bende galatian ııı var 50 - 55 arası atıyor dolu tüple orjinal hali ile
regülatörden sonra 27 gr ince mehmeti 870 fps 18 regüle atış yapıyor
yani 950 fps ile 60 atış biraz zor. tabi 4,5 kalibre olursa silah mümkün olabilir mustafa ekizle bir görüşün bence
mehmet42 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
7,5 joule olsaydı en az 150 tane atardı benim s410 7,5 joule geldi 150-160 tane atıyordu
-
bu güne kadar mustafaya iki tüfek yaptırdım ikiside on numara oldu mustafa bu işi gerçekten bilerek yapan bi arkadaş eline sağlık mustafa
-
amaç atış sayısını artırmaksa çekiçyayı değişimi ile hava sarfiyatı azaltılıp hafif pelet kullanarak atış sayısı artırılabilir sanırım
yani mustafa ekiz emüracat edeceksin -
hız azaltmaktaki amacınız nedir
-
merhaba bu silahta at 44 gibi güç azaltma yapılamıyor
-
Maşallah. Elinize sağlık.
teşekkürler -
halil abi resimlere dikkatli bakarsan yarısı kalmış bir mermi var o mermi kutunun içine ağırlık yapsın diye koyduğum mermere çarparak o hale gelmiş. sanki mermi ortadan jiletle kesilmiş gibi hızı sen tahmin et artık tahribatta ona göre
-
mehmet hedefin arkası nasıl olmuş baktınmı tahribat nasıl 200 m de bu arada ellerine sağlık
elinize sağlık hocam, tebrik ederim..
teşekkürler
halil abi aynı mesafede 2.5 kg boya tenekesini iki taraflı delip geçiyor mustafanın dediğine göre 250metrede de çok rahat deler geçer sıkıntı yok diyor -
seninde paylaşımlarını bekliyorum regülatörden sonra
-
toplam 10 atış yaptım 2 tane ıska var.tüfekte ekiz regülatör vardır.kutu içine koyduğum mermer parçasına çarpan peletin yarım halinide çektim
eline sağlık mustafa ekiz -
sen paylaş meraklı adam bıkmaz
-
sendende aynı paylaşımları bekliyorum
-
mustafa döktürmüş güzel atışlar
teşekkürler halil abi -
harbiden iyi oldu regülatör muazzam oldu tüfekte dengeli olunca cuk oturdu senin regülatör ne alemde
-
teşekkür ederim 20m grupmanlar nasıl ama
-
yanlışın var metehan hepsinde sola çekti görünen siyah noktalara değil onların üstünde bir sıra daha siyah nokta daha var onlara nişan aldım resimde görünmemiş o noktalar tüfeği 20 m sıfırladım
-
bu atışlarda 10 ar atış hafif rüzgarlı
-
hava biraz rüzgarlı rüzgar şiddetini belirtmesi açısında bayraklarıda çektim grubun biri 12 atış diğerleri 10 ar atış
mustafa ekiz regülatör işini iyi yapıyor eline sağlık resimleri yükledikten sonra farkettim ilk resimde sol alt köşedeki grubu dikkate almayın bu konuyla alakası yok birinci resimde iki grubun ortasına parayı koydum ikisi farklı gruplar -
normal bir durum atışlardan sonra kontrol edip sıkmak gerekiyor. sonuçta tüfek yaylı pcp değil