaçabilecek küçüklükte bende farketmemiştim o yüzden anlatma gereği duydum hoş görün ( setuskur mu deniliyor bilmiyorum yanlişım varsa düzeltin) o vida ile sökülüyor incelerseniz belki sniper modellerdeki moderator de öyle sökülüyordur..
    Saygılar hocam..

The content cannot be displayed because it is no longer available.