tüfeği aldığınız satıcı ile bu durumu halledin...halledemezseniz hatsanı arayın..ben olsam feneri o kadarda kafama takmazdım...silahınızın keyfini çıkarın...lamba çok saçma bir aksesuar bence...yanlış anlaşılmasın siz önemsiyor olabilirsiniz.ama bence hiç bir işlevselliği yok...
bozkurt hsyn tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Ankaraya mı taşınsam ne yapsam...
-
Umutla bekliyoruz. Hatsan maile cevap da vermiyor... Sadece Hatsan store dönüş yaptı, onlar da gerekli izinler tamamlandığında piyasaya çıkabilir diyorlar.
hatsan store hatsanın değil bozkurt avın sitesi.
-
bende mod 125 te sağa doğru kullanıyorum.tüfek vidası dampa vidaları dipçik vidaları hep aynı yönde olmuş oluyor.
-
3-9 da acemiliğimi atayım 3-12x44 optima alacağım hem paralakslı hem mildotlu.hemde ucuz.
-
boskurt hsyn arkadaşım kullandığım program adobe ıllustrator, son yolladığımda photoshop. dürbünüde yarın yaparım işallah.
ellerine sağlık...
-
bu nasıl oldu
ellerine sağlık hocam aldım hemen ama eğer senin için zor olmayacaksa dürbün çizgisini mildotlu yaparmısın.birde kullandığın program türkçe ve basit ise program ismini yazarmısın.
-
Çift Başlı Kartal veya kurt simgesi nasıl olur türklerin tarihteki en büyük simgeleridir.
çok güzel olur.kurt yani bozkurt denilince her nekadar akla siyaset gelsede bozkurt kimsenin tek elinde olmayan siyaset üstü bir kavram.keşke zamanında Türk bayrağı kanunundaki gibi Bozkurt simgeside siyaseten kullanıma yasaklansaydı...
-
Arkadaşlar Uludağ Üniversite'si grafik ve Web Tasarımı öğretmeniyim değişik çalışmalar yapacam
hocam emeğine fikrine sağlık.fakat yapıcı eleştiride bulunmak anlamında ben kuru kafa ve fes olayını pek sevemedim.illaki tasarım senin zevk senin...ben nacizane fikrimi söylüyorum...özellikle Türklükle fesin aynı anlama gelmesi beni rahatsız etmiştir sürekli...
-
o zaman bu dürbünde bir sorun yok.çünkü benim netliği bozuluyor dediğim mesafe 14m lik bir alanda oldu.dürbünleri ve özelliklerini çok bilmiyorum.biraz daha araştırmalıyım sanırım.
-
arkadaşlar başlıktanda anlaşılacağı gibi tüfeğime dürbün tavsiyesi istiyorum.yatagun dampa var. yani 1 inç tüp çaplı olmak zorunda.ben 6-24x44 veya 4-16x44 düşünüyorum.bu 44 lerin 40 lıkları da olur tabi.ama hangi marka model hiç bilgim tecrüben yok...optimanın 3-9x44 ünü hiç sevmedim...7-8-9 büyütmelerde netlik kayboluyor...bana ilerleyen zamanlardada ihtiyacımı karşılayacak 200m ye kadar gösteren mildotlu bir dürbün lazım aslında...
-
yeni bir konu açmak istemedim nasılsa bunuda ben açmışım tertemiz konu sonunda hayallerimi süsleyen tüfeğimi aldım mod 125 sniper vortex...tüfek geldi...kutuyu açtım.videoya kaydettim ama makineyi okulda unuttum.(kameralı telefonu olmayan ve sevmeyen bir ben kaldım sanırım)...neyse heyecan zirvede ilk havalı tüfeğim.forumda okuduklarıma göre güzelce sildim yağını tozunu temizledim...vidaları kontrol ettim.dürbünü ayna tekniği ile ayarladım ve yatagun ile bağladım...
ben köy öğretmeniyim...tek öğretmen...okul dağın başı...etrafta en yakın ev 300-400m ilerde.hal böyle olunca çocukları gönderdikten sonra bir deneme yapayım dedim.dışarısı fena rüzgarlı...içeride kapıları açtım.tam 14 m lik bir alan oluştu...güvenli atış için atış kutusunu önceden yapmıştım.tüfeğin kurulumunu tek elle yaptım ama biraz zor tabi.10 atıştan sonra 2. el klik sesinden hemen önce yardıma yetişmek zorunda
gelelim ilk atışa...havalı silahlarla ilgili abartmıyorum 100 lerce video izledim...sayfalarca yazı okudum...böyle bir şey duymadım...tüfeği kurdum destekli atış yapacağım emniyeti açtım.tetiğin boşluğu tamam nefes tamam...ateş...ama ne ateş...öyle bir ses öyle bir tepme yok dizel etkisi değil bu jet yakıtı etkisi...neredeyse av tüfeği ateşledim...şoku üzerimden atlattım...4-5 atışta dürbün ince ayarını yaptım...değmeyin keyfime...havaların düzelmesini 4 gözle bekliyorum...
şimdilik mod 125 sniper vortex in fiyatının hakkını verdiğini düşünüyorum...tabi bunu birazda zaman gösterecek...yalnız 3-9x44 optimayı hiç sevmedim...7-8-9 büyütmede netlik yok...ileride 6-24x40 mildotlu bir dürbün bulursam onu alacağım...
sağlıcakla kalın hobidaşlar video ve resimleri buradan paylaşırım haftaya...
-
tüfek mi tabanca mı?birde tüfencalar var hatsan mod 25 supertact gibi...aklında olsun.
-
YA bn kutuda almadım silahı dürbünün kullanım klavuzu yoktu.30 mm diye biliyordum şimdi baktım hatsanın sitesinden 1inç miş tüp çapı kusura bakmayın beyler :)) acemiyiz yeni başladık bu hobiyebence o dürbün 3-9x44 optima onada bi bak...extradan almadıysan 3-12x44 ü....
-
youtube da gezerken bulduğum bir video.aslında tüfekleri sökmek hiç ilgimi çekmiyor ama forumda bu konulara ilgili arkadaşlar için link :
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Anladim durbunu degistirmem sart o zmn peki hangi durbunu almaliyim yurtdisindan getirme imkanim da var?
sizdeki dürbünün markası neydi 30mm boğaz çaplı dediğiniz dürbün? birde m125 vortex in yanında 3-9x44 optima veriyorlar siz 3-12x44 aoe optimalıyı nereden ve kaç liraya aldınız?
-
konu boşa gitmesin ben hawke dürbünlerle ilgili soru sorayım ozaman Toptan Satış hawke - Düşük Fiyatla Satın Alın hawke Pek Çoğu Aliexpress.com'da bu dürbünler çakma mı? çakma ise bile kullanılır düzeyde mi?
-
bence bir yanlış anlama ile hem hobiye hem hobinin en aktif forumuna sırt çevirmek üzeresiniz bu forum ki .... 4-5 silah arasında 6-7 ay boyunca kalıp 8-9 konu açan birine bile sabredip son konusuna 9 sayfa cevap verebilmiş olgunlukta... merak ettim şimdi alabildi mi o arkadaş silahını...
-
arkadaslar 10 gun once aldım sniper vortexi mildotlu dürbün ile 65 metredeki şiseyı kolaylıkla kırdı.ama polly1 in de dedigi gibi kaliteli dampa kesinilkle şart.zaten 580 tl verip vortex alan bı ınsanın kaliteli dampa alması vaciptir.yoksa dürbün ayar tutmuyor.fakat bn dürbünü begenmedim leapers SWAT bu silaha daha cok yakısır
NOT:MÜKEMMEL DÖRTLÜ:Sniper vortex+leapers SWAT+(YATAgun,sportmatch,BKL vs. DAMPA)+JSB exact jumbo heavybu leapers swat dürbün ile ilgili bir link paylaşırmısınız?birde bu mod 125 sniper vortexin limitlerini tamamen karşılayabilecek dürbün önerisi nedir sizce?kaç büyütme iş görür?hangi marka model daha idealdir...
-
abi gidişatı iyi görmüyorum terapi almalısın