Hay maşallah abi eline sağlik nasip olur da bi pcp edinirsem şartları uygunlaştırıp sana bi uğraması şart diyorum emeğine sağlık
Ertuğrul tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Bilgilerin için Allah razı olsun abi silahlarımı elden çıkardım şuanlık pcp için beklemedeyim, başka hobidaşlara yardımcı olacağından eminim, iyi geceler dilerim..
-
Hayırlı olsun kazasız belasız atışlar..
-
Eyvallah kardesim, hepimize nasip olur inşallah aklımızdaki makineler
-
Nasipse, zehri aldık iyice
-
Kafamda başka planlar var silahı elimden çıkarmak gibi, nasip bakalım fırsat olursa yapacağız bişiler, eyvallah
-
Eline sağlık dostum maksat bir yandan hobiye hizmet
-
Dağılacak pellet bu mesafelerde de dağılıyor, havalar bozuktu geçtiğimiz günlerde ilk fırsatta uzun mesafe denemek istiyorum, saygılar..
-
Öneriler için teşekkür ederim tüfeği dağıtıp toplama şansım oldu ağır mermileri kullandıktan sonra ilk başlarda benimde endişelerim vardı yay-conta hakkında ağır mermileri uzun süre kullanmadım ama yay da ne bir kırılma ne de bir yamulma gözlemleyemedim aynı şekilde contada da bi sıkıntı yok kompresörü aynı bakımdan geldiği gibi zaten bi sıkıntı olsa Hatsan a güveniyoruz kargosunu karşılayıp yolladığımda parçalar sıfırlanıp geliyor, öneriler için tekrar teşekkür ederim
-
Sağolasın abi dediğin gibi 60 grain baya ağır gelir..
-
Çok teşekkürler abi, nereden temin edebilirim ?
-
Zımparaya gelmiyor abi,hatsanı aradım namlu değiştirirler mi acaba diye olumsuz yanıt aldım,isabetinden çok memnunum ama solid atılmıyo
-
Usta çok küçük bi farkla namluya geçmiyor belki 5.51 olsa geçecek, solidlerin performansıda malum ortada kullanmak istiyorum ama nasıl yaparım işin içinden çıkamadım..
-
Acaba bu aparatın namluya zar zor geçen solidler için faydası olur mu ? Deneyebileceğimiz, tavsiye ettiğiniz başka yöntem var mıdır ? Saygılar..
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Kardeşim iki üç defter kitap lazım kullanılmayan kalın olacak ama 500-600 sayfa falan.Sıkıca bantlıyorum onları üstünede hedef kağıdını, sıfırlama düzgün olsun, başka yere çarpıp sekerse sıkıntı olur Allah korusun
-
Faydam olduysa ne mutlu bana abi, teşekkür ederim..
-
Atışlar destekli olarak yapılmıştır,dürbün optima 3-9*32 3x zoom.Silah .22 kalibredir.mesafe ev içi 10-11 metredir.Kağıtlarda yazıyor ama yine de buraya sıralayayım dedim..
Pellet markaları sıra ile torpedo, hunter, jsb monster 25 grain, ince mehmet solid 25, krm match,ince mehmet kutusu 5 lira olanlardan ve en son olarak jsb exact 13,43 grain.Umarım yardımcı olur saygılar..The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Tamam dostum bi bak ona göre değerlendirme yapılır, saygılar
-
Atıcı keyif aldığı sürece hiç bir sıkıntı yoktur bence abi, elinize sağlık..
-
Dostum çok hafif kullanmaya da gerek yok mod 95 kullanıyorum jsb13 grain sapıtıyo 8-9 değişik pellet ile grupman çalışması yaptım 1 saate falan paylaşacağım, umarım yardımcı olur