denemelerimde en iyi isabeti 780-800 fps aralığında bulduğum için bu hızı ayarladık
ve 150-200 metre aralığında gayet başarılı olduğu tecrübeyle sabittir
mehmet42 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
denemelerimde en iyi isabeti 780-800 fps aralığında bulduğum için bu hızı ayarladık
ve 150-200 metre aralığında gayet başarılı olduğu tecrübeyle sabittir -
arayıp görüştünüzmü çoğu ürün ellerinde yok fiyatlar o yüzden ucuz geliyor size
-
bu hafta sonu tekrar buluşacağız istersen gel gör son durumu ne aşamada olduğunu
-
metehan parçaları emrah imal etti piyasadaki tüfeklerin çoğuna uyacak şekilde oldu tüpü ve regülatörü kendin temin ediyorsun diğer parçalar kit halinde hazır tüp regülatör 80 dolar civarı emrah kite 250 tl diyor yani toplamda 500 tl gibi bi maliyet oldu.
kendin takabiliyorsun hiç bir zorluğu yok.ben hem 5.5 ta hem 6.35 te denedim gayet iyi oldu. sök tak 5 dakika -
tüfeğin fotoları
-
testler gayet başarılı emrah bu işi başardı
emrahla bir araya gelebilirsek hem chrono hemde grupman paylaşımı yapacağız -
benzer bir olay geçen ay benim başıma geldi galatian tüfeğimi gönderdim geri geldiğinde içinden çıkan bakım kağıdında yazan ifade aynen şöyle;
tüfeğin şarjör çevirme sacı değişti genel bakım yapıldı 30mt atış yapıldı.
peki sıkıntı ne?
tüfekle boş atış yaptım namludan fıst diye bir ses geliyor güç sıfır aradım olurmu biz 30 mt atış yaptık sorun yoktu dediler namluyu söktüm tüfeğin namlusunun içinden pul gibi bir şey çıktı namluyu tamamen tıkamış acaba nasıl atış:) yapmışlar 30 mt merak ettim.
bence işleri arttıkça servis kalitesi düşüyor -
galatianda çekiç yayı at 44 gibi değil
ayar yapılamıyor çekiç yayınada at 44 deki gibi kolay ulaşılamıyor ama tüpün üzerinden basit işlemlerle hız ayarı kısmen yapılabiliyor -
galatianda çekiç yayı at 44 gibi değil
ayar yapılamıyor çekiç yayınada at 44 deki gibi kolay ulaşılamıyor ama tüpün üzerinden basit işlemlerle hız ayarı kısmen yapılabiliyor -
-
güle güle keyifli günlerde kullanın
-
6 atış değil ikisde 9 atış
-
yan sanayi rüştü abide var ironarm nickli
-
Benim en çok sevdiğim atış gurupman
Tebrik ederim güzel atış olmuş
teşekkürler bende severim grupmanı
-
JSB küçük bir grup yaparken Hatsan Torpedo inadına büyük bir grup yaptı pellet farkı...
-
metehan regülatörün markası ne
-
envanterde bi bu eksik bunuda aldıracaksın mustafa eline sağlık güzel çalışma olmuş
-
kamuran bey elinize sağlık gerçekten faydalı bilgiler paylaşmışsınız teşekkürler
-
bazı markalar hariç yaylı adamı hasta eder tabi bu sizin beklentilerinize de bağlı ben 50 m den pellet kutusunu vuracağım derseniz yaylı sıkıntılı ama 5 kg yağ tenekesine atarım bu da bana yeter derseniz yaylı olur neden olmasın tabi yaylı pcp arasındaki güç farkı da cabası