Ben olsam hiç sökmeyle uğraşmazdım. Özelden zetax abi ile iletişime geçin bence. Yaylılara fısıldayan adamdır kendisi ?
bozkurt hsyn tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Fotoğraf yüklerseniz sıkıntıyı anlayıp yardımcı olabiliriz.
Akşama yükleyeyim. Teşekkür ederim.
-
Hayırlı olsun. Striker 1000x mi aldınız?
Evet. Teşekkür ederim.
-
Hafta sonundan sonra detaylı bir yazı yazacağım. İlk izlenimlerimi yazayım. Ağırlık güzel. Dengeli. Ayakta atmaya müsait. Ahşap kundak çok başka hismiş. İlk tecrübem. Daha önceki tüfeğim sentetikdi. Mod125 sniper vortex di. Pazar günü deneme atışına gideceğim.ondan sonra yazarım.
-
Saplama vidasını sokunce oluyor. Ama o zamanda yandaki 3 vidadan 1 i kullanılmıyor.oval düz durumu değil aslında. Saplama vidasının ucunu törpuleyecegim sanırım. Dürbün olarak multi x 3-9x40 alacağım.
-
Yakın zamanda Hatsan 1000 x aldım. Protector dürbün ayağını da aldım. Henüz dürbünüm yok ama meraktan ayağı takayım dedim. En arkada saplama vidası var. Onu vida deliğine denk getiriyorum ayak havada kalıyor. Vida ve saplama milimetrik şekilde oturmuyor. Ayağın yan vidalarını söktüm denedim. Hatta saplamayi bile çıkarıp denedim olmuyor. Nerede yanlış yapıyorum acaba.
-
Tüfeği bugün sildim , temizledim. Hemen dürbün takmayacagım ama protector ayağı deneyeyim dedim. Saplama vidası olmuyor... Neler neler denedim. Saplama vidasını çıkarıp önce onu takıp ayağı üstüne oturtma saçmalığını bile denedim olmadı... Vidayı çıkarırsam bu kez ayak 2 vidalı olacak. Umarım ben yanlış yapıyorumdur. Yoksa Hatsan marka ayak kendi tüfeğine olmaz mı yav...
-
Yeni siteyi çok beğendim. Uzun zamandır giremeyenlerdendim ben de. Ayrıca belirteyim. Bildiklerimin çoğunu bu sitedeki değerli insanlardan öğrendim. Bu sitenin açılmasında emeği olan herkese minnettarım. Bilgileri ile katkıda bulunan herkese de minnettarım. Bariz bir durum olmamakla birlikte , eski tecrübeli kullanıcıların siteden biraz uzaklaştığını hissettim. Herkesin emeğine yeteneğine saygı... Kurucuların da ustaların da... Huzurla ve hobiyle kalın ???
-
Yakın zamanda benzer bir konu açtım. Belki yardımı olur. Yaylı , pistonlu ve en isabetli tüfek önerisi
-
-
Siparişimi verdim. Dürbün almadım. Hatsan prectetor ayak ta aldım. 3-9x40 multi x dürbünü 400 atıştan sonra bağlayacağım
-
Ben 3-9x40 multi x dürbünü , hatsan protector ile bağlamayı düşünüyorum. Yaylı 1000x alacağım için 2 kutu saçma attıktan sonra bağlayacağım. Dürbünü bağlayınca yazarım yine. Umarım protector işe yarar.
-
bozkurt hsyn hala alamadınmı
Ben 125 i de zor almıştım. Ama bu sefer ki kararsızlığım hanımı ikna etme çalışmaları
Şaka bit yana 7 Nisan da düğünüm var. İş güç fırsat bulur bulmaz alacağım.
-
vakti zamanında 1000s kullanmıştım x'in sentetik olanın 110 metrede pet şişelere atardım dürbün ile bana demezdi çok memnundum isabetinden..
5.5 mm miydi? Dürbün marka model neydi? Bir de saçma marka ve grain ini hatırlıyor musunuz?
Cevap yazdığınıza pişman etmek gibi olmasında sorular
-
Saçma marka ve grain ne kullanıyorsunuz?
-
Dürbün kullanmıyorum şuan.İsabetinden memnunum ama dürbün olmadığı için detaylı bir grupman testi yapamadım.En son bir yamaçtan göle doğru atmıştım.Mesafe 75-100 metredir diye tahmin ediyorum.Gez bile ayarlamadan tahmin ederek istediğim noktayı vurup suyu kaldırabiliyodum ki bu beni baya keyiflendirmişti.
5.5 bunu yapabiliyorsa 4.5 ile vakit kaybetmeyebilirim. 4x32 bir dürbünü tek parça ayak ve zetax abinin yöntemleri ile bağladık mı 50 metre 75 metre grupmanlerını 20 cm çaplı bir daireye toplarız gibime geliyor. Bu tüfek ve 4x32 dürbünle 100 metre ve üzeri çok zor bence. Zordan kastım grupman. Yoksa A4 vurulur belki.
-
İsabetinden bahseder misiniz biraz? En fazla kaç metre isabetli ve istikrarlı atış yapıyorsunuz? Dürbün ne kullanıyorsunuz? Örneğin 50 metrede yaptığınız 10 atış ne büyüklükte bir grupman oluşturuyor?
-
5.5 almıştım.Gayet memnunum.
Bi soracağım çok fiyat farkı varsa 5.5 alırım. N11 de 269 liraya dürbünsüz buldum. Hatta kendi sitesinde havale/eft ye 248 liraya satıyor.Onu alırım.
-
Bu konu hortlasın bakem kimle vaa. Tavşanlı da yaşıyorum. Var mı bu civardan arkadaşlar.
-
Ben 2 hafta önce konuşmuştum.4.5 olarak striker 1000 s sentetik in depoda olabileceğini iletmişti ve 4.5 için fabrikadan sipariş geçilebileceğini ama hatsanın bu yıl tüfeklere zam yaptığını aynı fiyatla satışta olmayacağını iletmişti.
Benim 1000x im 1.5 paket sonlarına doğru kesti.Ama her 75 atışa kundak vidalarını kontrol etmeyi ihmal etmeyin,olmadı locktite sürün.Ben geçen önemsemezken silahın 100. atışlarında silah dolu bir şekilde gövde kundaktan ayrılıp ayağıma yakın yerlere nişan almaya başlamıştı,o ara tetiği kundak çekse hoş sonuçlar olmaz,dikkat edilmeli.
vida kontrolünü mod 125 bana öğretti sağolsun dikkat edeceğim. Sağolun
Sizin 4.5 mu 5.5 mu?