Birşey değil. Zaten ben de uzun zamandır yapmak istiyordum ama atıştan fırsat kalmıyordu
cemkaan tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Crosman wadcutter ile sıfırladım ve attım.
Harici İçerik vimeo.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Harici İçerik vimeo.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Programda aşağıdaki örneklerle açıklamış
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
evet gittim
Bu Moderatörlü atış. 63db görmüş. 39db ortamın ses seviyesi 51db kurma sesi 63 te atış.
The content cannot be displayed because it is no longer available. Bu Moderatörsüz atış. 71db görmüş. 38 ortamın ses seviyesi 56 namlu kırma sesi 71 de atış seviyesi.
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Benim supertact hatsandan az önce geldi. Tetik grubu piston contası değişmiş bakım yapılmış. Yarın öğleden sonra bir terslik olmazsa mekana gidip atışları kaydederim.
-
Forum içi yardımlaşma ve dayanışma duygusundan olabilir. Ya da o günlerde piyasada yoktu / fiyat farkı çoktu
Kedi testinden geçti doğru ama ses düzeyini profesyonel bir cihazla ölçmeden bilemeyiz. Amatörce cep telefonu programıyla ölçeceğim şimdilik
Birde atış yaptığım yere yakın oturan bir amca vardı. Moderatörden önce sesleri duyup gelip izler muhabbet ederdi. Uzun zamandır uğramıyor.. ya sıkıldı ya da ses duymuyor artık.. Bu da mekanın yerli amcası testi olsun
-
Bende wrangler cheetah var. Hafif pelletlerdeki namlu patlamasını azaltıyor. Moderatörü ilk aldığımda arabamın içinden atış yapmıştım. Etrafta kediler vardı yerdeki kedi ne oldu o ses te neydi der gibi etrafına bakıyordu. Ön camda oturan kedi de hiçbirşey olmamış gibi yalanmaya devam ediyordu o zaman işe yaradığını anlamıştım
Silah şu anda hatsan da tamirde. Geldiğinde moderatörlü ve moderatörsüz ses seviyesini cep telefonumdaki db ölçüm programıyla ölçüp buraya yazarım. -
Rica ederim. Bir de mno isimli arkadaşımızın Büyükçekmece taraflarında tarif ettiği mekanlar var. Daha gidip bakamadım oralara.
Ayrıca Atışa Uygun Alanlar:
Büyükçekmece de Aqua Marin in sahil yönünde eski liman yapısı var düz alan mesafeleri iyi üzeri kapalı.Büyükçekmece Mimaroba da Batı Garden Restoran var hemen yanında terk edilmiş otel inşaatı var atış için çok uygun ayrıca ruzgar genel olarak %0 a yakın olur burada. Aynı zamanda bu alan sahil de oldugu için güzel açık alanlarda mevcut.
Aynı zamanda Gürpınar sahilinin en sonunda piknik alanları bitince guzel atış yapmalık yerler var.
-
Kayabaşı Mahallesi, kayabaşı camii ya da Şamlar durağında inip baraj gölü tarafına yürüyerek geçebilirsin. Fakat orası hafta sonu piknikçiler ve mangalcılar ile dolu olabiliyor. Özellikle göl etrafı. Onun için kendine uygun boş bir alan arayıp bulman gerekiyor tabiiki mümkün olduğu kadar gölden uzak taraflarda
-
Kayabaşı Şamlar tabiat parkı civarına gidebilirsin. Yenibosna Metro dan kalkan otobüs 36AS
-
30-40 metredeki yarısı dolu çalkalanmış ve güneşte bırakılmış 2.5 litrelik kola şişesinin de canına pek fena okuyor fanteziye bakın
-
Salı günü geldi. Piston contası, Tetik Grubu, Kol Pimi, Hava Lastiği garantiden değiştirilmiş Genel Bakım yapılıp gönderilmiş. Aynı gün denedim zımba gibi olmuş
-
evet sıfır supercharger olarak aldım gide gele bu şekli aldı..
-
Menzilini bilmiyorum. (40 metrede a4 kağıt hedefi denk getirebildim)
Sorunu da en son kurulduktan sonra atış yapmadı.
"sekku" arkadaşımızın "Uzun Namlulu Hatsan Mod25 Süpertact" tavsiyelerini denedim ama işe yaramadı. O yüzden problemi yazıp hatsan a gönderdim. Artık 1 ay içinde geri dönmesini bekleyeceğim. -
denediğim ve hala elimde olan pelletler
Gamo match, pro hunter, expander, pro magnum,
RWS GECO DİABOLO BASİC
GECO SUPERPOİNT
crosman destroyer, wadcutter, ultra magnum
Krm super match, ultra dome
norica matcho ilk atışlarda reddot kullanmaya yeni başlamıştım doğru düzgün sıfırlama yapamamışım tabi hatta bu işi yeni yeni kavramaya başladım. En son 11 nisan da 10 metreye düzgün sıfırlamıştım. (Crosman wadcutter ile sıfırladım) Sonra silahta problem çıktı şimdi hatsan yolunda.. yani tekrar geldiğinde bir sıfırlama daha ister herhalde
Dürbün olarak şunu "Browning 3-9x40 AO Tüfek Dürbünü" düşünüyorum ama alıp almamakta kararsızım. Silah zaten 40-50 metreyi zor görüyor reddot ta işimi fazlasıyla görüyor zaten dürbüne gerek yok diyerek kendimi dizginlemeye çalışıyorum
-
İyiydi Güzeldi derken dün problem çıkardı ilk önce namlu kırıldıktan sonra bir kaç defa kilitlenmedi sonra da kurulduktan sonra tetik çalışmadı. Kurulu halde kaldı.. Kurulu halde namlu kırılabiliyordu bir de. Anlaşılan yine hatsan yolu göründü
-
Güzel olmuş. Gücünde bir değişiklik yok. Kolay kuruluyor yaylı halindeki sarsıntı ve ses te gitmiş doğal olarak.
-
benim vortexli geldi. Bu gün hava soğuk ama yapacak birşey yok.. gidip denemem lazım
-
ben de işten güçten arayıp soramadım bakalım yarın bir fırsat bulup arayayım.. belki de hazırdır
-
Evet geldiğinde fırsat bulursam mini bir test yaparım
MB860 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi