Abi mod85 de ne kadar farkeder bilmiyorum ama mod125 de kurma işlemi sırasında çok faydası var diye biliyorum mod95 kullandım ardından mod135 kullandım 135in arpaçığı namluyu sarmiyordu kurarken çok zorluk çıkarıyodu konfor bakımından
Ertuğrul tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Allah Allah aslında sarsıntılı bi tüfek değil orta güç olduğundan optima dürbünlerde bi kalite standardı yok sanırım biri diğerini tutmuyor, 3-9*32 yi vortex 135 te 15-20 atışlığına denemiştim çift parça ayakla hiçbir sıkıntı çıkmamıştı,geçmiş olsun..
-
Usta tüfeğin markası neydi ?
-
-
Hayırlı uğurlu olsun abi, maşallah güzel set olmuş kazasız belasız atışlar diliyorum
-
-
Usta çekimler on numara bence, hedef olarak içi su dolu teneke kola da deneyebilirsiniz video çekimlerinde..Kazasız belasız atışlar paylaşımlar için teşekkürler..
-
Zoom un çok yüksek olmasından mesela 10 metreye 15 metreye 9x zoom la nişan aldiğimda bu durumu bende yasadim optimada, paralax olayı böyle
durumlardan kurtulmak için sanırsam tecrübelerim boyle.. -
Hayirli olsun abi, kazasız belasız güle güle kullanmak nasip olsun..
-
Ben kullandim saçma sapan yerlere gidiyor, paranizi boşa vermeyin
-
Bildiğim kadarıyla aciklayayim abi, bahsettiğin mermi alaşımlı olması lazim hafif ve yüksek hiza cikabiliyor alasimli olduğu içinde deliciligi fazlaydi okuduklarimdan özet olarak BT 65 için en uygunu 30 grain ince mehmet solid diye biliyorum, umarim yardimci olabilmisimdir abi..
-
Hayirli olsun Emir abi kazasız belasız kullanmak nasip olsun, paylaşımları bekliyorum benimde aklımda olan tüfeklerden biri, çıkış hızı 5.5 için 245 m/sn denmiş fabrika verilerinde ama incelemelerden gözlemlediğim kadarıyla daha yüksek gibi..
-
Eline sağlık abi keyifli atışlar
-
Abi tüfeğin hayırlı olsun, hemşeriymişiz bu arada
İnce Memet solide alternatif olarak bildiğim hn rabbit magnum var ama istikrarsız diye yorum okudum çok, grain olarak ince Memet 25,27,30.25 grain şeklinde sıralaniyor
25 graini mod135 vortex te kullandim agir gelmedi ama namluya zor geçiyordu ona dikkat etmen lazım abi
Son olarak ta solidler enerjisini baya koruyor, mesafe uzakta olsa sekdiğinde çınnnn sesi gelir mutlaka, normal pellet ile yaptiğın atışta örnek olarak yağ tenekesini tek taraflı deliyorsa soldiler iki taraftanda geçer..
Benim tecrubelerim boyle umarim yardimci olabilmişimdir abi, saygılar.. -
gonder hicbir sey olmaz ama once ara sor
Bakalım kısmet abi göndermeyi düşünmüyor değilim
ben de mod 95 var takas düşünürmüsün
üste ne kadar istiyon abi Şaka bi yana abim tüfeği görmek istediğinde göremezse benim için pek te hayırlı olmaz
-
Valla abi manevi değeri çok fazla kullanmak için izin aldım şimdi gönderirim başına bişi gelir ondan sonra hapı yutarım
-
Eyvallah abim evet abi piston contası sıfır gibiydi ona hiç dokunmadım, yay ve pistona yeşil gres sürdüm biraz fazla kaçırmışım galiba güçte pek artış olmadı, sökmeden önce 39. Sayfa deliyordu şuanda 60 falan acaba yeşil gres fazlalığından mı yaptı ki
-
Eline sağlık abi gayet güzel olmuş
-
Bugün abimin eski mod45 i elden geçireyim dedim kuytu köşelerde yatiyormuş boş boş uğraş bulduk kendimize silahın üzerinde seri no yok sadece "40" diye bi ibare bulunmakta metal aksamda yaklaşık 15 senelik ama pek yıpranmamış..Buyrun fotoğraflar
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Bilgilendirme için eyvallah abi 6.35 düşünenler için gerekli bi bilgi