Çok eğlenceli hocam yakın mesafeden stres atmak için
Kralinko tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
hangisi hocam video var mı ?
-
Evanix speed modeli olayı bitirmiş. şahsen bende tek tek saçma koy at hoşlanmadığım bir şeydir. semi -auto tadından yenmez : ) gerçi bunlara hava dayanmaz, birde arkasına pil takılıyor.
-
tactical kullanıcısı olarak tüfekten çok memnunum çok isabetli atışlar çıkartıyor, ayrıca tactical yapısı kısalan dipçik, tetik altında 2 adet şarjör kısmı tasarımı, gücü deyim yerindeyse aşık olup bırakılmayacak bir tüfek.
forumda çok kişi ''bt mi at44 mü ?'' sorusuna at44 cevabını vermiş gözüküyor daha önceki araştırmalarımda bunu fark ettim..
-
Sayın antonov başlık açarak hobydaşlara çok güzel bir sosyal alandan haberdar etmiş imrendim doğrusu
Bulunduğum şehirde sosyalleşmenin yerinde yeller esiyor. bırak toplanmayı adam P.m ye bile bakmıyor o derece sosyal yani
-
Konu eski, arama yaparken benzer konu açmamak için buradan devam edeyim.
PCP tüfeğinizin namlusunu yağlıyormusunuz ? Her 1-2 bin atıştan sonra yağlanmalıdır gibi bir zorunluluk varmı ? askerde her hafta tüfekler yağlanır, sanırım PCP lerde durum farklı forumda bu konuda bilgi az..
-
Antalya'dan çok az kişi var anladığım kadarıyla birde merkeze yakın mekanlar bulmak epey güç Antalyada, tavsiye verecek birileri çıkarsa iyi olur..
-
Merak etmeye başladım bir çok arkadaş gibi. umarım bir an önce çıkar, alır kullanırız
-
Dürbün için yeni başlık açık tecrübeli hobydaşlardan yardım isteyeceğim
pelletlerden forumda memnun kalanlar var, memnun olmayanlarda var. gamodan iyimiş diye aldım, orta sınıfın üstünde sanırım, tecrübeli arkadşlar paylaşımda bulunur belki bu konuda..
At44 ün Kralı JSB 16- özellikle 18 grains miş. forumda çok övülüyor, vakit bulunca alıp deneyeceğim..
-
airgunpazarda uygun fiyata dürbünler var. bende tüfek satılmazsa bi tane alacağım. en azından 100 metre atışlarında vurduğun hedefi görebilecek birşey olması gerek. mesela 6-24x50 çok güzel olur...
6*24x50 dürbünü tüfek için fazla diyenlerde var, bu ebatlarda dürbünü test etme şansım malesef olmadı. Antalyada atış yapan toplanan bir gurup yok. satın alarak tecrübe edeceğim artık..
-
160 barda 50 metreden yan yatan soda şişesini çok istikrarlı şekilde vurabildim.
tüfeğin sapmasız atışı 160 bar anlaşın. hedefi çok iyi 12 den vuruyor şu an.. saçmalar SpotOn 16.5 gr. -
Teşekkür ederim tecrübelerinizi, görüşlerinizi paylaştığınız için. evet regülatör yok tüfekte.
bende bu tüfekle 100 metrede her attığımı vuracağım sanıyordum almadan önce, daha neler öğreneceğim
Dürbünü değiştireceğim, en azından 80-100 metrede işe yarar sanmıştım. beklentilerimi karşılamıyor.
-
dürbünü 10 metreye iyi bir şekilde sıfırladım. saçma 50 metredeki hedefin yarım adım önüne düşüyor. forumda mevcut konuları okudum. 100 metre için 10 mtreden sıfırlayın diyor.
şimdi 30 metre için ayrı, 60,100 metre için ayrımı sıfırlama yapacağım ?
-
Antalyadan katılım az gibi tek başına atış yapacağım anlaşılan
-
Ben bu markayı görüp iyi bir markaya benziyor demişdim, ürünün sitesi felan, prof. bir izlenim bıraktı, alman teknolojisi vs. sonra yorumları okudum, iyi ki almamışım.. iyi bir pelet üretmek bukadar mı zormuş
peki at44 için 50-60 metre atışlarda tüfeğin sevdiği, uygun fiyatlı pelet gamo TS-22 tavsiye edilğini gördüm. bunun dışında uygun fiyatlı kullanabileceğimiz başka tavsiyeler var mı ?
-
teşekkür ederim Valibey dediğiniz şemadaki gibi yaptım, epey bir düzelme oldu. deneyerek hedefi vuracağım bu gidişile
peki dürbünden kaynaklı bir sorun olabilir mi ? yada kullandığım pellet in kalitesizliğinden ? spotOn diye bir marka..
karamurat. teşekkür ederim hocam.
-
Merhaba arkadaşlar yeni almış bulunduğum at44 tactical tüfeğimde atışlarda ciddi bir sapma meydana geliyor, buda epey can sıkıcı..
60-70 metredeki 20 cm lik hedefe 3*9-32 optima dürbünle atış yaparken. pellet hedefin 1.5- 2 metre sol altının az çaprazına düşüyor. (bar hava basıncı 180-190) evde yaptığım 10 metreden atışlarda ise resimdeki gibi aynı sapmalar mevcut. dürbünün yanındaki ve üstündeki ayarlar ile oynadım ama pek bir netice almadım. yardımcı olursanız sevinirim, saygılar..
-
Arkadaşlar Stoeger x20 sup. combo ile aynı güçte mi ?