Şu oturaklı modeller iş görür mü? ABD'de 125 dolar ama nakliye biraz tutuyor tabii
mrmataraci tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
O zaman kabaca bir liste yapalım, sonrasında duruma göre hareket ederiz. Arkadaşlar da kendilerini listeye ekleyebilirler.
1- Kafasi
2- Kyucel
3-mrmataraci ( rüçhan haklı hisse isterim ) -
Benim hakkımı ayır o zaman, tekrar dönebileceğimi zannetmiyorum
-
Sabah Tunahan ve Dogocan'ı alıp paintsign'a gittim. Başar'ın airsoft ekibi oradaydı ama ne Erdinç vardı ne de başkası. Haliyle burulabilecek tek şey de bıyıklarımdı Onun için üzülme Erdem, Erdinç bizi sahaya dikti ama kendisi yağmur dolayısıyla arazi, burmalar da yalan oldu
-
Alper, bizim ekipte silahını satan satana...Herkes karanlık tarafa mı geçecek ne?
-
-
Arkadaşlar, elalemin mülküne öyle elimizi kolumuzu sallayarak giremeyiz. Girersek adı haneye tecavüz olur, şikayet olursa kimseye derdimizi anlatamayız
-
Ee geeellll
-
Hayırlı olsun, kazasız belasız, iyi günlerde,güle güle kullan
-
Kamuran ve ben, yarın saat 06:00-07:00 arası karanlık sanatlar eğitiminin bir parçası olarak, 2. çamlıkta meditasyon yapacağız. Ruhunu arındırmak isteyenler buyursunlar.
-
Biz talip olursak kıymete biner
Malum "Kel ölür sırma saçlı olur, kör ölür ela gözlü olur"
-
-
-
Öğrenmenin yaşı yoktur. Teşekkürler
-
-
Artık Ankara Team için de yarışıyorsun Erdinç. Derece şart.
-
Yağmurluk bende Murat, merak etme
-
Darth maskeli daha iyiymiş.
Rıfat hayırlı olsun, ama bilmiyorum senin elinde ateşli
Bana göre hava hoş, namlunun ucundakiler düşünsün
-
Karanlık tarafa yolculuğun ilk zehirlerini Cem ve Murat vermişti. Tam bir jediye yaraşır şekilde alt ederim diyordum ki ortaya çıkan bir sith lordu, darth kafasi, beni ve bir diğer masum jedi olan Tolga'yı derin karanlığa yuvarladı.
Dün gittim ve bir adet 12/71 Armsan 612W yarı otomatik aldım. Yetmedi, şeytan dürttü bir de 61cm yedek slug namlu aldım.
Şu anda fotoğraf koyamıyorum. Yarın buluşmada çekeriz artık.
Bu "kel" jedilerin iradesi daha mı zayıf oluyor ne? -
Satıcı da dedi zaten ilave kaynak yaptırmak lazım yoksa hemen kırılıyor diye, yoksa hemen alırdım. Sen düzgün birşey araştır Alper.