Şişeleri şerefime hatta şerefimize kıralım. Yarın benim ve Mustafa Serdar'ın doğum günü.
mrmataraci tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
-
-
evet bu merminin aynından bende de duruyor. geçen hafta mili kırdı. gerçi adam gibi silah yapılsa hangi mermi konulursa atsa ve haftada bir bi tarafı kırılmasa daha iyi olur. silah dediğin kullanıcıya güven vermeli . bu silahla domuz avına giden arkadaşlarda var ne diyim ?
Yalnız burada kabahat silahın değil, fişeğin
-
Ön teker nereye giderse arka teker de oraya gider
-
Savaşın en büyük işareti ordumuzun komuta kademesinin yerli işbirlikçiler vasıtasıyla bozulmak istenmesi değil de nedir?
-
-
Önemli olan herhangi bir canlıya namlu doğrultmak ve bir canı kasten almak..
O martı yavrusu hergün gelip serçe yese de bu onun doğasında var..Ama aynı martının doğasında bir insan tarafından başından 1 gramlık kurşun parçasıyla vurulmak yok..
Demek istediğim bu..Hatanızın farkında olmanız elbette çok güzel bir şey..Umarım bir daha yapmazsınız bunu..
Sevgiler..
Canlıya silah da doğrultulur, kasten can da alınır. Bunun adına av diyorlar ve insanın tabiatında var
-
Antalya'dan selamlar Kalbim sizinle
-
Birisi kuru buz bombası mı dedi?
-
Oğlumla beraber 06:30 da 2. çamlıktaydık. Biraz trap antrenmanı yaptık. Sonra 1. çamlığa merhaba deyip işe gittik.
Bu arada bizi karanlık işlere bulaştıran birisi, kafasi vardı. Kendisinden haber alınamıyor. Ya Cem'in eline geçti ya da ......
-
Tolga maalesef videoyu çekememişim. Herhalde çekim düğmesine tam basamadım , çok üzüldüm ama sağlık olsun
-
Sabah biraz geç kaldık. Saat 07:03:12 gibi PS'de olduğumuzda Cem ve Tolga otoparktaydı. Tolga sabahtan bir tur atıp gelmiş. Hep beraber yukarı çıktık, yeni trap makinemizi kurduk ve atışa başladık . Günün tartışmasız galibi Tunahan oldu. %70-80 civarı isabet kaydetti .
Ben de karanlık taraf serüvenine artık "sponsor" sıfatıyla devam edeceğim herhalde. Bugün benim 12 cal otomatiği kaptırdım. Neyse gene oğlan insaflıymış 36 Cal tek kırmasını bana verdi -
-
yok bu sefer kesin gelmeyecek
-
Cankurtaran'dan aşağı salarsan 15 km kadar götürür
-
Tabii ki bu arada namlunun üzerine dana gözü kadar Lothar Walther yazmakla namlu LW olmuyor
-
Bence de hem millete gaz ver hem geri çekil ne iştir provakatör müsün sen arkadaş?
-
Dizeli çıkmayacakmış sen al tüp taktır istersen
-
Ben de ikinci el satıyorsun sandım