OK o zaman eksik anlaşılma olmuş... cetvel ayrı olduktan sonra sorun yok...
cenkog tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
Olmaması lazım bence... Ayrı kategoriler olmalı...
-
Kadıköy Selamiçeşme'de oturuyorum.
-
Sevgili arkadaşlar, ülkemizdeki FT ve diğer yarışmalarda yaylı ve PCP sınıfları her zaman ayrı mı oluyor, yoksa herkesin beraber yarıştığı bölümler de var mı? Eğer varsa yaylılar burada dezavantaj içinde olacaklardır diye düşünüyorum...
-
Çok teşekkür ediyorum sevgili arkadaşlar, tanışmayı ben de çok isterim. Tel: (532) 375 15 15
-
Belli bir kullanım ve çalışma süresi sonrası 12 fpe'ye düşer mi acaba bu yayın gücü? Bir de bu gücü ölçebileceğim aletleri nereden temin edebilirim?
-
Bu kiti getirtebileceğim somut bir link var mı acaba bildiğiniz?
-
Sevgili arkadaşlar 4.5 cal. bu silahla resmi yarışmalara katılabilmem için 16.3 J olması gerekiyor. Bu silah kutudan çıktığı haliyle buna uygun mu ya da bunu nasıl sağlarım? Yoksa baştan fabrikadan böyle bir silah mı ısmarlamam gerekiyordu? Sadece yayı değişerek bu sağlanabilir mi?
-
Hawke 8-32x50, WR HW97K'ya takıldığında pellet yükleme haznesinin üstünü kapatıyor; pellet yüklemeyi zorlaştırmıyor mu bu durum?
-
Bir de "March 8-80x56" bulunuyor mu yurdumuzda ve bildiğim kadarıyla 34 mm ve standart dışı bir boyun genişliği var; hangi dampa ile takılıyor bu?
-
Hawke 8-32x50 hangi dampa ile kullanılıyor yaylılarda genellikle?
-
Ben FT müsabakaları için hazırlanmak istiyorum ve gereksiz para sarfetmek istemiyorum. Her şeyin en iyisini ve bir defa alma huyum vardır... Dünya şampiyonasında kullanılan ekipman belli zaten. Tüfeğim de bir Weihrauch HW97K...
-
-
Uzunluğu 42 cm galiba ve benim HW97K'ya olmayacağına kanaat getirdim... Hangi dürbünü planladığınızı öğrenebilir miyim acaba?
-
Sevgili arkadaşlar bu dürbünü yurdumuzda bulma şansım var mı acaba?
-
-
7.5 Joule aldatmacasına maruz kalmış olabilirsiniz... Artık tüm bayiler tüfek değil oyuncak satma yolunda...
-
Sevgili arkadaşlar,
bu markanın düzeni olarak yetkili servis ve yedek parça hizmetleri var mıdır ve nasıldır, güvenebilir miyiz? Veya bu konuda saat ustaları tadında ve marka bağımsız çalışan güvenilir tamirciler yurdumuzda var mıdır? İlginize teşekkürler...
-
Sevgili arkadaşlar bu FX ve/veya Steyr tüfeklerin yedek parça ve tamir işlerini kimler yapıyor ve bu hizmet güvenilir ve sürekli mi? Okuduklarından anladığım kadarıyla bu PCP tüfek işi külfetli öyle alınca bitmiyor, teşekkürler...