Bozkurt avda, Luger p 08 var görünüyor bi bakın isterseniz.
KWC Luger p08 bbs atar 12 gr co 2 .
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bozkurt avda, Luger p 08 var görünüyor bi bakın isterseniz.
KWC Luger p08 bbs atar 12 gr co 2 .
Sanıyorum dürbün kullanmayı düşünüyorsunuz; bu durumda kaç metreye kaç dotla
Atacağınızı bulmak zorundasınız, gözün yetmediği yerde dürbün le atış eğrisi tesbit
Çalışması yapmak zorundasınız , aksi halde boşuna pelet ziyan olur.
Abi bu arada namluyu kolay kolay degiştirmiyolar diye biliyorum benim tamir kağıdında namlu doğrultuldu ibaresi vardı
Ertuğrul senin tüfekte ilk defa hafif bir eğrilik olmuş olabilirki herhalde sen bile fark edemedin
Servis seri no üzerinden yaptığı tamiratı kayıt altına alıyordur ümid ediyorum tekrar namlu
Sıkıntısı olursa sorun kronikleşmiş demektirki değiştirmek kaçınılmaz olur.Hatsan da
Bunu takdir eder sanıyorum.
Öncelikle geçmiş olsun, bizim havalı silahların namluları ,ateşlilerdeki nitelikli çelik
Gibi değil valibey kardeşimde belirtmişti, oldukca yumuşak malzemeden yapılıyor
Hatta kurma hamleleri bile zaman içinde gözle fark edilemeyen eğilmelere sebep olabilir
Bir kaç tane namlu işleyerek gözlemledim, ben olsam düzeltmekle uğraşmam gerekirse
Bedeline katlanır sıfır namlu taktırırım bi ker eğilme başladımı kurma hamlelerinden bile
etkilenir.
Cairgun dada görüldüğü gibi atış eğrisinde iki çakışma noktası vardır, bende bunu
Vurgulamak istedim ki bu egrinin mühimmada göre bir miktar değişebileceğini belirttim.
Burdaki konu sıfırlama noktasını açığa çıkarmaktır.
Mavi çizgi düz hattın altında başlıyor kırmızı çizginin üstüne çıkıp sonra düşüyor
Koyduğunuz resimde, ben elde karikatürize ettim, bana göre fark yok, kavisi abartmış
Olabilirim bu yanlış olduğu anlamına gelmez, neticede elle çizdim ,alıntı yapmadım.
aynen dediğiniz gibi ,önce hafif bir düşme yaparak yol alır ve yükselir,genel atış eğrisi formu
Budur, kullanılan mühimmad ağırlığına göre bir miktar farklılık olur.
Teşekkürler Cihan ,
Yardımcı olabilirsek ne mutlu.
Sıfırlamayı ben resimdeki x noktasına göre yapılması gerekir diye biliyorum
Eğer yanlışım varsa bilen arkadaşlardan öğrenmek isterim,
Bu x mesafesinin silaha göre değişeceğini düşünüyorum ,magnum sınıfı bir silah
Için bu mesafe 25 mt olabilir,
Silahınızın atış eğrisini , 10 mt arayla dizeceğiniz hedef kağıtlarına yapacağınız atışla
Isabet noktalarını kıyaslayarak 50 veya 100 mt deki atış eğrisin bulabilirsiniz,
Sıfırlama atışında en önemli nokta ,namlu ile hedef aynı düzlemde olmalı,
hedef ,sizden alçakda veya yüksekte ise her iki durumdada üst vurursunuz.
Şenol bey,
Bu gez arpacık uyumsuzluğu benide rahatsız etti , birde benim gözde yaşa bağlı sorun var
Yakını net göremiyorum bende çare olarak gezi söktüm onun yerine Eser'in gezini namlu
Üzerine monte ettim, tüfeklerde olduğu gibi, yani gözden uzaklaştırmış oldum, ayrıca bu
Bahsettiğiniz gezin genişliğini , pelet kutusundan küçük bir parça kesip daha dar bir parça
Hazırlayıp siyaha boyadım ve eser gezinin üzerine yapıştırdım, arpacığında üst hareketli kısmını
ayırıp ,gene Eser arpacığını buraya uyarladım, bunları modifiye sayfasında sunmuştum,
bu şekilde kendime göre en uygun duruma gelmiş oldu,orijinalinde olan kırmızı yeşil noktalı
Nişangahı kullanamıyordum,
Mag 800 de durum farklı değil şu an üzerinde reddot var fakat onuda modlamayı düşünüyorum,
Müsait bir zamanda superchargeri size takdim edeyim hertürlü bi kıyas yapın isterseniz,
Saygılar.
kolay gelsin Şenol bey,
Bendeki supercharger 4,5 en çok kırmızı kutulu gamo match' ı sevdi öyleki
Başka pelet araştırma ihtiyacı hissetmedim, ben dipcikli kullanıyorum 25 mt
Kadar isabeti hiç fena değil.
Paylaşım için teşekkürler.
Tebrik ederim hocam cok güzel calışma
Olmuş ellerine sağlık..
Sağolun hocam teveccühünüz,
Sizin çalışmanızıda gıpta ile izledim.
Saygılar sevgiler.
Sağol cihan kardeşim,
Bu ara biraz boşluk vardı , aradan çıkarayım dedim öylede oldu,
Selamlar.
Ellerine sağlık Turan abi.
Dipçik orjinal olmuş, çok güzel..Bu tabancaya ısınmaya başladı içim, banada aldıracaksınız en sonunda, böyle süslüyorsunuz sonra canımız aynısından istiyorBu arada moderatör için;
en son her yerini bitrdikten sonra, kapakları kapatıp toplayın..
Sonra tezgahta bir parçaya diş açın, ama bu parçayı sökmeyin.. moderatörü bu tezgahtaki parçaya bağlayıp çıkış deliğini bu aşamada delerseniz bence hiçbir sıkıntı yaratmaz..
Teşekkürler Ferhat hocam,
Beğendirebildiysek ne mutlu, bu tip silahlar hafif ve pratik olduğundan daha çok hoşuma
Gidiyor.
Tavsiye için ayrıca teşekkür ederim, ihtiyaç olduğunda uygularım.
Saygılar.
Özgür hocam,
Bugün kar tatIilindeyim doğrudur, malum sahaya çıkamıyoruz paslanmamak adına
Hasbel kader biraz uğraştım,
Moderatörü ben yapmadım ; bizim tezgahlar çok hassas değil kaba iş çalıştığımızdan ,
Merkezleme sorunu olabilir diye hiç bulaşmadım hazır almıştım iki yıl önce.
saygılar.
Yeni oyuncağım , mag 800 e seyyar dipcik ve moderatör uyguladım.
Hatsan teknik servisi arayıp durumu anlatın, onlar gerekeni yaparlar
endişe etmeyin , müşteriye yaklaşımları oldukça iyidir.
Ferhat geçmiş olsun,tansiyon düşmesini bende yaşamıştım yapılan testte , benim aslında
Kan şekerinin düştüğü anlaşıldı ve bu yönde tedaviyle tansiyonumda düzelmiş oldu , bu küçük
Bilgi aklında olsun.
2100 doğru ellere teslim edilmiş , gerekenin yapılacağından hiç kuşkum yok,
Tekrar geçmiş olsun, sıhhat ve afiyette ol.
Crosman' ın Türkiye distribütörü Meydan Av firmasıdır, üstadların dediği gibi
Bu silahı getirmeye pek niyetli görünmüyorlar.
Hayırlı olsun güle güle kullanın[/qqu kullanın
Dipcik sart gercekten tabanca gibi degil .agir bence:)
Gule gule kullanin hocam
Sağolun Arkadaşlar eksik olmayın, umarım sizlerde gönlünüzdekilere en kısa zamanda
Sahip olursunuz.