Sordum atmadığını söyledi, ben de rahatsızlık gözlemlemedim zaten.
mrmataraci tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Benim oğlan atıyor, sıkıntı olmadı
-
Ankara'nın zaten bir takımı ve logosu varken yenisini aramak niye? Nedir bu bizim milletteki hizipçilik duygu ve dürtüsü? Tarih boyunca olduğu gibi herkesi kucaklayan takım yerine küçük olsun benim olsun mantığı mı geçerli? Bu sebepten 16 devletimiz yıklımadı mı?
Birlik ve beraberliğimizi kaybediyorsak logo kına olsun. -
Çadır mataracı'nın başına çökmedi ama koca bir taş düştü.
Şu işleri hayırlısıyla bir yoluna koyayım başınıza ben düşeceğim merak etmeyin
-
Hesabı kitabı dikkatlice yapılmaz, kar ve rüzgar yükleri ihmal edilirse sunsurma ya tepemize çöker ya da yoldan toplarız. Bunlar iş çıkarma değil bilimin gerektirdikleri şeylar
-
A (+) en kolay bukunan kan. Kan bankasına eş dost akrabadan kimi götürsen olur. Onlardan aldıkları her ünite için sana bir ünitr istediğin kandan verirler. Olmazsa belediyeye ve askeriyeye de müracaat edebilirsin
-
Mehmet başın sağolsun, merhuma Allah rahmet eylesin
-
Serdarım dönüş artistik olmuş, bale derslerine mi başladın?
-
Ben de yokum bu hafta
-
-
Merhaba Arkadaşlar,
4 Haziran Cumartesi günü Bursa!daki fuara gitmeye ne dersiniz?
Kafamdaki program:
08:00- 09:30 Yüksek Hızlı Trenle Ankara- Eskişehir
09:45-12:00 Bağlantılı otobüsle Eskişehir -BursaDönüş saat 19:00 Bursa'dan kalkış, 23:00 Ankara'ya varış
-
-
-
Erdinç sen lojistik kısmı hallet, ben tüfeği getiririm.
-
Hayırlı olsun Togay,
PTT gümrüğünde açtırmadılar mı paketi. Eğer açtılarsa bıçağa zorluk çıkarmadılar mı?
-
Kız bıçağı mı bu böyle pembe pembe? Delikanlıyı bozar...
-
Hayırlı olsun Erdem, güle güle kullanalım
-
Çocuk bayramını kutlayalım bakalım
-
İyi günlerde kullan Kamuran, hayırlı olsun
-
koreliler özellikle türkleri cok severler
kore savaşındaki yardımlarımızdan dolayı sanırım o zamanlardan beri türklerle kardeşiz biz derler.kanadadayken tanıştığım bütün koreliler böyleydi
zaten cok nazik insanlar
Bİldiğim kadarıyla aynı ırktan geliyoruz