Mod 135 e ince mehmet 25 grain bol geliyor ne yapabiliriz
Ertuğrul tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Şahsen tercihimi 5.5 dan yana yapardım vuruş gücü bakımından kaldı kı piyasada 4.5 olarak pek ağır pellet yok ama 5.5 da 13 grainden 30 graine(25-27-30 grain ince mehmet solidlerin namluya zor oturduğunu duydum bende deneyebilirsem görüşlerimi yazarım) kadar geniş bi yelpaze bulunmakta.Üstatlar daha iyi bilgi verecektir, benim görüşlerim bunlar, karar sizin şimdiden hayırlı olsun
-
Bana kalırsa 5.5 mm çünkü hatsanın bu serisi gerçekten güçlü 4.5 hafif kalır.Mod 135 sahibiyim kalibresi 5.5 ben vortexli modelin çıkmasını bekleyemedim şuanda fabrikada vortex değişimi için nasipse cumartesi elime geçecek. Beklemek istemezseniz sizde bu şekilde yapabilirsiniz yaylı modeli alıp fabrikada 115 TL ücret karşılığında değişimini yaptırabilirsiniz.Quattro tetikli tüm modeller için geçerliymiş bu değişim. Saygılar.
-
Abilerim çelik bilye yerine 0 numara av fişeği kesip saçmaları pellete oturtup kullansak nasıl olur, hem yiv-set lere zarar vermez düşüncesindeyim
-
Teşekkür ediyorum abi düşüncelerin ve yardımın için
-
Eyvallah abi sağolasın
-
Öncelikle selamun aleyküm abilerim, bugün Hatsan mod 95 silahımı keçesini değiştirmek için sökeceğim. Daha önceden de mod 90 vardı yayını değiştirmiştim bi kaç sefer 2 kişi olmadan yayı yerleştiremiyorduk bunun pratik bi yolu var mı dır yardımcı olursanız sevinirim.
Saygılar . -
Öyle yapayım abi teşekkürler tavsiyeleriniz için
-
Fabrikayı aradım parça temin edemiyorum ya fabrikaya tekrar gidecek ya da elimde bulunan keçeyi takıp idare edeceğim abi
Yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum
-
Sağolasınız hepiniz abi görüşleriniz için yalnız keçede bi sıkıntı olduğunu düşünüyorum namlu kırıp elimle transfer deliğini kapatıyorum namluyu aşağı yukarı tam kurmadan hareket ettirdiğim de hiç hava hapsolmuyor yada bi miktar oluyor
Eğer ölçüler uygunsa elimde mod 90 var keçesi sağlam onu mod 95 e nakletmeyi planlıyorum -
Jsb 13,43 bir de krm ultra dome kullandığım pelletler bunlar abi
-
Sağolun bu arada
-
Teneke bildiğimiz 5 litre abi
-
Öncelikle selamun aleyküm
Tüfeğin keçede problem vardı servise gitti geldi ben hala problem olduğunu düşünüyorum yaklaşık 15-20 adımdan yağ tenekesini tek taraflı deliyor bu silahın standart gücü nedir normal mi ?Şimdiden teşekkürler
-
Selamun aleykum
güzel çalışma olmuş ayrıca askı kayışı temini ve montajını nasıl gerçekleştirebiliriz bende mod 95 kullanıcısıyım.
Teşekkürler -
Mod 95 sas ta norica ban pellet kullaniyorum, ağırlığı yanılmıyorsam 21,45 grain. Tahribat oldukça fazla ama sürekli bu pelleti kullanmam tüfegime bi zarar verir mi yayı yorar, kırar gibi yorumlar okumuştum. Bulunduğum yer de bu pellet den başka bi de yerli pellet markaları var. Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Saygılar..
-
Abilerim bilgiler için teşekkürler .
-
Selamun aleykum abilerim
Bayadir forumda araştırma yapmaktayım kesin bi bilgiye ulaşamadim konu açma gereği duydum
Tüfeğin mod 95 sas daha rodajini tamamlamadı dürbün 3-9×32 optima orijinal ayaklarıyla kullansam zarari olur mu ve ya tek parça ayakla kullansam dampa almaya bütçem yetmiyor.Şimdiden teşekkürler..