yaylı-pistonluların gözünü seveyim o zaman pcp nin de elbette yeri ayrı ama kullanmak için bir araban olacak bagajda tüpünü taşıyıp durmak lazım..pcp hiç pratik görünmüyor...
bozkurt hsyn tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
yeni ürünlerin çıkmasından çok ona ulaşabilmek önemli Türkiye fiyatı 350tl den aşağı olmaz diye düşünüyorum.
-
atış sayısının normal mi az mı olduğunu tüfeği kullananlar daha iyi anlatır sanırım..
-
o zaman ahşaptaki tahribat ve hava kaçağı kullanım hatası diyebiliriz sanırım...
-
keyfinizi kaçırmak gibi olmasın ama o tüfeğin sıfır olduğa emin misiniz.takip ettim baya bir beklediniz o tüfeği...bu işte bir iş var...hatsanın fabrikasını arayıp bayinin isminide vererek durumu anlatın bence...2 seçenek var önünüzde ya bayiye gidip durumu anlatıp sorunsuz tüfekle değişim.ya da hatsana bakıma...bu tüfek sözde sıfır bu kadar arızası olmamalı...birebir değişim yapmaları lazım...
-
ben olsam parayıda vermeye yanaşmazsa faturası ile tüketici hakem heyetine başvururdum.onlar tüketiciyi mağdur etmiyor.ayrıca tek kuruş parada vermiyorsunuz.
-
teşekkürler cevap için
-
shoter54 , acaba aynı etki yeni nesil pistonlu tüfekler içinde geçerli mi.atac ya da vortex gibi?
-
patlamama sorunu haricinde herhangi bir sıkıntısı olabilir mi acaba?yaralanmalara sebebiyet verme gibi.durduğu yerde patlama gibi.tabi sizinde belirttiğiniz gibi öncelikli koşul uygun ortamda saklanması.
-
bilgisi olan varsa hem av fişeği hem tabanca mermisinin ömrünü cevaplarsanız iyi olur arkadaşlar.
-
mod 85 sniper ın vortex i ni envantere eklemişsiniz.sizede hayırlı olsun aksu av
-
grupman için tebrikler.
fakat mesleğim icabı içime sinmeyen nokta kitap.amacım ukalalık yapmak değil can sıkmak asla değil dostlar.fakat kitap şuan kullandığın bir kitap ise zaten bunu yapmamalısın.eğer eski kitabın ise okullar eski kitapları geri dönüşüme göndermek zorunda.bazı okullar uğraşmak istemiyor,öğrenciden eski kitabı toplamıyor.şırnak ta 5 yıl boyunca eskiyi getir yeniyi götür kampanyası yapıyorum.insan saygı duymadığı bilgiyi verimli ve kalıcı öğrenemez diye düşünüyorum.herkese eğlenceli , keyifli atışlar.saygılar...
-
videoları ve yazılarınızı yeni gördüm.emeğiniz çabanız maddi ve manevi olarak çok büyük.size imrenmemek elde değil.çoğu zaman hayal kurup icraata geçiremeyen biri olarak bana güç verdiniz.başarılar.
-
güle güle kullanın bayıldım...süper yakışıklı olmuş....
-
Biraz galatianın içini açtım sonra dedim AMAN TANRIM didim gibi olmuş muhahahaha
bir baktım kendi tüfeğimin yayı bana doğru geliyor...aman tanrımmmm didim
-
ellerinize sağlık...tüfekteki dampa ne marka?
-
aynen tüfek gözede hitap etmeli o yüzden bt65 glatianın av tüfeği formu hiç hoşuma gitmedi benim...
-
şimdi açabildim...sağol abi...demek senin gelmeni bekliyormuş
-
Belki yardımcı olur. Optik Merkezleme'nin önemi
bu sayfa açılmıyor malesef
-
arkadaşlar "şimleme" nedir?...google da yok...forumda aradım eski bir konuda var ama açılmıyor hata mesajı veriyor.