Müracaat Mustafa Ekiz A.Ş.
NetKing tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
MAKcam kullanan varmı
Bilmeyenler ve Ne oldugunu merak edenler için yazıyorum
Yerli yapım dürbün kamerasıdır
Atış kontrol ve hedef kayıt kamera sistemi olarak kullanılan bir üründür .
Her türlü dürbün için uyumludur .
60 dakika video kaydı ve fotoğraf çekebiliyor .
Usb ile atış anını izleme ve bilgisayar kaydı yapılabilir .
720x480 çözünürlükte ve teleskop gibi ürünlere de uyumludur .
8000 metre ya kadar hedef kaydı yapılabiliyor .
İstanbuldaki Fuarda tanıtımı yapılmıştıHarici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Hehee güncel dostum Ne yapacan 250 gram ferrari mi isteyecen
-
Tenekenin kilosu 1 tl
demir kilosu 1,5 tl
krom kilosu 3 tl
aluminyum kilosu 3 tl
kauçuk kilosu 11 tl
plastik kilosu 2 tl
Ferrari kilosu 1000 tl
murat 124 kilosu 6 tl
Başka söze gerek varmı acaba
KOnu lütfen kilit -
Konu nerelere gelmis şaşırdım.
Bencede o emegin karşılığı 50 100 degil is emege kalirsa ben şahsen 300 e bile yapmam. 50 100 verip yaptirdigin seyin karşılığı da o olur.
Bence bunlari yapanlar genelde hobi amacli bu islerle ugrasan adamlardir diye düşünüyorum -
Takiminiza katilmak istiyorum şartları pm olarak yazarsaniz sevinirim. Teşekkürler
-
Wx modeli nedir anlamadim silah at44 long lw.
İsabet sorunu ise sacmalar grupmanda sagda toplaniyor ama zaman zaman alakasiz yerlere gidiyor yaklasik 5 cm sapma var. Acikcasi durbun ayarini da tam yapamamis olabilirim
Istanbuldaki arkadaşlardan yardim istiyorum
Hafta sonu bulusmalarinda yardim icin arkadaslara ihtiyacim var -
Orjinalin ucuna ufak bi rakor yaptirdim ve resimdeki gibi taktim ses inanilmaz azaldi ancak isabet sorunu yasiyorum.
Tavsiyelerinizi bekliyorum -
Sinan kardeşim elimde bir kac tane tek kalmış ayak falan var özelden bana tel yazarsan ücretsiz olarak verebilirim.
-
Silahı hatsana yolladım geldi
boyanmış
tetik mekanizması değişmiş kurma kolu emniyet kilidi takılmış nişangah takılmış o ringler değişmiş ve yedek oring de yollamışlar
ayrıca pompa içinde or ing istemiştim onlarda gelmiş
hediyesi 60 tl bence bedava yahuu sonucta 5 yıllık silah komle bakıma girdi sıfır gibi cıktı harikasın hatsan -
Merhabalar At44 Yedek parça temini nasıl oluyor
Gerekli parçalar Tetik ve mekanizması
emniyet kilidi
kurma kolu
o-ringler -
Silecek motoru ile boyle bir sey yapılsaydı
4500psi kompresor bu fiyata olmazdı
ALKIN W31 MARINER KOMPRESÖR - Su Sporları İçin Kompresör Spor Malzemeleri sahibinden.com'da - 181201436 -
Kuçuk bir motorla bunu yapabilirsin ancak lazım olan parça listesi o kadar cok kabarırıki yaptıgın masraf buyuk bir motor almaktan cok daha pahalıya mal olur
ayrıca pompayi yaptıgın düzenege baglayıp elektrikli bir motorla çalıştırırsan pompanın ömrü tez biter
O yuzden elle bas gucun yetmiyorsa pompayı satıp bir scuba al
Şahsen ben 100 den 200 bara dinlene dinlene 5 dk da basıyorum -
Hayırlı olsun nasıl katılıyoruz bu takıma peki şartlar nelerdir
-
Atış mesafesi net 56mt
mermi el yapımı bir silahtan cıkma
silahın ateşlendigi yer boş inşaatın oda içinden dışarıya dogru oldugundan sesin duyulmaması normal olabilirmiş ses oda içinde yankılanırmış.
Sadakamızı da verdik vade dolmamış daha demekki
İnsallah bu tip insanlıktan nasıp almamış yaratıklar birinin canını yakmaz -
Teşekkürler arkadaşlar. Verilmiş sadakamiz varmış. Emniyet bulacak inşallah. ..
-
Mesajımı resimsiz olarak onaylarmısınız lütfen önemli seyler yazmıştım cunki
bu arada çekirdegin resmini ekledim bakıp inceleyin -
Resim eklenince neden onay gerekir diyor az once mesaj attım ancak mesajım onay gerekiyormuş
admin ve mod arkadaslardan ricam lütfen mesajımı onaylarmısınız -
Balkonda otururken burun hizasının bir karış önünden mermi geçti ve pencerenin korkuluk demirine çarpıp balkona sekti
mermi sesini duydum ve ardından çarpma sesi
işin ilginç yanı etraftan hiç siilah sesi gelmedi
mermi 9 mm tahmini olarak mermi 30 - 40 mt den gelmiş cunki bildigim kadarı ile 19 mm boyu var ve çekirdek yarıya kadar ezilmiş boyu 1 cm olmuş yani, üzerindeki yiv set izlerine bakılacak olursa cok guclu bir silahtan atılmış çunki oldukca derin izler vardı
hemen polise haber verdim olay yeri inceleme geldi
baktılar incelediler sonra karakola gidip şikayetçi oldum tutanak tutturdum
işin diger bir ilginç yanı ise merminin baska yerden sekip gelme ihtimali hiç yok oldukca yuksek bir binada çatıkatında oturuyorum
etrafta yani merminin atılabilecegi tek bir nokta var yaklaşık 35- 40 mt uzaklıktaki cok katlı bir inşaat
polise gore maganda kurşunu değil de daha cok kasıtlı atılmış bir mermi
polis araştırmaya devam ediyor
olay dün gece oldu ve verilmiş sadakamız varmış Allah korudu. -
Co2 tüplerin test basıncı nedir acaba
Aklıma kötü kötü şeyler geliyor