budurumda isabeti etkileye faktörleren
1-hız
2-aerodinamik
mehmet42 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
yani pelet namluya tam oturmadığı zaman hız kaybıda yaşanıyor değilmi
-
arkadaşlar silahın pellet seçmesi atış hızıyla mı ilgili bu konu ile alakalı bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim
-
amerikalılarda deneyip eksiklerini giderip mükemmel haliyle bize satıyorlar
-
sizde hem 4.5 hem 5.5 vardı değilmi
-
kralın cfx kopyalarından memnunmusunuz
-
yardım için teşekkürler
-
incelemelerimde mod 48 in çok isabetli olduğunu gördüm zannedersem mod 52 den biraz hafifti mod 48 .177 tavsiye edermisiniz. uzun lafın kısası yasa çıkmadan güçlü bir .177 alasım var dianaya o kadar para vermeyip mod 125 .177 mi alsam yoksa aldıktan sonra pişman olurmuyum diana almadığıma kararsızım. kısacası beni havuza itekleyecek birine ihtiyacım var
ha bu arada kafamı kurcalayan alttan kurmalı mod 460 magnum alternatifide var -
hazır dianadan bahsediliyorken mod 48 hakkında bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim
-
Ellerinize sağlık çok güzel olmuş. Tebrikler. Başarılı grupmanları görünce hevesleniyor insan:)
teşekkürler -
şimdi benim 2 tüfek var mustafa da onları yapıyor ondan sonra seninkini yapacak o zaman
-
Tufek regulatorlu mu ?
Hey massallah tebrikler
teşekkürler silah regülatörlü
metehan sen bizden daha heveslisin ileriki zamanlarda ben senden çok iyi grupmanlar bekliyorum
sen daha taktırmadın regülatörü değilmi -
Mehmet Bey bence daha fazla calısmayın 10 atısta daha ne kadar kücük olabilir, ellerinize saglık tebrikler .100 metre atıslarını gormek isteriz ..
teşekkürler havalar çok bozdu düzelir düzelmez 75 ve 100 atışlarını deneyeceğim -
Elinize saglik guzel olmus.hang bsa durbun kullanildi bu atislarda
murat beyden aldığım 4 14x44 ffp ile atmıştım -
50 m 5 atışlık grupmanlar
-
teşekkür ederim 5 li olanlarda var onlar daha dar alanda 1 krş çapında oldu ama yorumlara baktığımda 10 atış daha belirleyici olur gibi şeyler okuduğum için 10 lu olanı paylaştım
-
dükkanı kapatıp gidiyoruz beyler...
tebrıkler abi
teşekkürler -
tüfekte regülatör var sanırım 115 bar ayarlı 40 civarı atış yaptırıyor
-
Merhaba Mehmet Bey Grupman şimdiye kadar benim yaptığım tüm grupmanlardan daha başarılı.
Zamanla daha iyisini yakalayacağınızdan eminim.
Başarılar dilerim.
teşekkürler murat bey tüfek iyi ben de daha iyi olacağım zamanla ha bu arada dürbün BSA -
Tebrikler. Ben beğendim, iyi atışlar.
teşekkürler