manurhin tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Ferhat hocam ; dediğin çok doğru kaslarının silahın ağırlığını kanıksaması
    Gerekir ki yorulma emaresi göstermesin veya yardımcı kaslar devreye
    Girmesin ,aksi halde çabuk yorulur ve ıskalamaya başlarsınız .

Atışları ne kadar Relax durumda yaparsanız isabet oranınız o derece
    Yüksek olur.

Tabanca atışı;
    Bu klasmanda atıcıyı başarıya götüren önemli kavramlardan bi tanesi,
    Kas hafızasıdır;içeriği şöyledir hedefin karşısına geçip gözlerinizi kapatın
    En doğal halinizle silahı hedefe doğrultun ve gözünüzü açın nişangahın
    Hedefte vurmak istediğiniz noktanın neresinde, büyük olasılıkla sapma vardır
    Nişangahı vurmak istediğiniz noktaya taşıyın ve bu pozisyonu sık sık eğitim
    Yaparak kaslarınıza ezberletin, ve zamanla doğru pozisyonu kendinizi
    Kasmadan her defasında bulursunuz ve isabet oranınızı katlamış olursunuz.

Gözünüzle hedef arasında hayali düz bir hat düşünün , silahın gez ve arpa-
    cığını bu hatta oturtarak en kısa sürede atış yapma imkanı bulursunuz.

Saygılar.

Değerli hobidaşım efsenfs nickli, Efe Serhat Nefi kardeşimin bana hediye ettiği, KWC bb atar
    2,5 " Tabancayı pelet atar hale dönüştürmeye çalıştım.

Daha önceki mod çalışmamdan elimde kalan Crosm 357 6" yivli boruyu uyarladım silah 2,5 "
    Olduğundan kullandığım yivli boru çıplak kaldı , bunuda daha önceden elimde kalan tüfek
    Yivli boru parçasını torna edip diş çekerek silaha ilave ettim , yapılan ilaveyi daha estetik kılmak
    Için polyamid türü bir malzeme kullanıp moderatör görüntüsü vermeyi düşünüyorum.

Bb lerin konduğu kartuşları 5 lik matkap ucuyla derinleştirip pelet konur hale getirdim,

Resimde görülen sarı yivsiz boruparçası orijinalidir.
    iki çeşit peletle 6 Şar atışlık isabet testi.

çok güzel olmuş...ellerinize sağlık.

benimde aklımda bir atış sehpası var.projeyi çizdim kağıt üstünde.katlabilen çanta boy bir ürün çıkacak ortaya ama ahşaptan hiç anlamam.kalınlığı 1 cm en 5cm uzunluk 60 cm olmasına rağmen esnemeyecek , matkapla delerken çatlamayacak islemesi kolay bir malzeme lazım...sizce hangi ağaç bu kriterlere uyar? bu arada kalınlık 1.5 da olabilir onda kararsızım.

En kolay bulabileceğiniz dayanıklı ağaç cinsi Gürgen dir,

Kayın ağacıda dayanıklı dır, temin edebilirsiniz.

Kolay gelsin.

Avcılıkta önemli olan silahı doğru omuzlamaktır, omuz ve yanak kaynağının her
    Seferde aynı olması istikrarlı atış için şarttır ,ustalar avcılık ve atıcılığa yeni başlayanlara
    Boş silahla silah omuzlama talimi yapmayı tavsiye ederler burdaki amaç doğru omuzlamayı
    Reflex haline getirmektir , bunu eniyi trap ve skeet atıcıları bilir.

mod 25 in birebir aynısı olan Browning 5,5 la 20 metredeki su dolu 500 gr lık pet
    Şişeyi Gamo expander ile delip geçti, boşalan pet' tekrar atış yaptım sadece çökertti
    3 atışta pet yırtıldı.

Atış bugün saat 15 00 sularında yapılmıştır.

Ferhat niyeti ateşliye bozacan galiba , süreç şöyle Aile hekiminden sağlık belgesi,
    Bu hekimler belge vermeye yanaşmıyorlardı ancak son düzenlemeyle kişide
    Kuşkulu bir hal yokise vermek durumundalar,aksi halde ilgili sağlık md şikayet edilebilir
    Sportif amaçla kullanılacağı beyan edilirse, sorun çıkmadığı duyumunu aldım.

Savcılıktan adli sicil belgesi, 27,50 krş silah vergi dekontu, dilekce, vergi dairesinden borcu
    Yoktur belgesi ile müracaat ediliyor ,akabinde G B T kontrol ve parmak izi alındıktan sonra
    Size gün verip gönderiyorlar,

Hakkınızda arama veya açılmış bir dava varsa duruma göre dosyanız askıya alınabiliyor.

Gez yarığı ile göz bebeğini, yatayda ve düşeyde açı oluşturmayacak şekilde
    Hizalayıp kaynak noktanızı ezberlemelisiniz ve bunu reflex haline getirmelisiniz.

Başka bir yolu varsa bilen arkadaşın yardımcı olacağını umuyorum.