hayırlı olsun kullandıkça paylaşımlarınızı bekliyoruz
mehmet42 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
temas etsede sıkıntı olacağını sanmam aralarında çap farkı çok
-
yivlere temas etsede 5.5 namluda 4.5 in birşey yapacağını sanmam kenarlarda boşluk kalıyor çünkü
-
hayırlı olsun
-
o konuda ben yorum yapmadım fakat 7.62 ve 9 mm türkiye'de satılmayacakmış bunu kendim teyit ettim
-
yorumlardan
yoksa bende 6.35 yok belittiğim gibi -
tavsiyeniz aklımda forumda 2. el bir 6.35 mod 125 sniper bulursam alacağım 6.35 de pcp zahmetli iş 20 at bir doldur. birde eğer reglülatör olmazsa 2. şarjörde saçmalamaya başlar gibi geliyor bana
-
yurt içine büyük kalibre satmayacaklarmış...
-
Bu konuya tek kelime kafi ''SÜPER''
bencede öyle oldu mustafa +AA= harika sonuç -
Tebrikler güzel çalışma olmuş .
Mehmet abiyede hayırlı olsun , artık ft de kendini gösterme zamanı
teşekkürler senide peşimden bekliyorum -
Ellerine sağlık Mustafa, .çok güzel sonuçlar çıkmış..
çözdün sen bu işi, ezberledin yani daha doğrusu, sana sapan versek regüle edip göndereceksin korkuyorum .
ellerine sağlık..
-
eline sağlık mustafa bundan sonra iş bana düşüyor
-
arkadaşlar bence hatsan bu ülkedeki havalı tüfek pazarını eline almış zaten bizi kümesteki kaz olarak görüyor ne versek yiyecekler diyor.arkadaşlardan biri yazmış 2 yıl almayalım mesela diye biz almayalım ama 100 -200 bütçeyle yaylı alanlar yada 500-1000 tl bütçeyle pcp alanlar onlar için hatsan iyi bir arkadaş yazmış atac çıkmasa vortex satmayacaklardı diye adamın iç pazarda rakibi yerli firma yok neden satsın ki yeni satmaya başladı avunun bakalım 1-2 yıl onunla işte şimdiki pcp leride kullanın demeye getiriyor 2-3 yıl daha rakip bir firma ucuz bir pcp getirirse hemen satmaya başlar iç piyasaya merak etmeyin
ha şuda bir gerçek eğer hatsan olmasa hiçbirimiz aldığımız ithal pcp veya yaylıları şimdiki aldığımız fiyatlara alamayız en az %30 daha pahalı alırız
uzun lafın kısası allah hatsanın yokluğunu göstermesin muhtaç da etmesin -
şaka bi yana 1 haftaya kadar beyşehire gideceğim silah fabrikalarına da gideceğim orada bi araştırma yapmak lazım üzümlü huğlu
-
silahın dipçik savaroski kaplama altın tetik tarih oldu pırlanta tetik
-
sensiz olmaz mustafa
kişiye özel imalatları sen yapacaksın seri üretimi biz -
adamlar bize silah atölyesi açtıracaklar sonunda
metehan mustafa ekiz hazır olun yaz sonu açalım -
arkadaşlar ben bu gün görüştüm türkiyede satılmayacakmış büyük kalibreler
sadece yurt dışı satılacakmış ama dışarıdan getirtilebilirmiş nasıl olacaksa o -
evet tam üstüne bastınız
eğer isabetli ve bilinçli atacaksak bunları araştırıp paylaşmamız lazım
şu an bende krono yok ama olan arkadaşlar deneyimlerini paylaşırsa sevinirim -
kafama takılan yer
hangi peleti hangi hızla atalım ki daha isbetli atışlar olsun alt ve üst sınır nedir
.177 ?
.20 ?