Bence dipçikteki plastidip boyasını temizlemelisin. Güzel görünüyor ama aşırı yanıcı içeren kimyasal maddeler (Hekzan) ile cildinin temas etmesi yanıklara, alerjilere, zehirlenmeye hatta ileride ciddi sağlık sorunları yaşamana neden olabilir.
cemkaan tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Harici İçerik vimeo.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Harici İçerik vimeo.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
-
Harici İçerik vimeo.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Ava Çıktı Kendini Vurdu
Av sezonu kapalı olmasına rağmen ava çıkan bir kişi kaza ile kendini vurdu.
[Resim Engellendi: http://file.yabantv.com/haber/2/1/9/3/2/21932.jpg]Av sezonu kapalı olmasına rağmen ava çıkan avcılardan biri kaza ile kendini vurunca hayatını kaybetti. Av sezonu kapalı olduğu bu günlerde sadece "Tarım Zararlıları" kapsamında Orman ve Su İşleri Bakanlığı'ndan İzinli olarak av yapılabiliniyor.
Bu üzücü kazanın meydana geldiği avda bu tür bir izin alınıp alınmadığı konusunda avcılardan bilgi alınamadı.
Manisa'nın Ahmetli ilçesinde arkadaşlarıyla domuz avına çıkan bir kişinin, tüfeğinin ateş alması sonucu hayatını kaybettiği öne sürüldü.Alınan bilgiye göre, Turgutlu ilçesinde yaşayan Muhammet Korkmaz (34), arkadaşlarıyla Dağdibi Kapıkaya mevkisindeki ormanlık alanda domuz avına çıktı. Korkmaz'ın bir domuzu vurup, yaraladıktan sonra ondan kaçarken ayağının kaymasıyla tüfeği ateş aldı ve sırtından vuruldu.
Arkadaşlarının haber vermesi üzerine olay yerine gelen jandarma ve 112 Acil Servis ekipleri, yaklaşık 100 metrelik bir alandan aşağı yuvarlanan Korkmaz'ın cansız bedenini buldu.
-
Bunu değişik marka model tabancalarda denemek lazım Bendeki mod250 de takılı tüp bırakmıyordum. Son zamanlarda tüpü takar takmaz gazın tamamını boşaltıyordu. Durumu anlatıp hatsana yolladım Tamir edildiğini söyleyip şarjöre takılı dolu tüp ile geri gönderdiler. Bakalım şimdi bir iki hafta takılı kalsın atış için fırsat bulursam durumunu yazarım.
-
KİM DAHA HAVALI Yeni bölümü ile Cuma 20.00'de YABAN TV'de
https://www.facebook.com/yabantvcom/videos/1159473867408028/
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. Adam lamba bağlamış ama aküsünü de yanında taşıyor
Takılacak motora gücü yetermi yetmezmi bilemiyorum ama aşağıdaki gibi bir pil mesela dipçiğin içine monte edilebilirse yerden de kazanılmış olur.The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. Bunun için ustalara danışmak gerekiyor tabiiki
-
Ben de elde avuçta ne varsa satıp zoraki'ye geçeceğim
-
Mehmet Şahmaran üretimin kaynağında.
Mehmet Şahmaran Kral Özel Ziyareti pazar 22:30'da ekranda.https://www.facebook.com/yabantvcom/videos/1151987014823380/
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Evet 4.5mm bilye atıyor yiv set yok. Şarjörü 17 bilye alıyor 12 Gramlık CO2 tüp kullanıyor. Bir tüple 55-60 atış yapıyor. 130mt/sn namlu çıkış hızı var. Metal ağırlıklı yapılmış ve bazı parçaları plastik. Tayvanda yapılıyor. Amerikada çok satmasının sebebi Ruger Mark 2 tabancaya benzerliği olabilir
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
-
TELEVİZYONDA İLK KEZ... Havalı Atış Programı KİM DAHA HAVALI? KRAL ARMS'ın katkılarıyla başlıyor....
https://www.facebook.com/yabantvcom/videos/1107206332634782/
-
benim namlu ucundaki vidayı yalama yaptıktan sonra hatsan a göndermiştim.. QE için bana da aynı cevabı vermişlerdi.
-
Bendeki truglo nun önce koruyucu kapaklarını tutan yaylar düştü sonra da pil yuvası gevşedi. Kapakları kenara koydum, yuva gevşedikçe sıkıyorum. Gördüğü en büyük hasarlar bunlar
-
Ordu'da kuru sıkı ses ve gaz tabancaları, kelebek tabir edilen veya özel amaçlarla imal edilen çeşitli bıçak ve benzeri aletlerin taşınması yasaklandı.
Ordu'da kuru sıkı ses ve gaz tabancaları, kelebek tabir edilen veya özel amaçlarla imal edilen çeşitli bıçak ve benzeri aletlerin taşınması yasaklandı.
Ordu Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Ordu Valiliği'nin 2 Nisan 2007 tarihli kararı hatırlatılarak Ordu il sınırları içerisinde kamu güvenliği ve kamu düzeninin korunması amacıyla, 6136 Sayılı Kanun kapsamına girmeyen kuru sıkı ses ve gaz tabancaları, kelebek tabir edilen veya özel amaçlarla imal edilen çeşitli bıçaklar ve benzeri aletlerin taşınmasının yasaklandığı belirtildi.
BUNLAR YASAK
Buna göre 6136 sayılı Kanun kapsamına girmeyen, namlu uzunluğu 8 cm ve daha fazla olup, sabit veya sabitlenebilir namlu vasfı bulunan her türlü kesici ve delici bıçaklar ile belli iş, meslek, sanat ve sportif amaçlarla kullanılan kasap bıçağı, ekmek bıçağı, sırtı testere dişli av bıçağı, tek veya iki yüzü keskin olarak özel amaçlarla imal edilen bıçaklar ile şiş, raspa tornavida ve benzerlerinin Ordu il sınırları içerisinde 18 yaşından küçüklerin, satın alması, taşıması, bunlara satılması ve satılmaya aracılık edilmesinin yasaklandığı kaydedildi.'EMRE UYMAYANA' 208 TL PARA CEZASI
Açıklamada şöyle denildi: "Bu aletleri 18 yaşını dolduranların park, meydan, cadde, sokak, okul önü, okul bahçesi, pazar yerleri, alışveriş merkezleri ve yerleri, umuma açık istirahat ve eğlence yerleri, toplu taşıma araçları, tüzel kişiliklere ait lokal ve benzeri yerler, açık ve kapalı yer toplantıları ile miting ve yürüyüşlerde üzerinde veya çantalarında bulundurmaları veya taşımaları yasaktır. Maddede sayılan bıçak, alet ve benzerlerinin her an kullanıma elverişli olacak ve kolayca ulaşılabilecek şekilde ambalajsız veya paketlenmemiş olarak nakledilmesinin ve okul önü ve çevresinde tezgah kurulmak suretiyle vb. şekillerde satışı yasaktır."Açıklamada, bu şartlara riayet etmeyenlerin 5326 Sayılı Kabahatler Kanunu'nun 'Emre Aykırı Davranış' başlıklı 32. maddesinde öngörülen 208 TL idari para cezası uygulanacağı belirtildi. (İHA)
http://www.ulusalkanal.com.tr/yurt/o-ilde-bi…ndi-h71417.html
-
Teflonu gevşeme ihtimaline karşı diye düşünmüştüm ama dişler biraz hasarlı da olsa hiç gevşemedi.
Teklifinize teşekkür ederim bu soruna kesin çözüm gibi duruyor ama benim silahı muhafaza ettiğim yere moderatörle beraber sığmıyor sökmek zorunda kalıyorum o yüzden sabit kalması mümkün olmuyor. Bir de arada sırada tetik mekanizması bozuluyor tamir için hatsan a yollamak zorunda kalıyorum.
-
Moderatör hasara sebep olduğu için onu kullanamayacağım. Onun bozulan dişlerinin yerine ters diş açtırıp küçük namlu kapağının da dışına aynı dişten açtırıp birleştirerek (belki loctite bulabilirsem yapıştırıp) böyle kullanmayı da düşündüm bakalım zaman ve yapacak yer bulabilirsem ve yapılabilecek birşeyse tabi moderatörü kurtamış olurum yoksa sırf bu yüzden çöp olacak.
Moderatörün tasarımı pcp için düşünülmüş malzeme sürekli namlu kırma gücüne dayanamadı diye düşünüyorum.
Orjinal kurma aparatının gevşememesi için dişlere bir kat teflon bant sarabilirim tabi o da bozmazsa.