manurhin tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Bulundugunuz yerde Tornaci varsa kovani aynaya baglasin yayi ve
    teferruatini sport ile kovana takip sifir risk ile montaji yapabilirsiniz.

Bu imkan yoksa kovani bir tezgah uzerine sabitleyin yayi ve teferruatini
    yerine koyun karsisina manuel calisan oto krikosunu yerlestirin krikoyu
    bir sekilde sabitleyin yay tutucu ile kriko ucunu merkezleyin ve krikoyu
    yavas yavas ilerletin , cok dikkatli olun herhangi bir parca firlatma olmasin.

Tornacida yaptirmanizi tavsiye ederim.

Dediginiz gibi her iki silahinda birbirine gore one cikan yonleri var,
    Bana gore dusmani imha etmek kadar , onu yaralamak da bir muharebe tarzi olabilir
    Arkadasinin yerde can cekismesi diger unsurlari ne kadar etkiler, onun ilk yardimi ve
    kullanilacak malzemede dusman unsura verdirilmis zayiattir .

Saygi ve sevgilerimle.

Monofaze motor iki kasnak ve kayisla hill pompa calistiran var
    Anladigim kadariyla siz kirsalda portatif bir alet yapmak istiyorsunuz,

Benzinli agac kesme motoru dusunulebilir ama yapilan masrafa degermi bilemem
    Bu motorlar kisiye ozel motosiklet yapiminda, cocuk boy katagorisinde kullaniliyor
    sizdede ise yarayabilir.

Bazi moderatorlerin isabeti olumsuz yonde etkilediginden bahsediliyor,
    Bu konuda derinlemesine bilgi sahibi deilim, ancak bu moderatorun ic
    yapisyle alakali oldugunu okumustum farkli ic yapiya sahip mod lar olugunu ,
    biliyorum bu yuzden kesin bir sey soylemek zor.
    Gorselik olarak dusunuyorsaniz, benim superchargere uyguladigim gibi ici bosaltilmis
    bir sahte mod olabilir, ben oyle yaptim cuzi bir rakama disleri asinmis bicr mod alip
    icini bosaltim namluya bagladim hem gorsellik katti hemde namlu uzadigindan
    kurmak son derece rahatladi mod un disleri asinmis olcugundan iceriden kontra somunuyla
    saglamlastirdim.
    Kolaygelsin.

Biliyorsunuz moderator namlu cikisindaki patlama sesini absorbe eder
    Silahin diger mekanik sesine bir etkisi olmaz, bu yuzden yaylida pek is
    yapmiyor ,eger gorsellik katmak isterseniz namluyu silahta ayirip dis
    cektirebilirsiniz bir tornaciya ihtiyaciniz olacaktir,
    Veya namluya yaptiracaginiz bir aparat moderator takmaniza olanak saglar
    yalniz arpacik sorun cikarabilir eger optik kullanipta arpacigi iptal ederseniz olabilir.

Bb leri dizdiginiz yere bb ler uzerine dizilecek sekilde bir miknatisi cift tarafli
    bantla tutturabilirsiniz.
    Veya
    Namlu dis capina uygun yuksuk seklinde bir miknatisi atim yatagin en yakin
    yere takabilirsiiz, piyasada her sekilde iknatis bulabilirsiniz. Ornegin İst karaoy
    persembe pazari.

merhaba Arkadaşlar,

Daha önce dipcik uygulaması yapıp çok keyifle kullandığım superchargerimin hem dipcik formunu değiştirdim
    hemde gez ve arpacığını.
    Yaşabağlı yakını net görememe durumu olduğundan gezi gözden uzaklaştırmam gerekti , bunun içinde
    atim yataği üzerine delik delip buraya m 4 mm diş çektim ve monte ettim,
    Arpacığını pimden ayırarak üst kısmın aldım buraya başka marka silahın arpacığını uyguladım herşey
    eski haline dönecek gibi yapıldı , üzerindeki moderatör sadece kurmayı kolaylaştırması içindir.

Arpacığı değiştirmemdeki sebep güneş altında atişta kapalıda olduğu gibi net görünmedinden herkes
    için aynı olmayabilir bu benim tercihim ve çok yararını gördüm hatta başka bir silahımda gezinde
    üzerini kapattım oldukça faydalı oldu ,güneş altı atışlar için tabiki.