Turan abi benim silahın namlusu kurtulup kapanmıştı baktım namlu eğri durumu anlattım gönderin dediler.Bende takip ediyorlardır diye ümid ediyorum abi..
Ertuğrul tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Abi bu arada namluyu kolay kolay degiştirmiyolar diye biliyorum benim tamir kağıdında namlu doğrultuldu ibaresi vardı
-
Bence fabrikaya yollayın abi bi 15 gün beklemeniz lazım benim süreç o şekilde ilerlemişti..
-
Mesajlarımı düzenleyemiyorum moderatör yardımcı olabilir mi ?
-
Mod 95 imdede aşağı yukarı aynı sonuçları verdi yakın mesafede bu torpedo pellet.Genel anlamda hatsan silahların sevdiği pellet abi hele birde magnumsa silah gerekli hızı vermiş oluyor düşme olmuyor.Tavsiye ederim abi silahın hayırlı olsun bu arada isabetli atışlar
-
Jsb exact monster 25 grain , hunter, gamo ts-22 isabet olarak geniş inceleme fırsatım olmadı ama genel anlamda şişe vs. Parçalamak için uygundur hepsi hunter arada sapıtıyo, torpedo uzun mesafedede güzel, yere çarptı mı çıkan paaarrrrr sesi mest ediyor özellikle ince mehmet 25 grain bol geliyor bu arada.
-
Mesafe ev içi 10-11 metre destekli
Silah mod 135 vortex ağustos 2013 yapım
Optik optima 3*9-32 4 büyütme bağlantı noktaları lastik ile destekli
Pellet Hatsan torpedo 20 grain
Saygılarla..The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Abi duvardan düşürdüğünü yazmışsın ona dikkat etmedim bişi olmaz ondan diyecektim de kontrol etmişsin yokmuş bişeyi gözün aydın
Elden kaçırılınca yamuluyo yukarı -
İnşallah abi yivsetlere bakarakta anlaşılabilir dediğin gibi.Umarım bişi yoktur.Saygılar..
-
Sağa sola eğilmez kanısındaydım, 2-3 namu eğdim hep yukarıydı.
-
Yamulmayı nişan alarak da anlayabilirsiniz, direk belli eder.
-
Hayırlı uğurlu olsun
-
Anlatımın, uğraşın gerçekten 10 numara olmuş abim, hiç aklıma gelmezdi bi kenarda öylece dururken bu tüfeğin böyle hayata dönüşü yolculuğuna çıkacağı demek ki gerekli ellerde mümkünmüş Ferhat abinin uğraşlarıyla anlamış oldum, en önemlisi ve asıl beni mutlu eden Ferhat abi ile tanışmama vesile olmasıdır.Ben yedek parça için, proje için göndermeyi planlarken,Ferhat abim çalıştırıp benim kullanmamı ön planda tuttu, yukarda görülen emekler, bana söyledikleri, herşey ortada, ben bu hobiyi bin kez daha sevdim böyle güzel insanlarla tanışma, dayanışma fırsatı verdiği için daha da sımsıkı sarılacağım bu hobiye..Ferhat abimin emeklerini de ödeyemem.Ferhat abim başta herkesden Allah razı olsun bin defa böylesine samimi ortam için.Saygilar.
-
Tüfeğı satılığa çıkartmış olmamdan dolayı bu şekilde deneyemem dürbüne zarar verirse olmaz, saygılar dostum
-
Daha öncede dediğim gibi abim eti de senin kemiğide bi kenarda duracağına işe yarasın, benim gönlüm hala yedek parça olarak kullanmandan yana abi ama takdir senin
-
Abim öncelikle geçmiş olsun, bütün forumun önünde teşekkür etmek istiyorum samimiyetin için Rabbim razı olsun senden..Tüfek olsun veya olmasın hakkın, emeğin nasıl ödenir kara kara düşünmekteyim hala ne diyeceğimi nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum abim, başta Ferhat abim olmak üzere bütün forumada ayrıca teşekkür ederim böylesine samimi bi ortam için
-
Aslında tek namluda kalibreyi değiştirecek bi aparat daha mantıklı gibime geliyor.
-
Usta hayırlı olsun, kazasız belasız atışlar..
-
Selamun aleykum dürbünün bağlantı noktalarına elastik beyaz lastiklerden sardım eşit şekilde sımsıkı sıktım ayaklarında raya sıkı sıkı monteledim 15-20 atış fırsatım oldu kabaca sıfırladım ayaklarda oynama göremedim şuanlık durum boyle havalar kötü gidiyor deneme firsatim olduğunda yazacağım tekrardan..Saygilar..
-