Eğer internetten alışveriş yapacaksanız, herkesçe bilinen güvenilir esnaf arkadaşlar var.
İkinci seçenek olarak ise bu tür pahalı ürünleri elden, yerinden, görerek ve kontrol ederek almak.
Sorun yaşadığınız bayiyi sadece ismen olarak biliyorum.Daha önceden de aynı firma ile sorun yaşayanlara internet üzerinden denk gelmiştim. Hiç alışverişim olmadı ama kara listeye aldım bundan sonra hiç alışverişim olmayacak
Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim bu da bir çeşit dayanışma şeklidir.
can okar tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
şu an kalibre ile ilgili bir durum yok . ancak güç ile ilgili bir durum var oda dışarıdan gelen ürünün 7.5 j üzeri olmaması gerekiyor oda yüksek çapta ve gramajda ( 40 grain ve üzeri desek ) +- 200 fps gibi bir hızda atması anlamına gelecek onun da bir anlamı varmı ??? Onun. İçin ithal ürünler Yüksek çapta gelmiyor.
Yerli üretimde herhangi bir güç sınırlaması yok diye biliyorum şu durumda yerli firmalar neden yüksek kalibre ürünlerini yurtiçine vermiyorlar ?
Hatsan'ın 6.35 üzeri tüfekleri olduğunu duymuştum bunlar neden yurtiçinde satılmıyorlar ? -
videolar gizli galiba. Görülmüyor youtube'da
-
Kanunun maddesini bilmeye gerek yok @özbakan bey
Bu ürün Türkiye'de var mı ? Hayır...
Şayet dışarıda satışı var ise dışarıdan getirttirebilir miyiz ? Hayır..
338 laupa magnum mermisi diyorsunuz ülkemizde 6.35 üzeri kalibre havalı silah serbest mi ? hayır "yasak".Şu durumda, hangi kanun maddesinde ne var bilmeye gerek yok.
Zaten kanunda belirtilsin belirtilmesin yukarıda belirttiğim sebeplerden dolayı zaten fiili bir yasak söz konusu...Şu günlerde güç sınırlaması dolayısıyla ithalatçılar ülkemizde yasal sayılan kalibrelere sahip havalı silahları bile getirtemezken bu teknolojiyi kullanableceğimizi varsaymak güzel bir hayalden öteye geçemez
-
yassah gardeşim sana bana "yassah"
-
mod85 ile Gamo Pro Hunter kullanmıştım ve memnun kalmıştım...
-
bu regülatörü novaya değil de daha yakışıklı olan nova compact'a yaparlarsa güzel olacak.
-
hatsan mod99 un isabeti doyurucudur. Kendim kullanıyorum.
-
huğlu'nun pcp tüfeği de fena durmuyor...
-
Tebrik etmek lazım...
Aynı mekanizmaları makyajlayıp, kıyısını köşesini değiştirip yeni model diye piyasaya sürmüyorlar en azından ...
Yenilik getirmişler, özellik katmışlar ... -
mark 2 geçtiğimiz senelerde çıktı lw .25 namlu kullanıldı gayet keyifli bir silah gelse yok satar.
madem öyle girişimci arkadaşlar bu tüfekten getirtseler ya
-
ikinci bir kişi arkada pellet dolduruyor şarjörlere onun sesi
Doldurma esnasında değil de atış esnasında oluyor dediğim durum.
Yani atan kişi söylediğim müdahaleyi yapıyor ... -
ara sıra şarjörde sıkıntı mı yaşanıyor bana mı öyle geldi ?
Videoda krono ölçümleri sırasında ( o kısım videonun dışında kalıyor) ara sıra bişeyleri düzeltme ihtiyacı duyuyorlar. -
Güzele benziyor....
Fiyatı ne kadar olur acaba .... -
Bu memlekette yaşamak cidden zor ...
-
Anladım ...
Peki gümrükte nasıl bir prosedür uygulanıyor ?
Valizin içinde mi geçiriyorsunuz ? -
Yurtdışından kendiniz mi getiriyorsunuz yoksa kargo ile mi ?
-
Başığı görünce bildiğniz heyecanlandım. Demek yeni hwler geldi stoklara ve aralarında blackline var Bütün gereksiz harcamalar iptal 1-2 ay süreyle artık.
Aynen... ben de bu konudan bunu anladım...
Google aramasından sonuç çıkmadı ...
Acaba nereden satın aldı ??? -
Hayırlı olsun ...
Tüfeğinizi nereden satın aldınız ? -
ben de varım