durum sanki site ile alakalı değildi.
sitenin dns kaydı silinmiş gibiydi.
dns sorgularına cevap gelmiyordu.
sebebi nedir bilmiyorum.
can okar tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
teşekkür ederim bu değerleri yakalamışken hiç bir ayarını bozmam artık extradan sadece bt65 tüpü takacağım
bt65 tüpü bu tüfeğe doğrudan uyumlu mu ?
yani alıp hiç bir işlem uygulamadan takılabiliyor mu ? -
yani tüfeğin kundağı şu anda hasarlı ama tüfek çalışır durumda.
doğru mu anladım ? -
Zaten Mühye'deki atış alanına girişte bulunan dikilitaşın üzerindeki hiyeroglifleri çözünce şu yazı ortaya çıktı:
"her kim ki burada atış yaparsa perdeci adamın laneti peşini bırakmaz"
asdöalsd
-
internetten takip ettiğim ve uzun süre önce jumbo incelemesi yapmayı vaadeden, ellerinde jumbo tüfek olan arkadaşlar henüz bir gurupman-toplam atış sayısı vs paylaşmadılar.
sadece krono var.
garip.(?) -
hocam buradaki herkes zaten harç ve ruhsat fiyatlarını biliyordur sevinme olayı kişisel değil ülke için seviniyoruz bunu anlamanız gerekli diye düşünüyorum hem ülkemiz silah konusunda gelişiyor hemde bu silahlar yurtdışına satıldığında ülkemize döviz giriyor ben bunu ilk yazdığımda anlarsınız diye düşünmüştüm yoksa bu tüfekler bizim halkımıza cidden lüks hadi harç bedelini geçtim mermisinin tanesi 8-10 lira gibi bir şey bizi mahveder
Güzel kardeşim, üretim anlamında bizden çıkıp ahmet'in mehmet'in kullanmadığı kullanmasının neredeyse yasak olduğu bunun yerine hans'ın jonhn'un kullandığı tüfeklere sevinecek adam arıyorsan bence burada zor bulursun çünkü burası atıcılık - hobi üzerine bir forum ve elimizdeki silah kadar atıcılık hobisinde varız. Zira hedeflere döviz fırlatmıyoruz bunu da buradaki herkes biliyordur
Veya havalıdan örnek verirsek; "neden big bore tüfeklerin ülke içinde satışı yasak neden elin yabancısı yerli malımı kullanabiliyor da ülkemde yasak" şeklinde yakarışı belki zilyon sefer duymuşumdur.
Şimdi bu adamın omuzuna dokunup bu adama "senin kullanman yasak ama ülkeye döviz giriyor" mu demeliyiz ?Daha iyi Anlamak için bir örnek vereyim; yerli bir firma tarafından kansere çare olan bir ilaç bulunmuş ama içindeki bazı maddeler yüzünden Türkiye'de satışına ilgili mercilerce izin verilmemiş olsun. Ama sadece yurtdışına satılıp döviz getirdiği için buna sevinen kanser hastası vatandaşlar var. Akıl dışı geliyor değil mi ?
Şimdi sen umarım benim demek istediğimi Anlamışsındır.
Bu forum atıcılık üzerine ve burada atıcılar var.
Eminim ki bu atıcıların büyük bir çoğunluğu yivli tüfek alamadıkları için havalı tüfek kullanıyorlar yoksa yemişim 80 metrede rüzgardan sapar mı hedefi vurur mu diye hesapladığım havalıyı.Yani konunun özü olarak ben de memlekete döviz girmesine sevinirim ama bu konunun maksadı memlekete döviz girince sevinecek adam aramaksa biz anlatmak istediğini anlamayız, bu yönde anlayışımız KIT bizim.
-
hevesinizi kursağınıza tıkamak istemem ama sevinmeden önce memleketimizdeki ruhsat fiyatları, mermi isthikakı ve fişek adet fiyatı gibi konuları araştırmanızı eğer kafanıza yatıyorsa ondan sonra sevinmeye başlamanızı tavsiye edebilirim
bu tür şeyler tr vatandaşı için lükstür. -
inanilmaz derecede rahatsiz edici bir insanla muhattap olmayi goze alirsan armadada da var bir tane avfoni bayii.
merhaba,
neden böyle bir izlenime kapıldınız hocam ?
geçen gün oradaydım böyle bir izlenmie kapılmadım. Belki de farklı kişilere denk geldik. -
avfoni var gmk bulvarı üzerinde.
bir de çankırı caddesi üzerinde av bayileri var onlara bakabilirsiniz.
malesef Ankara'da çok fazla seçenek yok. -
Bence bugüne kadar iç piyasadaki gorunus olarak en estetik tüfek bu olmus..özellik olarak regülatör,Lw namlu ,düşük ağırlık ve yüksek atış sayısı olsa bu tüfek yok satar.
kesinlikle doğru söylüyorsunuz.
bu güne kadar yerli üretim tüfekler arasında en şık görünüme sahip olanı bu bence de. -
görünüş açısından beklentilerimi karşılayan bir tüfek oldu.
İncelemeleri merakla bekliyoruz. -
bir de bunun tahta kundaklısını çıkardılar. O daha güzel duruyor plastikten.
-
3. Duyuruyu bekliyoruz...
3. duyuru mu ?
heyecanlandırmayın insanı. Yapıverin 3. duyuruyu da -
Belki sadece yabancı firma patenti ile yurtdışı için üretim yapıyorlardır.
Bir arayıp sormak, öğrenmek lazım. Sitesine baktım da silahları baya cici görünüyor. -
uzkon arms yerli firma mı ? açıkçası ilk defa duyuyorum adını...
-
çantası çok güzel olmuş. Özel mi yaptırdınız ?
-
bu tüfek kundağı namlusu tüpü vs çok derli toplu duruyor. Bu da tüfeğe güzel bir görünüm katmış. Elinize sağlık...
-
Meydan av söz konusu hizmeti veriyordu fakat şu an durum nedir bilemiyorum.
-
silahı yakından hiç görmedim ama eğer verniksiz kundaksa korucuyu yağlar kullanmak gerekir.
yoksa ter kundağa zarar verebilir. -
bu kundağın üzerinde vernik yok mu ?