Stoeger x 20 3x9x32 dürbün ile 30 m den gamo hunter pelletle destekli atış yaptım.Havada hiç rüzgar yoktu.
manset14 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Aldık bi kere değiştirmeyede pek niyetim yok.Bayağı bi aşşağılamışlardı mod 125 almadan önce fakat bence ne kurulması zor,ne ağırlığı gayet memnunum Belki biraz daha hafif olabilirdi.Desteksiz atışlarda sıkıntı yaratıyo onun dışında mutluyuz
-
yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.Mod 125 de dampa ile kullanırsam.Sorun yaşar mıyım?
-
Bu arada Ali expressden dürbün getiritmeli miyim?
Nasıldır?
Gümrükte takılma vs. olur mu?
Hangi marka hangi çaplardaki dürbünü önerirsiniz saygılar... -
Yaptığım biraz çılgınlık biliyorum.Bunu diyeceğinizide biliyordum:).Gerçekten çok hevesliyim.Heleki mod 125 le 140 m atışlarda olumlu sonuç alınca insan gaza geliyor :D.
Bi abim stoeger x20 5.5 cal. Hediye etti.Nasipse bir daha ki Ft ye katılacağım fakat bu ft kundak acayip ilgimi çekiyor. -
Zoru başarırız ama İmkansız biraz zaman alır.
-
Hocam Ben ft tarzı bişi düşünüyorum.
-
Tüfeğime kundak yaptırmak istiyorum.Nerede,ne kadar a,Nasıl yaparlar?
-
Valla optikleride kısıtlayalım bence iyi fikir madem güç haksızlık yaratıyor aynı oranda optikde haksızlık uaratıyor benim nokta kadar gördüğümü başkası full zoom detay görüyor. Bunada el atalım yarışmaya da güzel hava getirir
Göz gez arpacık ;DSüper fikir.
-
arkadaşım nasıl karar verdin sen bu geciş hızlı oldu diye daha hobiye baslayalı 3 hafta olmus biz bu konuyu 1.5 yıldan beri konusuruyoruz
çok özür dilerim.1.5 yıldır bu konuyu araştırdıgınızı bilmiyordum.Tarihte olaylar asırlar ile gelişir.Oturup 3 hafta içinde öğrenme bilirsiniz.
-
12 fpe yarışma yapmak tamamen kendi ego tatmininizden başka birşey değil, biz yaptık oldu, şöyleyiz böyleyiz istediğimizi yaparız hesabına oluyor herşey.
Bugün 12 fpe yarışma yapanlar, havalı silahlara 12 fpe güç sınırlaması geleceğini duyunca bas bas bağırdılar böyle şey olurmu diye. Bu ne perhiz ne lahana turşusu?
Herkes 12 fpe silah kullanmak zorundamı alt tarafı hobi, siz kendinizi birşey zannedip fedarasyon falan olup güya aklınızca kurallar koyuyorsunuz, Kendi kendinizi fedarasyon ilan edişinizden belli.
Çocukmu kandırıyorsunuz? Markalı hedefler dünya standartında yapılır ve 36 joule enerjiye dayanacak şekilde üretilmişlerdir.
Ne çevirdiğiniz belli değil sizin.
Çingeneyi padişah yapmışlar, tutmuş babasını kesmiş hesabı sizinki.
Yanlış dusunuyorsunuz .Sadece bu kurallar biraz hızlı bir şekilde uygulamaya geçtiği için abes gelebilir!
Orta mı germeye hiç gerek yok bence. -
Amacım ortamı germek değil bazı isteklerimi dile getirmekti.Bence bu hobi yeni yeni yayılmaya başladı.Bazı üstatlarımız yıllardır kullanıyor olabilir istisnai bir durum.Bu tür standartlara kurallara uyulması tabi ki gerekiyor fakat bana göre her şey biraz hızlı gelişmiş sanki.Ben 12 fpe gibi bir güç sınırının geleceğini nerden bilebilirim.3 hafta önce mod 125 i aldım.Pişmalık duymuyorum.Eminim ki abilerim,üstatlarım bu konuya en kısa zamanda bir çözüm bulabileceğine inanıyorum.Gerekse farklı başlıklar yapılacak yarışmalar ile.Yanlış bir şey söylediysem affola.
Saygılar -
Bizler gelmek isteyen fakat ekipmanı uyumlu olmayan arkadaşlarımızla kendi tüfeklerimizi paylaşmaya hazırız.Yeterki gönüller bir olsun
Abi akşam akşam duygulandım vallaha .Keşke sizin gibi düşünen abilerimiz üstadlarımız olsa.
-
Abilerim arkadaşlarım çok yanlış düşünüyorsunuz.Burada kimse katılmamak için bahanesi falan değil!
Ben Hatsan mod 125 i borçla aldım.Bu hobiye gönül verdim.12 fpe ye göre benim havalım biraz kaslı kalıyor.Öğrenci bir insanım gelir kaynağım yok!Bana bu konuda destek olacak bir babamda yok!Ona görede bu fiyatlar çok uçuk geliyor.Bir Ft yarışması için ayrı bir havalı alacak durumumda yok.Konuyu gördüğümde hobiden soğuma derecesine geldim.Siz insanları teşvik etmek yerine böyle kısıtlamalar getiriyorsunuz, daha doğrusu Avrupa standartları.Bu konuda ayrı bir başlık altında pcp ve yaylı olmak üzere iki sınıfa ayrılmış,güç kısıtlaması olmayan bir yarışma görmeyi çok isterim.Yanlış bir şey söylediysem özür dilerim.Sadece aklımdan geçenleri aktarmak istedim
Saygılar... -
Bence hiç uğraşma eğer ft ye gideceksen şu tüfekler fena değil
Durum varsa
Tx200 carbine, hw97
Yoksa orta ölçek
Diana 21, webley stingray,Daha uygun
Cometa 220, stoeger x5, baikal mp 512m , winchester 800x
Ha illa uğraşıcam diyorsan kral demon 4.5( 150 tl filan) al alttan levyeli onun yayını değiştir. Hatta tornacı varsa tanıdık namlusunu 35 cm e kestir uç havşasını açtır. Toplamda 180 -200 tl ye ft tüfeği gibi bişeyin olur. Eğer biraz daha görsel istiyorsan retay troy 100 x i alıp aynı şeyi onada uygulayabilirsin yay yumuşadığı için tüfekler için dahada iyi olur. Oda 300 civarı çıkar
Mod125 yazıktır bırak öyle kalsın ayarını bozma 550 -600 tl o tüfek .
Menzil atışlarının olduğu yarışmalarda var mod 125 ile de ona katılırsın.
Babam torna tesviye mezunu -
çok güldürdün abi.Zaten kendisi ile gücünden dolayı bayağı bi sıkıntı çekiyoruz.
-
Mod 125 5.5 cal i 12 fpe ye nasıl düşürürüm
-
Tahtanın ebat ı nedir?Mod 125 suntayı deliyorda
-
Yapalı çok oldu
-
Gamo p900 öneririm abi.Ben hedef kagidinin arkasına yastik koyuyorum öyle atış yapıyorum.Mod 125 var bende arkasına sunta koyuyorum bazen delip suntaya saplanıyor