Daha Çok GösterDemiştim, ama keşke yanılıyor olsaymışım.. geçmiş olsun Hüseyin.. Allah'tan bildiğimiz hatsan servisi 10 numara işte..
Atac ta da böyle şeyler olduğunu biliyorum, yeni pistonların dağıldığını konuştuğum arkadaşlar olmuştu özelden..
çok kısa sürede dağılıyor bu vortexler anlaşılan.
az daha geliştirilmesi lazım, yoksa havayı sıkıştır, tetiğe düşür bırak pistonu olmamalıydı mantık..
Tek esprisi bir yay yok, ama sistem aynı kalmış,.. Bu sefer vortex piston içindeki conta grubu darbeye maruz kalıyor anladığım kadarı ile, sonrasında malum gaz kaçakları..Hatsan vortexler konusunda ise; Çıktığı günden beri diğer alan arkadaşların paylaşım yapmamalarından sıkıntılı olduğunu düşünenlerdenim uzun zamandır,.
Normalde yaya göre avantajlı olsa da, dayanım süresi çok kısa galiba.
Belki imkan varsa; Aklında olsun seninde Hüseyin..
Daha az basınçlandırmalarını, içerdeki hava miktarını bir miktar daha azaltmalarını iste, eğer bu mümkünse malum tasarımdan dolayı hem kullanım ömrü artabilir, hem çok daha stabil atışlar çıkartabilir..Yani demek istediğim vortex ve magnum olmak, ikisi bir arada mümkün değil galiba şimdilik, çıkış hızının az daha düşürülmesi lazım.
Ve hatta işte o zaman gerçekten çok daha keyifli-isabetli-konforlu bir kullanım sağlayabilir bu vortexler..
Geçmiş olsun tekrar,.
sağol abi.aynen dediğin çıktı...aklımda birşeyler var ama kararsızım..acaba diyorum mod 85 in vortexini mi taktırsam...sonrada ne anlamı kaldı mod 125 aldığımın diyorum... Kkaya nın dediği gibi piston keçesi sorunu ise içim dahada rahatlayacak...ama vortex patlak çatlak çıkarsa hayal kırıklığına uğrayabilirim.
Benim vorteks olmayan mod 125 te aynı sorun olmuştu. piston kecesi değişmiş normale donmuştu. Tipik sorun buyuk ölçüde guc kaybı ve birbiriyle alaksiz Vuruş Noktaları.