RWS R10 ların fiyatları ile orta halli yaylı alınır
Aynı şeyi düşündüm
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
RWS R10 ların fiyatları ile orta halli yaylı alınır
Aynı şeyi düşündüm
5.5 pellet yok denecek kadar az 4.5 pelletler güzel ama.Teşekkürler paylaşım için
Müthiş düşünce
Tek kelime ile müthiş.Söylenecek fazla birşey yok
Amin amin güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim ağabeylerim.. Allah hepimizin emeğinin karşılığını verir inşallah.
Daha mezun olmadık abim hayalleri bir kerede kestirip atmamak gerek 2 sene sonra kimin ne olacağı belli değil Allah ömür verirde görürsek o günleri bi yolunu buluruz elbet.Bende sana şu dizelerle karşılık vereyim o zaman
Yani içerde onyıl on beş yıl
daha da fazlası hattâ
geçirilmez değil
geçirilir
kararmasın yeter ki
sol memenin altındaki cevahir..
Allah sonumuzu hayır etsin. Hayallerimizle oynuyorlar
Bir öğretmen adayı olarak atama sayılarını öğrenince çok üzüldüm.Takip ettiğim kadarı ile aileler resmen yıkıldı.Onca hayal çöpe atıldı.Binlerce kişi yine mağdur oldu.Yine eylemlere yapılacak ama kimse umursamayacak.30.000 kişinin açıkta beklediği Sosyal Bilgiler Öğretmenliği alımı sadece 720 gibi komik bir sayıda kaldı.Bütün Sosyal Bilgiler öğretmenleri ve adayları adeta yıkıldı.Biz sayıyı 2.000 gibi civarlarda bekliyorduk.Ne diyelim yazıklar olsun..Bizlere bunları çektirenler kat kat fazlasını çeksinler
Bende işte bu konuya değiniyorum . güçler kısıtlanıyor nedeni hedefin poposuna kulağına değsede 12 fpe üzeri güçler haksız yere hedefi devirebiliyor Yada ki benim başıma Adanada geldi hedef okadar sağlam sabitlenmiştiki benim çakaralmazın devirmeye gücü yetmemişti vurduktan 1 saniye sonra düstü hedef. Buna hak veriyorum.
Ancak bazı kullanılan optiklerin güçleride maşallah 100 fpe lik tüfek gibi aslında adil bir yarıs olacaksa nasıl tüfek güçleri kısıtlanıyorsa optik güçleride kısıtlanmalı yada belli bir standartı getirilmeli
Bakıyosun atıcıya elindeki tüfekte ,tüfek kadar dürbün sanki pelet naml dan değil dürbünden çıkacak. Ben 3x9 40 baz alınsın derim. O,aman gerçek anlamda kişinin becerisini bir nebze öne çıkartmış oluruz. Dürbünlerden vazgeçmek zor tabiki ama bence bu daha sportmence olur
Bende bu tartışmanın tam burasına dahil olurum işte.Madem güce bir sınırlama getiriliyor.Ki kurallar bunu gerektiriyorsa destek veriyorum.Optiğede bir sınırlama getirilmeli.Yarışmalar adil olmalı
teşekkürler üstad
Tecrübeli abilerimden yardım alma ihtiyacı hissettim.Resimlerini gördüğünüz vidalardan gevşeme olmuş.Bende bir tornavida yardımı ile sıktım.Bu vidaların gevşemesi normal midir? Ayrıca tetiğin ordaki vidayı sıktıntan sonra tetik sertleşti sanki.Oradaki vida tetik ayar vidası mıdır? Tetiğin sertleşmesi ile alakası var mı? Yardımlarınız için teşekkürler şimdiden
Hakikaten artık biri grupman fotolarını paylaşsın 20 metre 40 metre neyse Bende merak içerisinde bekliyorum. Pelletler cok güzel görünüyor o pelleti kullanacak ekipman yok işte
Kesinlikle yağ tenekesini delip geçmesi lazım. mod 99 kullanıyorm 15 20 adımda felç ediyor tenekeyi
Kurşunları önceden yıkıyorum zatende Bir kerelik bi olaydı.Tekrarlamam uyarınız için Teşekkür ederim
mod 99 30 metre - Galeri - AirGunTürk
Krm pellet ile 30 metreden atış yapılmıştır Sonra kesip bi güzel yedim
30 grain çok fazla yaylılar için Ben gibi yaylı severler için gelmeyecek mi?
Kendi çapımızda bişeyler yapıyoruz abi ya
Pazar gününe yeni bir pellet denemesine daha hazır mıyız sayın forumdaşlar