Allah analı babalı büyütsün, yazıları güzel olsun
mrmataraci tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Rıfat Ağbi, Cem Ağbi, Kamuran, Başar, Alper nerelerdesiniz yahuu ?
Hava kötü diye gelmedim Erdinç, ayrıca bir de okçuluğa sardım o saatlerde antrenman oluyor. Buradaysan haftaya görüşürüz inşallah.
-
Vaayyy, Alper beyim foruma düşmüş. Av sezonunun kapandığı belli oluyor
Sayende iyi ördek vurduk valla helal olsun
-
Şu an avrupaya bile gönderilen bu saçmalara yurddışında çok talep görmektedir.
Avrupa'daki talep mazoşistlerden geliyor herhalde
-
hayırlı uğurlu olsun, Allah utandırmasın
-
İngiltere'de vergi %20 oldu
-
Condor kullanmadığım için sorularına cevap veremeyeceğim ama 75 yardada 3 inç grupman o kadar kötü bir beklenti ki, neredeyse sapanla taş atsan o grupmanı yaparsın
-
Çok ilginç, tebrikler. Yalnız aynı başarıyı çekimde gösterememişsin, videoyu izleyene kadar kafayı eğmekten boynum koptu
-
-
Cem haksızlık yapma, atış sırasında seni aradım ama telefonu açmadın. Ayrıca şeker hastalığı öyle insana herşeyden el ayak çektirecek bir hastalık değil. Kendine acımayı bırak ve atışa gel tamam mı "tam teşekküllü hasta"?
Bir sonraki buluşma başlığını atıyorum ve sana ithaf ediyorum."Kedi aynada k..çını görmüş, ben bu yaradan iflah olmam demiş" Buluşması
Sevgiler
-
Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın
-
Bunu yapan hayvanları havalıyla vurmak caiz midir?
-
Kazasız belasız kullanın
-
Tebrikler Ozan, gerçekten çok güzel bir grupman olmuş
-
Senin bu nazlı, hani nasıl desem bilmiyorum ama epey rospik
-
Tebrikler, güzel bir seri olmuş
-
işte bu sebebtendirki amerikada silahla yapılan ceza evi infazlarında kafaya değil değil kalbe nişan atılarak infaz yapılır.
Ya adam taş kafalı değilde taş kalpliyse ne olacak?
-
bu bir şehir efsanesi. ya siz hiç domuz görmediniz yada safirin gücü ve kalibresinden haberdar değilsiniz.
Miss piggy için olabilir belki Ama onun dışında domuzla karşı karşıya kalmak istemem. Ne safirle ne de başka bir tüfekle
-
Elinize sağlık, hem güzel bir yarışma hem güzel çekim olmuş
-
Sana müşteri olmakta bir sorun yok ama, başka servise müşteri olup sonra dört kolluya yolcu olma fikri insana bıraktırıyor